Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonatwarz!

Jestem czerwona

Polecane posty

Gość czerwonatwarz!

Czemu tak się dzieje, że nawet mały wysiłek fizyczny (wejście na 4 piętro) powoduje u mnie rumieńce na twarzy. Kilka minut biegu na wfie wystarczy żebym moja twarz stała się bordowa. Nie różowa, nie czerwona a BORDOWA. Zarowno policzki, jak i czoło, broda, nos. Ludzie pytają się mnie czy wszystko ok!!! A mnie prócz tej twarzy nie dolega nic. Nawet mnie mięsnie nie bolą. Co na to poradzic?

Gość narzekalnia
Moze masz problemy z krazeniem. Albo masz taka urode, wina naczynek.

Gość czerwonatwarz!
Może w jakikolwiek sposób da się to zatuszowac? Jakims podkładem? Serio, byłabym szczęsliwa gdyby to było trochę mniej widoczne. JA potrafię taka czerwona byc jeszcze godzinę po WYSIŁKU ( tzn 15 minutach grania w kosza, zero bólu mięsni czy zadyszki)!!! Ktoś też tak miał?

Gość ide na stopa
wstydź się :p, :P, :P

Gość frfrfrfr
Ja mam tak samo tylko pod nosem mam biale wasy bo sie tam poce

Gość czerwonatwarz!
Kurna jak się zawstydzę czy zdenerwuję to też jestem czerwona:) Zimno, ciepło, słońce od razu rumieńce:) Dziwnie wygląda kontrast pomiędzy bladą szyją i czerwoną twarzą! PATRIOTKA ZE MNIE, NIE MA CO:) Ale poważnie, moze jakieś rady jak to zatuszowac?

Gość marianna pe ***
masz trądzik różowaty lecz to!!!!

Gość czerwonatwarz!
Zastanawiałam się nad tym ale wydaje mi się, że jednak nie. No bo moja skóra nie wygląda tak: http://www.chorobycywilizacyjne.pl/tradzik-rozowaty/. Moja cera jest gładka, nawilżona (bardzo o nią dbam delikatnymi kosmetykami aptecznymi bo mam Atopowe zapalenie skóry). Jej jedynym problemem jest skłonnosc do czerwienienia:)

Gość czerwonatwarz!
Zastanawiałam się nad tym ale wydaje mi się, że jednak nie. No bo moja skóra nie wygląda tak: http://www.chorobycywilizacyjne.pl/tradzik-rozowaty/. Moja cera jest gładka, nawilżona (bardzo o nią dbam delikatnymi kosmetykami aptecznymi bo mam Atopowe zapalenie skóry). Jej jedynym problemem jest skłonnosc do czerwienienia:)