Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem nienormalnaczycos

CZY to chore?

Polecane posty

Nie mam dobrego kontaktu z bracmi... mimo ze mieszkamy w jednym domu.. jest tylko czesc, i czasem pare slów o głupotach ..od swieta.. teraz jestesmy jak obcy ludzie dla siebie, oczywiscie nie stalo sie to jednego dnia.. dzien po dniu, tracilismy kontakt..długa historia.. W kazdym razie chodzi o to,że jak uslyszałam, ze oni mają kolezanki, dziewczyny tak bardziej na powaznie to moim pierwszym uczuciem byla ZAZDROSC.. Chciałam, zeby to mnie lubili.. , w koncu jestem ich siostrą .. :( I teraz mam, że czuje potrzebę ich aprobaty.. czuje, ze jak oni mnie nie lubia ( no moze nie tyle nie lubią, co nie ich nie interesuje..) to nikt zaden chlopak mnie nie polubi..

wiem,ze podgladali mnie w łazience,moze jak będe chodzic w bieliznie po domu to ich pobudzi do działania

głupie podszywy :O Tak, starsi. Po prostu mnie to boli ( i chyba tylko mnie..), że po takiej więzi z dziecinstwa tak sie zmienilismy - obcy ludzie.. I czasem chce po prostu wrócić do dziecinstwa i znowu miec braci, a innym razem rzucic to wszystko w cholerę i nigdy wiecej juz ich nie zobaczyc.. Ale wkurza mnie ta moja zazdrość.. brat upiekł ciasto z kims tam, i jak to? ze mna nigdy nie piekł. Wiem strasznie głupie, ale ja sie zawsze staram byc miła i w ogole a oni jakby nie mieli uczuć.. jakby nie pamiętali dziecinstwa (moze nie az takiego dziecinstwa, ale niedawnej przeszlosci bardzo szczesliwej)