Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmbnm

Załamałam się - brak pracy

Polecane posty

Gość bnmbnm
Tak, mam wysokie mniemanie, jasne. Dostaje świra, już mam taką desperacje ze pewnie gdyby mi dali prace za 800 tez bym poszła :/ Nie wiem dlaczego mnie obrażasz.

Gość bnmbnm
Na początku chciałam mieć umowe o prace, zeby w razie czego mieć ubezpieczenie. Teraz juz nawet na to nie patrze, obojetne mi juz :/ Żeby tylko cokolwiek zarobic i nie siedziec w domu.

bnmbnm NO PROSZE CIĘ! 800ZŁ jest trudno zarobić? Weź tu takich bajeczek nie opowiadaj bo aż mi się nóż w kieszeni otwiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marianna pe ***
sieczka

bnmbnm założe się że nie zależy ci na żadnej kasie i na żadnym zarobku klepiesz w klawisze żeby klepać

Gość carim benzema
jak mozna pracowac za 8 stów!? przeciez to trudno nazwać pracą,to jest niewolnictwo

Gość bnmbnm
Mhm, dobrze, jeżeli mi nie wierzysz to nie wiem o co się burzysz i po co? Chciałam poznać zdanie innych osób, jak szukają pracy i jak im idzie.

Gość bnmbnm
carim - ale co zrobić innego, przecież lepsze to niz nic, a nawet o to jest trudno :/ Kurwa, chyba sie zaraz naprawdę rozpłacze, to jest jakis koszmar.

Gość carim benzema
zalezy co potrafisz,jakie masz szkoły i ile lat

hi hi a tutaj temat komuś niewyszedł:D 800zł na miesiąc chociaż za codzienne wstawanie rano No prosze cię mamy 23kwietnia 2013roku! heloł!!!

Gość warm-mazurskie
chciałam dać pracę tubylcom - prace porządkowe na terenie gospodarstwa agroturystycznego.Netto 10 zł/godz plus całodzienne wyżywienie [dla rodziny na wynos też zawsze coś znajduję]. Brak chętnych. Ostatecznie zatrudnię 2 studentów ze stolicy.

a u mnie możesz mieć 4klasy podstawówki i potrafić liczyć mniejwięcej na kalkulatorze i pokieruje to bą tak żebyć zaczoł od conajmiej 1000zł i z miesiąca na miesiąc conajmiej podwajał stawkę.

Gość ssddfgfgg
przeciez do sprzatania trzeba miec grupe I albo II, poczytajcie czasem ogloszenia.

Gość bnmbnm
Wziąć, nie wziąść. Jak już chcesz kogoś pouczać to może poprawnie. :/ Poza tym ze wszystkich tu wyśmiewasz nic nie wniosłaś :/ Carim - do tej pory pracowałam w sklepach - sieciówkach róznych. A wykształcenie wyższe, ale kierunek z tych nieżyciowych ;-) Młody był człowiek i głupi.

Gość carim benzema
jasne,ze mozna ,na początek zus jakies 600 ,po dwóch latach 1200 i bajka,nic tylko działać

Gość bnmbnm
Haha no grupy do sprzątania są świetne. Albo do ochrony :)

Gość Limonka23851
Z opisu ofert, na które trafiacie wynika, że chyba wszystkie mieszkamy w jednym mieście - bo wszędzie takie same oferty i takie same wymagania. W większości ofert na samiutkim wstępie zaznaczone jest, że wymagają orzeczenia o niepełnosprawności albo studenta najlepiej zaocznego. Jeżeli trafi się normalne ogłoszenie to pewnie odpowie na nie pół miasta. Ja wysyłam swoje CV nawet za granicę - do Niemczech, bo nic mnie w kraju nie trzyma i z chęcią pojechałabym choćby do pracy sezonowej.

Gość bnmbnm
:D Chyba w całym kraju tak jest :) Też powoli mysle o wyjeździe...

Gość Limonka23851
Też mam wyższe humanistyczne i co z tego? Doświadczenie głównie w handlu, kelnerowaniu, obsłudze klienta, jako przedstawiciel handlowy też pracowałam. Na weekend udało mi się załatwić sobie PO ZNAJOMOŚCI promocję w Rossmanie.

Gość wewqeqeqw
"Do sprzatania w cholere ogłoszeń,kelnerki,barmanki sprzątaczki szwaczki do przyuczenia itp....." ca za debilka... a ja szukam glupiego sprzątania w Poznaniu od roku, i nic znalazłam nic nawet na raz w tygodniu. Ogłoszenia sie pojawiają , ale na kazde odpowiada 200 osób chetnych.... ze miałaś jakiegoś niebywałego fuksa to nie sądz po tym innych, kretynko... Swoja drogą, to mam wrazenie że w ducyh miastach najtrudniej

Gość carim benzema
jak pracowałas to czemu nie pracujesz?

Gość bnmbnm
Limonka, no to podobnie. Też mniej więcej takie prace miałam. Nie mam już siły do tego...

Gość bnmbnm
W ostatnim sklepie pracowałam 2 lata ale go zlikwidowali...

Gość ssdsddsdfdf
u mnie w Lodzi to glwonie studentow i niepelnosprawnych szukają, wystarczy wejsc na gumtree i poczytac. albo jakies jezyki rzadkie trzeba znac, typu finski, chinski, wegierski. angielski i niemiecki juz nie wystarczy.

Gość Limonka23851
A szkoda gadać, miałam całkiem dobrą pracę do piątku i dopiero się oswajam z ponownym bezrobociem :( Nie miałam co prawda umowy o pracę, ale zarobki nie najgorsze i często jakieś dodatkowe zlecenia wpadały. Człowiek poczuje się bezpiecznie w miejscu pracy, weźmie sobie np. pralkę na raty, a tu następnego dnia pracy nie ma i z czego to spłacać... ? Uczę się niemieckiego, mój chłopak krótko siedzi w tym kraju - planowałam poduczyć się do sierpnia i wyjechać do niego, ale teraz to nawet na kontynuowanie kursu nie będę miała kasy.

Gość Limonka23851
A najgorsze jest poczucie beznadziejności, kiedy wstajesz rano i nie masz po co zdejmować szlafroka ;-)