Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym zrobić...?

Jestem nieśmiała, nie mam pewności siebie i nie znam swojej wartości...co robić?

Polecane posty

Gość co z tym zrobić...?

Jestem dziewczyną i nie uważam się za atrakcyjną. Wręcz przeciwnie, wydaje mi się jestem nikim. Ktoś mi kiedyś powiedział, że to dziewczyny wybierają sobie facetów a nie na odwrót...ale ja nigdy nie zagadałam do nikogo pierwsza, bo jestem pewna że mnie wyśmieją, jeśli ktoś się na mnie patrzy np. w autobusie to myślę, że pewnie jestem brudna albo mam coś na włosach :( jak spotykam fajnego chłopaka to od razu wiem, że on nie jest dla mnie... Mam znajomych, koleżanki i kolegów ale oni mnie dobrze znają i wiedzą jaka jestem. A taki obcy człowiek jak mnie spotyka to nie ma dobrego zdania na mój temat. Co mam z tym robić...moje koleżanki idąc ulicą przebierają w chłopakach, a ja nie mam po co...muszę czekać aż ktoś do mnie sam pierwszy zagada :(

Gość moge Ci pomóc
to jest problem dla psychologa, wybierz sie naprawde Ci pomoże

Gość co z tym zrobić...?
Do psychologa?? Niby co on mi pomoże? Pewności siebie mi nie przywróci niestety...:(

Gość co z tym zrobić...?
Nie wyglądam najlepiej ale ludzie na ulicy chyba się mnie nie boją, nie wyglądam aż tak strasznie...

Gość co z tym zrobić...?
Ale i tak uważam się za nie atrakcyjną...