Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu opryszczka

jestem w 5 m.c. i już 8 raz mam opryszczkę

Polecane posty

Gość znowu opryszczka

Biorę codziennie witaminy a mimo tego co 3-4 tygodnie wychodzi mi opryszczka. Tydzien temu wyszła mi jedna i dzisiaj następna! Gin mówiła, że nie mam sie tym martwić skoro mam skłonność do opryszczek i może zapisac mi heviran - podobno jest bezpieczny w ciąży. ale ja go nie chcę bo brałam i 2 razy i miałam okropne bóle i zawroty głowy nawet zemdlałam kilka razy. Ale już nie wiem co mam robić...no ile możne mi tego świństwa wychodzić?

Gość natasza andriejewa
Miałam w ciązy chyba z 3 razy opryszczkę na ustach. Moja ginekolog poleciła mi maść Erazaban, zdecydowanie zmniejszała wykwit i szybko się wszystko goiło.

Gość znowu opryszczka
natasza - ja używam plasterków i pasty cynkowej - inne maści mi nie pomagaja. Ale co zrobić żeby ta opryszczka tak nie wychodziła?

czesc. nie stresuj się tylko dodatkowo bierz więcej witamin,zaraz pewnie dziewczyny napiszą co dokladnie. ja nawet nie wiedzialam ze kiedykolwiek zarazilam się wirusem opryszczki. w 2 ciąży wyszła mi na ustach pierwszy raz w zyciu na poczatku ciązy i utrzymywała się co chwilę do ok 22-23tc. brałam więcej potasu, magnezu, wapna i cynku przede wszystkim. duuuzo owoców i warzyw.przeszlo.

Gość znowu opryszczka
biore prenatal clasic, jem codziennie jabłka, co iles dni kiwi, pomarańcze, grejpfruty - zalezy czy mam na nie ochote, ale jabłka jem codziennie bo je uwielbiam. Warzywa tez jem codziennie. Może to przez to, że za mało śpię? mam od początku ciązy problemy ze snem. Zawsze dosyć dużo spałam a teraz bywa, że po 5:00 już sie budze

Gość tylko się nie zdziw...
jak urodzisz dziecko z rozszczepem ust. Kobieta powinna być czysta, a nie brudna.

Gość ppnmbv
ja tez kilka razy w ciazy mialam a urodziłam zdrowe dziecko

Gość do tylko się nie zdziw...
wez sie dziewczyno w te swoją pustą głowe stuknij. Czy Ty w ogole wiesz co to jest opryszczka?

Gość tylko się nie zdziw...
tak wiem :O Ty wyglądasz jak opryszczka