Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleofas321

czy kobiety szybko zapominają o dobrych facetach....

Polecane posty

Gość kleofas321

mam ponad 30 .Spotykam się z "separatystką" (2 dzieci). Sam też jestem w separacji.Z obiektem moich uczuć spotykam się od 2 lat,jej dzieciaki mnie lubią,ale...od jakiegoś czasu nagle przestała mieć czas,nie odzywa się,nie spotykamy się.Wiem,że ojciec jej dzieciaków podkręca je przeciwko niej (dzieci mają 4 i 6 lat),od czasu gdy to nasilił zaczęło się to nasze oddalanie.Zapytałem czy jakoś moge pomóc itd,o co chodzi -odpowiedziała mi,że na razie musi sobie sama poradzić,więc nie będziemy się kontaktowali.Co do jej eks-to uprzedzam,nie wróci,on ma swoją nową kobietę i z nią dziecko.Poradźcie ,czekać i milczeć,czy raz na jakiś czas przypomnieć o sobie prostym "tęsknię"."kocham","myślę" itd .Boję się,że wrzuci jakoby do jednego wora wszystkich facetów lub przyzwyczai się do takiej samotności i w końcu powie-jesteś za dobry dla mnie itd itd (znane teksty).Gdy sprawy układały się dobrze,to nasze kontakty były czymś niezapomnianym,chciałbym ,aby to wróciło.

Gość nie ma dobrych facetów
Jezus mu rzekł: Czemu nazywasz Mnie dobrym? Nikt nie jest dobry, tylko sam Bóg5.

Gość kleofas321
mój kolega pochodzi z Kuby i na imię ma Jezus-zapytam go ,czy tak mówił

Gość przypominaj sie
nie masz nic do stracenia

Gość nic na siłę
niestety :( Może nie chce Ci robić problemów i dlatego odsuwa Cię od nich. Jeśli czujesz się na siłach to przypomnij się. Jeśli będzie w przyszłości chciała na Ciebie liczyć to zrobi krok. Jeśli nie będziesz musiał się z tym pogodzić. Nie rozmawiacie szczerze dlaczego tak się dzieje? Choćby przez telefon? Po co mieć dylematy jak można sobie to wyjaśnić.

Gość kleofas321
ma wyłączony najczęściej,a nie chcę być jakimś desperatem-po co jej dorosłe dziecko? To jest taka samowystarczalna kobieta,wszystko sama chce rozwiązywać.Wiem,że jakby chciała odejść ,to powie mi to wprost.Pewnie będę musiał zająć się swoimi sprawami,aby nie zgłupieć-miłość jest jak sztylet :(

Gość nic na siłę
No więc musisz to przeczekać, nie narzucaj się, ale dobrze jakby też wiedziała że jesteś dla niej. Daj jej znak i czekaj, reszta należy do niej.

Gość kleofas321
dziekuję,zawsze warto znać zdanie przeciwnej płci,inaczej działacie niż my,faceci-choć zdarza się ,że tak samo :) ,Co jakiś czas przypomnę o sobie,teraz też tak robię,nie robię wyrzutów itd-bo po co?chcę być wsparciem,a nie obciążeniem.

Gość nic na siłę
fajny,eh mądry facet z Ciebie :)