Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Space Ranger

Emolium Emulsja do ciała do głowy też?

Polecane posty

Witam, mam suchą skórę głowy i krótkie włosy na niej 1mm czy mógłbym taką emulsją do ciała emolium smarować głowę? jaką konsystecję ma ta emulsja? z góry dzięki.

Gość uzywam....
jest to białe "mleczko" o konsystencji bardzo lekkiego kremu - dobrze się wchłania. Spróbować możesz, ale zanim kupisz całe opakowanie może udaj się do jakiejś apteki i poproś o próbki, albo zadzwoń do producenta

Gość uzywam....
mają jeszcze szampon

Gość może kup tą do głowy
Nie! Do suchej skóry głowy jest specjalna emulsja. Tej do ciała nie polecam. Choć teoretycznie jak masz krótkie włosy... no ale niemowlęta są często łyse a lekarze zalecają tą do skóry głowy.

Gość MartynaJ_7516
Używaliście leku co się nazywa Emolium Emulsja specjalna? No bo wyszukiwałam danych dotyczących tego preparatu i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście coś napisać mi o tym leku? Opłaca się go używać, słyszeliście o zamiennikach? Na tej stronie przeczytałam trochę informacji o Emolium Emulsja specjalna: http://www.listalekow.pl/emolium-emulsja-specjalna/ - myślicie, że można się tym sugerować? Nie w smak mi się i wydać bezsensownie kasę, dlatego pytam Was o radę. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.