Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fughhguhg

ukradlam i mnie zlapali:-(

Polecane posty

Gość fughhguhg

jestem zalamana...Zaraz mnie zbluzgacie,nalezy mi sie,wiem.Sama sobie zasluzylam.Zarabiam najnizsza krajowa,maz nieco wiecej ale dopiero od niedawna,wczesniej dorywczo bo stracil stala prace.Mamy dwojke dzieci.Mamy dlugi,raty...liczymy kazdy grosz.Wczoraj bylam na malych zakupach w hipermarkecie.Cos mnie tknelo.Ukradlam kilka rzeczy z mysla o prezencie dla meza bo ma za kilka dni urodziny.I pare innych drobiazgow...cos na co mnie nie stac:-( troche slodyczy dla dzieci.zlapali mnie.Przyszla policja,dostalam mandat. Wartosc ukradzionych rzeczy to ok 160zl....zaluje bardzo,niewiem czemu to zrobilam,impuls.Idiotka ze mnie. Wstyd mi przed sama soba.Czy ja moge ten mandat placic w ratach?? czy jesli teraz wplace tylko czesc to cos sie stanie?? mam tydzien na splate go.poradzcie

Gość ja.cie.krece
"zaluje bardzo,niewiem czemu to zrobilam" xxx Przecież wyżej napisałaś czemu to zrobiłaś.

Gość ola wiosenna
a co potem? bo to niska szkodliwość, jakie konsekwencje prawne?

Gość Rudy56
picshot.pl/public/view/full/324580 :D🖐️

Gość fughhguhg
wiem ze moge sie udac do urzedu wojewodzkiego zlozyc wniosek z prosba o rozlozenie na raty ale niemam kiedy bo ptacuje do 16

Gość fughhguhg
kiedys znajomy dostal mandat za zle parkowanie,wplacil tylko czesc i nie dostal zadnego pisma a minelo juz kilka lat wiec dlatego pytam

Gość kokoklo
Życie w Polsce jest beznadziejne, dwoje ludzi pracuje i nie stać ich na odrobinę słodyczy dla dzieci.Do czego już doszło.Nie oceniam Cię kobieto, ale gowniany ten żywot w naszym kraju Idź na komendę i popros o raty, myślę ze pójdą Ci na reke,wszystko zależy od tej osoby z ktora będziesz rozmawiać Minie kiedyś o połowę zmniejszył mandat jak pogadalem osobiście.

Gość kokoklo
Życie w Polsce jest beznadziejne, dwoje ludzi pracuje i nie stać ich na odrobinę słodyczy dla dzieci.Do czego już doszło.Nie oceniam Cię kobieto, ale gowniany ten żywot w naszym kraju Idź na komendę i popros o raty, myślę ze pójdą Ci na reke,wszystko zależy od tej osoby z ktora będziesz rozmawiać Minie kiedyś o połowę zmniejszył mandat jak pogadalem osobiście.

Gość fughhguhg
tym bardziej ze dla mnie kazda suma jaka musze wylozyc jest bardzo obciazajaca.Niemam kiedy tam podejsc,pracuje codziennie do 16

Gość Matildaaa
Trzeba było nie kraść. Na internet to cię stać płacić, co? I wzięłabyś się do roboty zamiast siedzieć na forum, w końcu codziennie pracujesz do 16.

Gość wiśnióweczka
a ile tego mandatu? wartość ukradzionych produktów?

Gość fughhguhg
na internet stac mnie bo mam w telefonie i za darmo zreszta za staz w sieci.Trzeba bylo nie krasc,trzeba bylo pomyslec,trzeba bylo nie isc do sklepu,trzeba bylo....stalo sie i zaluje. Suma to ok 160zl

Gość badgirl241
Masz dostęp do internetu to już wiemy, domyślam się też, że zapewne masz rzeczy, które w końcu stają Ci się zbędne albo ich po prostu już nie używasz, w sensie jakieś ubrania. Weź to sprzedawaj nawet na zapach-kobiety.net i dorób sobie w ten sposób. Będziesz miała kasę na mandat a i w przyszłości nie będziesz musiała kraść, bo zawsze będziesz miała dodatek do swojej pensji.