Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No parodia 77

Zaczepiła mnie dzisiaj jakaś dziewczyna że moje 2,5 letnie dziecko

Polecane posty

Gość TakaSobieMama;)
Hehe, ale sie jej odgryzlac, autorko :D Jak bardzo niedowatosciowanym trzeba byc zeby sie obcym ludziom ze swoich pogladow i z tego jak sie dziecko ubiera tlumaczyc ... ;)

Gość To ja się wyłamię i powiem
że absolutnie nie wierzę w to że obca dziewczyna była w stanie powiedzieć że "tak to jest jak dzieci dzieci robią" ;) Raz że przejaskrawiłaś historię a dwa chciałaś sobie chyba odjąć lat wymyślonym komentarzem tej owej nieznajomej :D. Jej jak to odrazu widać jak ktoś pitoli głupio i wymyśla. Czekam na następną wymyśloną story ale bardziej wiarygodną :)

"geterki","bluzeczka","sweterek","sciaglam"....wrrr... Nastepna pisze:"bluzka NA dlugi rekaw" co to kurde znaczy? Zapamietajcie sobie,ze nie ma zwrotu NA dlugi czy NA krotki rekaw.Mowi sie Z dlugim/krotkim rekawem. Ludzie to sa podstawy,szkola podstawowa sie klania. :(

Gość chlo...
Wierze, ze takie tepe dzidy, zwracajace na wszystko uwage i komentujace wszystko, chodza po ulicy. Sama mam "kolezaneczke" co nikomu nie odpusci i wszystko skrytykuje. I w doopie ma, czy ta osoba to slyszy czy nie. Laska 20-kilka lat a sie zachowuje jak doswiadczona matka gromadki dzieci. Temu zwraca uwage, bo za malo pic daje (obcej osobie na placu zabaw), tamtej, bo wozek ma okropny (Stokke, na ktory jej nigdy w zyciu nie bedzie stac). Wiem, ze kazdy ma gusta i gusciki ale do koorwy nedzy...

Gość Bubble Shooter
Teraz nikt nie komentuje ubioru mojego dziecka, chociaz chodzi lzej ubrane niz inne. ale pamietam sytuacje z zimy -ponad 3 lata temu-pojechalam autobusem z corka do mamy, mala miala moze 20 miesiecy, byl mroz, cos kolo -20. wysiadlam z autobusu, do mamy mialam z przystanku z 600 m. Mala szla pieszo, cieplo ubrana, a tu zaczepia nas jakis mocher-i daje wyklad, ze jak to tak mozna targac dziecko w taki mroz. Zazdroszcze Wam pogody, u nas w cieniu tylko 13 stopni teraz :(

Gość No parodia 77
Bluzka z KRÓTKIM RĘKAWEM gdzie ja napisałam, że bluzka miała długi rękaw??? Po drugie : To nie jest forum tylko dla uczonych idealistów, kogo obchodzi to jak napisałam ściagnąć itd bez jaj :D Temat jest inny. I to nie prowokacja niektórzy nie muszą wierzyć. Tak było sama w szoku byłam . I niestety u nas duzo osob przegrzewa dzieci. Przynajmniej w mojej miejscowości .