Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tamara35

艂awa/stolik

Polecane posty

Go艣膰 tamara35

Moi drodzy, mam pytanie. Mo偶ecie mi poleci膰 jak膮艣 dobr膮 firm臋, kt贸ra zajmuje si臋 robieniem stolik贸w/艂aw do salonu? Jeden ju偶 mia艂am, ale by艂 uszkodzony w trakcie transportu, firma si臋 do winy nie poczuwa艂a -.- Chcia艂abym nie jak膮艣 zwyk艂膮, tak膮 bardziej wymy艣ln膮, wiecie ;) Macie jakie艣 sprawdzone?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Imolina
Te偶 tak kiedy艣 mia艂am. Kurier wnosi艂 mi szaf臋 do domu, uderzy艂 ni膮 w 艣cian臋 i zrobi艂 brzydk膮 wn臋k臋 w niej. Ani firma od kt贸rej zamawia艂am, ani kurier nie poczuwali si臋 do winy. Chodzi艂am od jednych do drugich i w ko艅cu zrezygnowa艂am, nikt mi "odszkodowania" nie wyp艂aci艂. Wracaj膮c do tematu, stolik kawowy zamawia艂am kilka lat temu (ze 2?) w sklepie Esencja Concept Store (maj膮 siedzib臋 niedaleko mnie, bo w podwarszawskim Wo艂ominie). Stolik robili sami, ale w sklepie maj膮 te偶 fajne, oryginalne sprowadzane. By艂 dro偶szy, ni偶 zwyk艂y stolik z Ikei, ale jako艣膰 jest niepor贸wnywalna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hankahanka
aaach, znam ten b贸l, mi tak dostarczyli...ekspres do kawy, na szcz臋艣cie uda艂o si臋 z nimi 'dogada膰'. A co do 艂awy, to patrz - http://glasshouse.com.pl/wp-content/uploads/2011/08/Stoliki_i_polki_szklane_4-440x250.jpg do艣膰 fiku艣na, jak na tw贸j gust?;p Nie wiem, jak akurat ta wygl膮da w rzeczywisto艣ci, ale mam stolik z tej firmy i jestem zadowolona:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosinka31
@Viktoruna - podoba mi si臋 ten z zona-design ;) 艂adny ma design, dobra cena, moim zdaniem warty kupna. Swoj膮 drog膮 du偶e promocje tam maj膮 widz臋 w tym sklepie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piszesz, 偶e szukasz wymy艣lnej 艂awy i przysz艂a mi na my艣l 艂awa, kt贸r膮 ma moja znajoma. Ot贸偶 w ka偶dej chwili mo偶e j膮 roz艂o偶y膰 lub podnie艣膰 i od razu wi臋cej rzeczy mo偶e na niej si臋 pomie艣ci膰. Bardzo fajny mebelek zw艂aszcza wtedy, gdy ma si臋 ma艂o miejsca w pomieszczeniu. Zajrzyj tutaj: http://yaidea.pl/podnoszona-i-rozkladana-lawa/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam zam贸wi膰 w sklepie Edinos. Maj膮 bardzo du偶y wyb贸r stolikow kawowych. Ja zam贸wi艂am niedawno Indrustrialn膮 law臋 Fidia i wszyscy znajomi mi jej zazdroszcz膮. Ma bardzo prosty ale przy tym niebanalny design. A dodatkowo w sklepie otrzyma艂am przy zam贸wieniu rabat na zakupy https://www.edinos.pl/bilgoraj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinga Zalka

U mnie stolik si臋 nie sprawdzi przy tak du偶ej rodzinie, z nami od zawsze by艂a 艂awa, zastanawiamy si臋 nad zmian膮聽dobroto.pl co s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Ja kupowa艂am ze strony moonwood.me i jestem meeega zadowolona. Sto艂y solidnie i pi臋knie wykonane, a w transporcie 艣wietnie zabezpieczone!

Udost臋pnij ten post