Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmbnm

Załamałam się - brak pracy

Polecane posty

Gość bnmbnm
Najgorzej że nawet jak sie trafi jakaś wydawałoby sie normalna oferta to tak jak mówicie - pół miasta śle CV. A człowiek jak glupi lata, szuka, wysyła, gapi sie na telefon i nic....

Gość bnmbnm
Najgorzej że nawet jak sie trafi jakaś wydawałoby sie normalna oferta to tak jak mówicie - pół miasta śle CV. A człowiek jak glupi lata, szuka, wysyła, gapi sie na telefon i nic....

Gość wewqeqeqw
a w POznaniu to jest kupa chętnych nawet na opiekę nad dzieckiem za 500 zł pełen etat - mc... Data dodania 18/04/2013 Adres Poznań Pokaż mapę Ogłaszane przez Osoba prywatna Rodzaj pracy Dorywcza/Tymczasowa Rodzaj umowy Inne witam , poszukuje niani od pon do piatku bez weekendów w godzin od 7 do 14,30 jeden dzien w tygodniu wolny praca u dziecka w domu strzeszyn grecki moge zapłacic 500 zł miesiecznie opieka nad 4 letnim chopcem z podejrzeniem ADHD Wizyty: 266

Gość carim benzema
no tak,sklepy padają jak muchy,bo wszystko przejmuja sieci,ale tak jest na zachodzie również,małe sklepy mozna policzyć na palcach i przewaznie sa to rodzinne biznesiki.Człowiek chciałby dotacje jakies zaryzykowac z uni,ale kurwa jebany zus blokuje wszystko

Gość Limonka23851
U mnie też niedawno zamknęli duże centrum handlowe, więc sobie wyobrażam ilu bezrobotnych śledzi ogłoszenia o pracy...

Gość ssdsddsdfdf
tez widzialam takie ogloszenia za 300-500 zl za caly meisiac pracy opieki nad dzieckiem :O

Gość wewqeqeqw
ja na to ogłoszenie za 500 zł nawet tez wysłałam cv, ale babka nie odpowiedziała.. moja kolezanka raz ptrzebowała kogoś na 4 godziny w tygodniu do dziecka. Nie podała stawki, tylko prosiła ludzi o podanie własnej, za ile chcieliby pracowac. No i jedna z osób podała 4,50- a chodziło o pracę 4 godziny, raz w tygodniu. Ogólnie złgosiło się ok. 60 osób... niedawno tez gosc z Warszawy pisał, ze jak dał ogłoszenie o pracy za 8 zł na h - przy produkcji, miał 300 chętnych....

Gość ssdsddsdfdf
ja jakos tak 2 lata temu dalam z ciekawosci lewe ogloszenie na gumtree, ze wlasnie szukam kogos do prostej pracy biurowej, 1500netto, w ciagu doby przyszlo ponad 200 CV :O usunelam ogloszenie bo pewnie dalej by przychodzily.

Gość bnmbnm
Dokładnie, założyć coś swojego - jak? Wszystko tu pada równo :/

Hmmm to inspirujące musze wam powiedzieć nic tylko to wykorzystać 8ZŁ za godzinę i 300tu chętnych? hmmm

Gość ssdsddsdfdf
hm to chyba nawet nie bylo doba tylko tak z 10 godzin, bo dalam jakos rano, a pod wieczor skasowalam

Gość carim benzema
albo takie eweeewki własnie się ogłaszaja z wirtualnymi propozycjami i wirtualnymi pieniedzmi

Gość Limonka23851
ssdsddsdfdf - Hahahaha widziałam parę podobnych ogłoszeń u siebie na portalu, ciekawe, czy przypadkiem inni też nie wpadli na taki sam pomysł? ;-) Sama bym pewni CV wysłała :)

Gość carim benzema
ja wiem jak i wiem co,dotacje tez bym moze dostał,ale trzeba dwóch poręczycieli zeby dostać i tu sie bajka kończy

Gość wewqeqeqw
Ewwka - a ja ci powiem, zebys wypierdalała

Gość bnmbnm
8 zł na rekę za godzine byłoby ok jak dla mnie. Mogłabym za tyle pracować. Przy pełnym etacie to jest ponad 1200.

Gość ssdsddsdfdf
z ciekawosci tak zrobilam, oczywiscie potem wywalilam wszystkie cv ;) chcialam tylko zobaczyc ile przyjdzie :O konkurencja jest naprawde masakryczna i nie ma szans znaleźć pracę, chyba ze ktos jest naprawdę geniuszem. a cala reszta ma prace po znajomosci. albo jak ktos ma grupe to jest tez od razu na lepszej pozycji.

Gość df2222
U mnie Śląsk Cieszyński to szukają samych tokarzy, frezarzy, kucharzy albo telemarketerów. Mało tego wymagania z dupy wzięte, zarobki rzędu 900-1400zł/rękę i dziękuję do tego najlepiej umowa zlecenie a ostatnio dużo firm się wycwaniło i panuje u nas moda na Stażystów z urzędu pracy. Jeszcze rok i spierdalam za granicę.

Gość ssdsddsdfdf
i to ludzie naprawde inteligentni, po szkolach, z językami, znający wiele programow, ladne profesjonalne zdjęcie

Gość df2222
I skończcie już z tym że jest pracy od zarąbania bo nie ma a jak już jest to tak jak koleżanki wyżej pisały już że jest 200-500 chętnych na jedno miejsce, sam to u nas widzę. Na portalu ktoś zamieści ogłoszenie jakieś w miarę fajne że szukają do pracy w biurze albo ulotkach głupich to po paru godzinach jest 1000-1400 wyświetleń !!! i to mówię wam prawdę. Wkurza mnie też że gadacie jak ktoś chce pracować to niech pracuje nawet za 800zł, myślicie że to normalne siedzieć po 8-10 godzin co dziennie czasem nawet z sobotami w jakiejś chujowej robocie, użerać się z ludźmi i lizać dupę szefowi za te 800zł ? do tego jeszcze połowa z tego na dojazdy ? Myślcie czasem bo mam dość jak czytam tutaj niektóre wypowiedzi.

Gość wewqeqeqw
jak to w ogóle moze byc, żeby juz nie mozna było znalezc jakiejkolwiek pracy, chocby zeby przezyc? TO jakiś horror... :(

Gość taka_prawda
Do: "racja racja" 3 lata temu a dziś jednak trochę sytuacja się zmieniła na rynku. Poszukaj dziś to zobaczymy czy znajdziesz pracę w 3 dni.

Gość wewqeqeqw
juz tez zauwazyłam, że ludzi e wogóle nei rozumueją że praca to jest rynek, czyli się zmienia, myślą, że zawsze jest tak samo, a czasem z miesiąca na miesiąc jest kompletnie inaczej, niestety na razie bedzie coraz gorzej

Gość whre's the jobbbb?
EWWKKAaaa weź Ty już przestań z tą swoja ofertą, bo robisz się podejrzana, że tak namawiasz, że ktoś może u Ciebie dużo zarobić, a nie mówisz w jaki sposób może zarobić - masz coś na sumieniu? (A, i weź się za słownik robisz straszne błędy ortograficzne) "racja racja" pisze: "Trochę ogłady w dzisiejszych realiach........paniusie zasrane. Bo tipsy połamiecie na kasach i na solarke wam nie wystarczy,.Cholery jedne..... Do roboty sie weście inie nażekajcie ,ze nie ma pracy!!!!!" Do tego: "A ja wykształcona i poszłam do pracy bo musiałam i jestem zadowolona" - tak, widać jaka "wykształcona", "weście", "nażekajcie" :D

Gość carim benzema
horror to byłby gdyby emigracja wróciła,poliwidowali umowy smieciowe i staże z urzedu pracy,wtedy hiszpania i grecja przy polsce byłyby oazami spokoju

Gość Limonka23851
A co myślicie o pracy w call center? Ktoś próbował?

Gość wewqeqeqw
no co, a po zawodówie to nie wykształcona? w piciu i łacinie podwórkowej jest the best... no chyba że jej chodziło o to, że nabyła pewnych kształtów... :p