Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Eros

Jak delikatnie, strategicznie zerwać z laską ?

Polecane posty

Cześć Chce sie jakoś łagodnie, po cichaczu pozbyć mojej kobiety tylko nie mam pojęcia jak to zrobić. W przeszłości niemiałem problemu bo albo zrobiłem coś głupiego albo całkowicie olewałem laske ale potem miałem wyżuty sumienia a one cierpiały. Niechce juz żadnej krzywdzić. Jak zakończyć ten związek by kobieta się niepołapała że chce z nią zerwać ? Chciałbym doprowadzić do takiej sytuacji żeby to ona sama chciała z nami skończyć. Zaczałem juz ją zniechęcać. Udaje że mi sie niechce ruchać a tak naprawde to chodze na dziwki bo one potrafią spełnić moje fantazje. Ona niepotrafiła dlatego niechce z nią dłużej być. Wogule z niej niezła zołza, ciągle zła, obrazona na świat itp. Co poradzicie ?

Zrob tak, zeby to ona z Toba zerwala. Niech na jakis czas wyjdzie z Ciebie tzw. cieply klusek, albo skurwiel, w zaleznosci od tego co to za laska.

Gość hahhahaha
takiego analfabetę miec , ja dziekuje :D

Po co komplikować? Zerwij i już. Bo z tym zniechęcaniem może trochę potrwać. A jeśli już chcesz iść tą drogą - chociaż myslę, że to bez sensu- to stań się dla niej przeciwieństwem tego, kogo pokochała

Chyba tak zrobie bo niemam pomysłu. Niechce walić prosto z mostu. Musiał bym jej powiedzieć że mnie niezaspokaja a to bym ją zabolało.

Gość 22letnia
Powaznie zrywasz dlatego ze nei zaspokaja twoich łóżkowych fantazji?? A czy wogóle z nia na ten temat rozmwaiałeś? Czy powiedziałeś jej "kochanie moze spróbujemy inaczej..." albo "chciałbym zebys zrobiła tak..." No bez jej jeżeli to jest główny powód dla ktorgonie chcesz z nia byc :P

Gość Macius275
stary najlatwiej dzwonisz do niej pijany ze masz imprezke w domu i jak przyjedzie do domu zamuw kurwe i sie zabawiaj z niom w sypialni :D

Gość Njlepiej...
Napisz jej krótki liścik , bo sms wszystkiego nie uchwyci , tak jak tu piszesz , bądź pewien , że ją do siebie zrazisz , swoim analfabetyzmem.Wyczuwam , ze dotąd nie wie , z kim ma do czynienia , inaczej dawno by Cię w d....kopnęła....szok!

Gość Oska.........
No, fakt, takie błędy robić?? I do tego żadnego kręgosłupa moralnego. Zepchnąć z łóżka bym takiego nie chciała. Brr.......

Gość momento mori
Kup za 5 złotych kartę prepaid, wyślij jej sms o treści "było mi z toba cudownie, jesteś niesamowitą kochanką, spotkamy znów się w przyszym tygodniu?", weź jej telefon, przeczytaj smsa, zró jej awanturę i zerwij z nią z powodu jej zdrady, oczywiście szlochając przy tym dramatycznie, że kochasz ją i nienawidzisz zarazem, więc nie możecie być razem. Proste.

Gość poi.........
momento puknij się w ten głupi kapucyn.

Gość momento mori
idź puknij żabę, śmierdzielu, pasujecie do siebie.