Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnyktosiek

Miłosna porażka?

Polecane posty

Gość Dziwnyktosiek

Witam ;> Na początku chciałbym powiedzieć że pierwszy raz szukam pomocy w takiej sprawie na forum, zwykle dawałem sobie rade sam, ale teraz kompletnie nie wiem co mam robić. To był mój 3 związek najdziwniejszy i chyba najkrótszy a zostawił po sobie największy bajzel w mojej głowie... Był to związek na odległość dla obojga z nas coś nowego trwał trochę ponad 3 miesiące. Nasza znajomość trwała 6 lat i ona zawsze byłą bliska osobą dla mnie, zawsze mogłem do niej przyjść, później zadzwonić wygadać się, po prostu bardzo dobra przyjaciółka, oby dwoje staraliśmy się zapomnieć o byłych ona od jakiś 8 miesięcy ja od 6 ;> Jakoś tak się złożyło że na jednej z wspólnych imprez zaczęliśmy się do siebie kleić i już 2 tygodnie później byliśmy razem... Niestety dzieliło nas już wtedy 200 km i widywaliśmy się tylko w weekendy ;> Przez 3 miesiące jeździliśmy do siebie co 2 tygodnie i spędzaliśmy weekendy razem, łatwo można policzyć że tych spotkań za dużo nie było... Pozytyw jest taki że przez te 3 miesiące pokłóciliśmy się tylko raz a jej FOCH trwał niecałe 5h ;> Nie pokazywała że jest jej źle, była i zachowywała się jak dziewczyna, obiecywaliśmy sobie masę rzeczy że zawszę będziemy o siebie walczyć, że nigdy się nie poddamy ;> Problem polegał na tym że ona twierdziła że potrzebuje czasu żeby mi tak na prawdę zaufać i pokochać (ostatni jej związek był na prawdę bardzo zły dla niej ). Dostałą by tyle czasu ile tylko chciała. Niestety 4 miesiące temu pojechaliśmy razem na weekend do znajomych, u których od jakiegoś czasu źle się działo. jednego wieczoru dziewczyny sobie szczerze porozmawiały w kuchni, gdy wróciła do mnie do łóżka było jeszcze ok ;< Pozwoliliśmy sobie na więcej niż zwykle a rano gdy się obudziła była już tak jakby zła na mnie, przez cały dzień ani razu się nie przytuliła a mnie po prostu odtrącała... Gdy wracaliśmy do domów już rożnymi pociągami zapytałem się sms-em co się dzieje (wcześniej nie było okazji nie byliśmy sami a dzwonić z pociągu i rozmawiać przy współpasażerach o prywatnych sprawach po prostu nie wypada) odpisała mi że mnie nie kocha i nigdy nie pokocha ;< Zapytałem się co teraz i czy to co się stało zaledwie 48h wcześniej ma na to jakiś wpływ. Odpisała że rozejdziemy się i postaramy się przyjaźnić (tak jak sobie obiecaliśmy na początku związku że jeśli będzie się źle działo rozejdziemy się i będziemy starali się przyjaźnić) oraz że jakiś to miało wpływ, bo straciliśmy panowanie nad sobą itd. Przyjaźń na początku nam wychodziła rozmawialiśmy było ok ;> niestety po jakiś 2 tygodniach zaczęła coś ukrywać nie była już taka wiarygodna jak kiedyś, jej sms-y nie pokrywały się ze sobą tak jakby kłamała i zapominała co nakłamała wcześniej ;Przestaliśmy rozmawiać, oprócz jednej rozmowy w tygodniu ;< Po miesiącu pokazaliśmy się na weselu jeszcze razem ale już jako znajomi a nie para ;/ oczywiście po jakimś czasie moją ręka znalazła się na jej talii a ona zaczęła mnie karmić ;< Chciałem z nią o tym porozmawiać ale totalnie nie chciała, próbowałem jakoś delikatnie zmusić żeby powiedziała o co chodzi wtedy stwierdziła że właśnie straciła do reszty zaufanie do mnie i mam ją natychmiast odwieść na dworzec co zrobiłem ;> po paru dniach napisała że przeprasza za to że przez 3 miesiące mnie zwodziła i że powinna iść za to do piekła i że ma już chyba innego ;< Chciałem o niej szybko zapomnieć, ale fejs numer telefonu itd mi o niej przypomniał więc usunąłem jej numer, wyrzuciłem wszelkie pamiątki po niej a nawet ją ze znajomych ;< napisała że jest to dziennie i że jestem dziecinny i że to udowodniłem kolejny raz a ona szukała prawdziwego faceta na miejscu ;> No może było to dziecinne i nie powinienem tego robić ale wierzcie mi to na prawdę pomaga nie chciałem być tamponem i nie chciałem patrzeć na jej zajebiste statusy związane z jej nowym facetem ;> jaki mam problem? Od tych zdarzeń minęło już 4 miesiące ale dalej zmienił bym dla niej wszystko w swoim życiu, dalej często o niej myślę czasem do tego stopnia że sięgam po % ... Dalej tęsknie dalej się o nią martwię.Nie potrafię zapanować nad myślami o niej jak już pomyśle to zwykle te myśli trzymają sie mnie cały dzień albo całą noc... Ostatnio na jednej z imprez chciałem po prostu zaryzykować i spróbować z kimś innym, żeby o niej zapomnieć... Skończyło się na 2 pocałunkach po których czułem się jak ostatni śmieć, czułem się tak jakbym ją zdradzał... Jakieś 2 tygodnie temu zaprosiłem ją do znajomych myślałem zaprosiłem ją do znajomych, myślałem że już mi na tyle przeszło ;< Jak się okazało ideał z nią zerwał a ona teraz zdycha w samotności ;> oczywiście się do siebie nie odzywamy wiem to tylko dzięki znajomej, której zapytałem się dlaczego moja była wrzuca jakieś same smutne piosenki, statusy co do niej nie podobne ;/ Problem w tym że ona ma już swoje życie i mnie totalnie w dupie a ja ją nadal kocham i nie wiem co mam zrobić... Odezwać się do niej czy zagadać?

Gość kutnacharta
zwiazek na odleglosc, a zawsze mogles do niej przyjsc, wygadac sie? masz na mysli odleglosc 10km czy 100km?

Gość Dziwnyktosiek
kiedyś mieszkała bliżej ale na studia wybyła ;/ rocznik ten sam ale ona wybrała liceum a ja technikum