Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1222

czy 3 letnie dziecko bardzo cierpi gdy rodzice sie rozstają?

Polecane posty

Gość ania1222

Własciwie to sprawa juz załatwiona, 10 dni temu nas zostawił, mieszkamy w anglii, ja nie pracuje, nie mam na co tu liczyc wiec wracam z synkiem do Polski.Mój mąż po sprzeczce powiedział ze nie chce juz ze mna byc i od 7 dni spi u swojego brata i bratowej bo tez tu sa i swojej matki (mieszka z nimi).Moje dziecko jest z nim bardzo zżyte, ale on ma synka w nosie i przyjedzie na 40 min i sie zawija i synek potem płacze.Wiem ze nie ma już wyjscia, czy moje dziecko bardzo bedzie cierpiało bez taty i czy szybko zapomni? on niestety nie nadaje sie na ojca bo nigdy nie poświecał dziecku uwagi

ważne ,abyś nie mówiła,że tata zły itd.Dziecko ma dobre wspomnienia co do ojca i samo zauważy,że coraz bardziej nie brakuje mu go itd.Ojciec tak może działać na początku,zapewne opamięta się i nawiąże kontakt z dzieciakiem(ale niekoniecznie :( ). Dziecko jest małe,musisz-skłam ,że tata wyjechał do pracy itd.Duzo w twoich rękach,aby dziecko było wśród rówieśników-były inne mysli ,niż tata

Gość ania1222
kontaktu z dzieckiem nie nawiąże napewno, moze dzwonic raz na jakis czas i zapytac jak mały.ale ja chce całkowicie zerwac z nim kontakt za to co nam zrobił, no chyba ze przyjedzie do polski to wtedy napewno nie zabronie mu kontaktów z ojcem, ale poki co chce aby dziecko zapomniala o nim, bo tak chyba bedzie lepiej dla małego,moze sie myle