Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajbjsvvjs

nie pdbili mi przeglądu samochodu

Polecane posty

podstawa prawna nie ma tu zastosowania bo to jest w warunkach umowy ubezpieczenia. Puknij a się przekonasz

Gość ale to chyba dobrze ze
Cie nie skasowal za przeglad. a armo dowiedzialas sie co musisz isc naprawic. Przeciez hamulce sa istotne. Za co kupujesz benzyne jak Cie nie stac na mechanika? Naprawa hamulcow to nie skrzynia biegow, koszty nie beda nie do przeskoczenia!

Gość julka19xx
Walić przegląd, napraw hamulce. Ja odwlekałam naprawę i z uszkodzonego hamulca wylał się cały płyn hamulcowy.W czasie jazdy pedał hamulca wpadł w podłogę.Co dalej łatwo się domyślić.

W przypadku stluczki bez OC płaci chyba UFG i wysyła do poszkodowanego pismo z żądaniem regresu i prędzej czy później to odzyska razem z odsetkami. W przypadku stłuczki z OC, ale z OWU(brak prawa jazy, brak ważnego dowodu rejestracyjnego, nietrzeźwy kierowca) płaci ubezpieczycie i zwraca się do sprawcy z żadaniem regresu i tez go prędzej czy później odzyska. Podsumowując: jeśli nie masz: OC/prawa jazy/przeglądu/jesteś pijany/jesteś po narkotykach zawsze ty płącisz za skutki stłuczki/wypadku

Gość Tadzik Rydz
Przegląd nie ma nic do rzeczy. Ważność dowodu rejestracyjnego nie ma żadnego związku z przeglądem technicznym.

Gość hajbjsvvjs
za co jeżdże??? jak wleje za 30zł to 110km robie a teraz mało jeżdże. dobrze ze mnie nie skasował za co niby za to ze wjechal na hamownie i tylko to sprawdzil... polecal mi ich mechanika serwisowego a ja taka glupia nie jestem. bo by mnie to drogo kosztowalo. pytalam juz wiele osob i z tego co mi mowili to przeglad wyglada tak ze sprawdzają caly pojazd i na kartce powinni wypisac wszystkie usterki ktore sa do zrobienia i normalnie dac pieczątke. a tu zupelnie nic...

Gość Janinka44
Ja tam serwisu swój samochód w Katowicach w http://fashioncar.pl/ i nigdy nie miałam żadnego problemy z podbicie przeglądu w moim aucie :) Zawsze wszystko zrobione na tip top :)

Gość gość
Ja robie przegląd u takiego sprawdzonego mechanika wiec nie ma zadnych problemów potem jak odbieram auto http://wulkanizacjalegnica.pl/

Gość Karol

Bardzo możliwe, że potrzebujesz regeneracji zacisków. Ja osobiście polecam firmę Reg-Truck. Załatwili sprawę szybko i dobrej cenie.