Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyde reiko

Mój mężczyzna mnie oszukuje?

Polecane posty

Gość hyde reiko

Od roku jesteśmy razem. Od miesiąca mieszkamy razem. Mój mężczyzna ma własnego laptopa, z którego ja też czasem korzystam. Na początku miesiąca jak zwykle przysiadłam do komputera żeby popłacić niektóre rachunki. Mój facet brał w tym czasie prysznic. Zostawił otwartą rozmowę na gg. Wiem, że nie powinnam była tego czytać, ale kiedy usiadłam i chciałam zamknąć okienko, zobaczyłam to jedno zdanie, które sprawiło, że przeczytałam wszystko. To było "marnujesz się z nią". Oczywiście chodziło o mnie. Pisał ze swoim kolegą. Kiedy to wszystko przeczytałam, nie mogłam wstać z miejsca, łzy same płyneły do oczu. Pisał tam, że jestem brzydka, ale mam fajny charakter i dlatego ze mną jest. Pisał że dobrze daję... I wiele podobnych tekstów, nie chcę się nadto rozpisywać. Mój facet, który na codzień jest czuły, kochany... W łóżku pieści każdą część mojego ciała, mówiąc mi jaka jestem piękna :( Straciłam wiarę w to wszystko. Nie wiem co myśleć. Czuję się fatalnie. Dodam tylko, że nie pokazałam po sobie, że to przeczytałam. Od tamtego czasu nie śpimy ze sobą, nie umiem.... On ciagle pyta co mi jest, niby się martwi... Chciałabym zapomnieć ale ciągle mam te słowa przed oczami.

Gość Basia..k
Miałąm b. podobną sytuację. Mój ex wyjechał, ja zobaczyłam otwarte okienko gg i przeczytałam... Tam pisał z kolegą że jestem gruba. To bardziej ten kolega pisał, a mój facet tylko przytakiwał. Że jestem obleśna, że powinien znaleźć sobie do ruchania inną itd. Ale to był szok dla mnie.

Gość Basia..k
nie rozumiem tylko, dlaczego nic mu nie powiedzialas? Ja swojemu zrobilam awanturę

Gość hyde reiko
Rozmawiałaś z nim o tym? Dla mnie to też mega szok był :( I do teraz nie umiem sobie z tym poradzić.

Gość hyde reiko
Chyba powinnam mu o tym powiedzieć bo się psychicznie rozpadnę:(

Gość pseudoOSSA
a jestes brzydka? wiadomo, ze to sprawa raczej subiektywna, niemniej... moze twoj facet to ciota i trzyma sztame z kolega, ktory z zalu jest sam i nie ma gdzie zamoczyc, pisze o tobie zle, a twoj niedojrzaly facet potwierdza to. ile on ma lat?:O

Gość Basia..k
Mój facet też nie dawał mi tego do zrozumienia. Ale chyba bardziej mnie uderzyło, co tamten kolega o mnie pisał. Nie wiedziałam, że ludzie tak mnie mogą odbierać. Awantura była na całego, zabroniłam temu koledze wstępu do naszego domu. Ale z facetem i tak się rozstałam po czasie, z wielu powodów.

Gość eeeonnaaa
Ja bym powiedziala, ze przeczytałam te rozmowe.

Gość hyde reiko
Spotykałam się z wieloma facetami. Nigdy żaden mi nie powiedział czegoś takiego. Osobiście nie uważam się za super ładną, ale do brzydoty mi daleko. Mój facet ma 31 lat... Ja mam 23.

Gość hyde reiko
No właśnie to mój facet napisał pierwszy "ładna nie jest" :(

Gość pseudoOSSA
no ale nie wzielas pod uwage, ze ten kolega mu zazdrosci po prostu? a twoj facet nie wiem... chyba i tak nie kocha Cie skoro dal sie wciagac w taka rozmowe, nawet jesli tak nie mysli.

Gość pseudoOSSA
kiepsko. i tak sie rozstaniecie, predzej czy pozniej. tak wiec luz :)

Gość hyde reiko
Na co dzień jest niemal idealny :( Przytula, całuje, rozmawia... Tym bardziej tak mnie to boli :(

Gość pseudoOSSA
widac bardziej ceni charakter i dupe niz twarz. masz roznych ludzi. wrzuc na luz :)

Gość przeciez nie trzeba byc ladnym
zeby byc w zwiazku i dobrze ze on nie jest pusty, stwierdzil fakt ktorego nie daje ci odczuc, pozazdroscic faceta:)

Gość Pola122687
Daj sobie spokój z nim, swinia i tyle... Chyba sama wiesz, co myśli na twój temat,skoro to przeczytałaś, albo porozmawiaj z nim szczerze

Gość pseudoOSSA
najlepsza sa rady "porozmawiaj z nim SZCZERZE" to ktos zaklada, ze autorka moze nie byc szczera w tej rozmowie? A na szczerosc drugiej strony nie ma zadnego wplywu.

Gość ale sobie facetów wybieracie
brawo

Gość Kofa
Na początku z nim porozmawiaj, bo będziesz się męczyć. Nie wydzieraj się, że nazwał cię taką, a taką, bo nie dotrze to do niego, tylko mów mu o UCZUCIACH. Że zobaczyłaś taką rozmowę i ci SMUTNO, że nie możesz sobie z tym PORADZIC, że ci CIĘŻKO, że ci PRZYKRO. Daj nakład na uczucia, bo wtedy zrozumie, że ci zranił. Jak mu nie powiesz o swoich ODCZUCIACH, to uzna, że robisz awanturę z niczego.

Gość dxcv
hyde reiko--facet pewnie wprowadził sie do twojego mieszkania ? nie wiem skad takie pustostatny jak autorka sie biora :P

Gość hyde reiko
Dzięki za zrozumienie i rady. Facet wprowadził się do mieszkania, które wynajmowałam dotychczas sama. Więc nie jest niestety moje. Za to wziął na siebie wszystkie rachunki. W sensie ja płacę tylko za internet, telewizję, telefon i ratę kredytu, który wzięłam na samochód. Poza tym robi zakupy i sam gotuje bo to lubi. Pomaga mi w sprzątaniu, zabiera do kina, restauracji, na wycieczki. No złoty facet, chciałoby się powiedzieć. Ja w jego oczach nigdy nie widziałam niczego na kształt obrzydzenia. Przeciwnie, daje mi do zrozumienia, że jestem dla niego ideałem. Tym bardziej nie rozumiem tej rozmowy.

Gość gość
miałam kiedy ś podobie :( nie potrafiłam wybaczyć. Rozstalismy się :(

Gość andzia lubi miód
jezu gdyby mój facet tak pisał o mnie i bym to odkryła to w zyciu by mnie nie mógł juz dotknąć, czułabym do niego i żal i obrzydzenie ze mnie oszukiwał ja bym się rozstała, oczywiście najpierw porozmawiała, wysłuchała co ma do powiedzenia ale i tak bym się rozstała

Gość gość
takiego sobie wybrałaś to po co te narzekania teraz?

Gość Już nie Wnerwiona strasznie
Ja wczoraj założyłam temat "Kłamstwo faceta?" Było mi smutno,źle, tak jak Tobie dziś. Najgorsze to kumulowanie w sobie złych emocji.Prędzej czy później to wybuchnie.Wiem bo mam tak często (i nie chodzi tylko o faceta) .Jak coś jest nie tak to trzeba to z siebie wyrzucić. Tak wczoraj zrobiłam - szczera rozmowa nigdy jeszcze nie zaszkodziła.Pamiętaj by zachować się z klasą, nie krzyczeć, nie histeryzować.Mnie to pomogło bardzo.Chodziłam struta cały dzień bo to we mnie siedziało gdzieś tam i robiło wodę z mózgu. Trzymam kciuki,powodzenia !

Gość gość
Jakbym coś takiego przeczytała to mocno zaburzyłoby to moje poczucie pewności siebie.W życiu nie poszłabym już z tym facetem do łóżka. Po prostu bym się go wstydziła.Świadomość że nie podobam się partnerowi skutecznie zamroziłaby moje libido.Nie umiałabym ufać, otworzyć się ponownie na tego człowieka.Dla mnie byłby to koniec związku.

Gość gość
WYSTAW JEGO WALIZY ZA DRZWI I PO SPRAWIE albo poczekaj aż spłacisz kredyt, w końcu przyda się ktoś kto się dokłada do rachunków i gotuje.... tak myślą faceci: często są z laskami wyłącznie w drodze kalkulacji czy im się opłaci: myślą: "ładna nie jest, ale pierze, sprząta, gotuje i dobrze daje d...."