Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wysiadam i mówię pa

Pół roczny związek a ja mam tego dość

Polecane posty

Gość szalejesz kobieto
Ale zrozum kobieto to TY,a on to on.Ma inne podejście,psychikę i wymieniać by tam długo. Ile Ty masz lat,bo zachowujesz się jak nastolatka w swoim pierwszym związku.

Gość niezly cyrk
"Jednak ja pomimo takiego smsa i takiej sugestii odrazu bym dzowniła do niego" xxx nie wierze w to co czytam :) i co z tego ze ty bys tak zrobila? on nie jest toba, rozumiesz? po drugie sama mu napisalas "najlepiej po pracy" nie chce z toba spedzacv czasu, traktuje jak koleanke do seksu a ty sie czepiasz, ze nie oddzwonil od razu (a tu akurat nie masz racji)

"chyba wysiadam i mówię pa ROR tak napisałam, to była moja sugestia aby nie psuć mu humoru w rpacy. Jednak ja pomimo takiego smsa i takiej sugestii odrazu bym dzowniła do niego." xxxx no bo ty masz najwyrazniej problem z odbiorem faktu - jesli ktos prosi zeby zadzwonic do niego o 17.00 to wiekszsoc ludzi oddzwania o 17.00, a nie o 16.30;-) xxx Chciałbym wiedziec o cho chodzi, co sie dzieje. A Ty byś posłuchała sugestii czy bys dzowniła?? xxx ja zwykle stosuje sie do uprzejmych prosb;-)

i jeszcze obwinia tego chlopaka o wlasne mataczenie - powiedzila zadzon za kila godzin, a pomyslala: zadzwon natychmiast;-)

Gość anulkaaaaa878977
do chyba wysiadam......nie jestes zadna chisteryczka i nie daj sobie tego wmowic,pol roku cierpliwie znosilas,ni moze nie pol...tylko od kilku miesiecy jest cos co ci nie daje spokojnie spac bo widzisz ze typ leci sobie w kulki.Sa tacy ktorzy sie nie zaangazuja i tacy ktorzy emocjonalnie podchodza do zwiazku,znajomosci i czegos tam,i jedni drugich poprostu nie zrozumieja. Wiesz ja pomimo tego ze mam emocjonalne podejscie,to potrafie je zdusic w sobie duma,i np.sama do niego nie napisze,ile razy on pisze co taka cisza ,dlaczego sie nie odzywam????....bo nie ,bo mam taka zasade ze dopoki facet sie nie zadeklaruje i nie jest ,,moj,, to ja mu doopy pierwsza nie zawracam. Moze on ma taki tok myslenia ,ze szanuje twoja wole i jesli ma zadzwonic pozniej,to ok,tak zrobi jak chcialas...musisz pomyslec jak bylo wczesniej i porownac jego zachowania,moze to ci cos wyjasni

Gość elala23
do ROR...ale odpowiedz mi na pytanie- jak mam sie nie wukrzac, gdy on odbiera ode mnie telefon i słysze-" no co tam?"...a załózmy dzowni jego kolezanka i słysze jego słodki glos -" co tam slicznotko", lub " co tam martusia".No kurde- kto tu jest wazny ja? czy one? I takich sytuacji mogłabym przytoczyć milon- gdzie niby ja jestem jego...za czuje sie czasami tak ...jak...

Gość anulkaaaaa878977
rabnelam byka....zaraz mnie zgromia od debili hahaha

Gość anulkaaaaa878977
elaela23 ...ja bym mu wyjechala pol zartem pol serio,ze nie odpowiada mi to

Gość elala23
ale ja oczywioscie mu to powiedziałam- zapytalam go dlaczego tak jest a nie inaczej.....zrobiło mu sie troche glupio, po czym odpowiedział, ze nie wie dlaczego................./ on tego nie rozumie, ze ja nie jestem zazdrosna, ...ja to taki typ bardziej w strone-" ranisz mnie, to ja sie odsuwam, a nie kocham co raz to bardziej".Ale on tego chyba nie jest w stanie pojąć, i mysli ze miimo tego bede go ciagle kochac tak samo, a ja po prostu nie umiem

Gość anulkaaaaa878977
heh...wiem ,u mnie jest podobnie ,dlatego potrzebuje deklaracji,czegokolwiek zebym widziala i czula ze facetowi na mnie zalezy,traktuje to jak ,,paliwo,, to tego zeby dalej mi sie wogole chcialo z nim spotykac,rozmawiac,cokolwiek. Wbrew czyjes opninii ,jak ktos stwierdzil ze za sex z nim ja rownbiez mialam sex i przyjemnosc,to sorki,tak to nie dziala,lub ,moze dzialac w malzenstwie,badz postrzegane przez faceta.Od zarania dziejow jak sie ma kobiete z ktora sie sypia to sie o nia dba,lub placi w innym miejscu ...a skoro burdele prosperuja to oznacza ze caly ludzki gatunek uznal to za rzecz oczywista.....poza paroma egzemplarzami ,na ktory ja trafilam miedzy innymi:)))))

Gość elala23
no własnie, potrzebuje tego co miałam przez załózmy 7-8 miesiecy/kurcze, nie jestem z nim 15 lat, zeby zachowywac sie w ten sposob.Dla mnie po prostu szkoda czasu.Nie masz ochoty na zwiazek ze mna, to spadaj, tylko mi to powiedz. Mowiłam mu nie raz, ze jak bedziesz chciał odejsc,to przeciez na siłę cie nie zatrzymam. Zawsze masz drogę wolną.On sie wtedy denerwuje i twierdzi ze mi nie zalezy.Ja pierdziele, co za gosc.

Gość anulkaaaaa878977
ja mam to samo,krotka pilka,nie chcesz wychodzic,nie chcesz deklarowac,nie chcesz zwiazku....to do wuja zrob miejsce komus kto tego chce i bedzie potrafil uszanowac i docenic to ze ma kogos kto kocha i jest naprawde ok......ale wtedy,tak samo jak ten twoj,oj to nieeee.....czyli ma byc na jego zasadach,tylko brac i nic nie dawac.Sztuka asertywnosci sie klania.Juz mi wydzwania....napisalam mu ze chce mi sie sushi...bo widzialam reklame ....odpisal ,to sobie zrob...napisalam dzieki za rade ,to samo powiem jak wspomnisz ze cos innego ci sie chce....A na sushi wyskocze w weekend z D o ktorym pisalam wczesniej:))))) bo juz mam dosc tych ciuciubabek

"elala23 do ROR...ale odpowiedz mi na pytanie- jak mam sie nie wukrzac, gdy on odbiera ode mnie telefon i słysze-" no co tam?"...a załózmy dzowni jego kolezanka i słysze jego słodki glos -" co tam slicznotko", lub " co tam martusia".No kurde- kto tu jest wazny ja? czy one? I takich sytuacji mogłabym przytoczyć milon- gdzie niby ja jestem jego...za czuje sie czasami tak ...jak..." xxxx nie wiem czemu pytanie o to jak ty masz sie czuc kierujesz do mnie?;-) a o tym kto jest wazny kazdy decyduje sam - nie znam twojego faceta - moze jestes dla niego jedna z wielu?

Gość elala23
no i tak wygladaja niektore zwiazki. A szkoda, bo mogłoby byc fajnie- ale jesli tylko ja sie bede starac, to nic z tego nie bedzie/ dzis po wczorajszej gadce, tez dostaje słodkie smsmy, ale coz z tego, skoro ja czuje ze to taka forma- "przepraszam, uwierz, staram sie".....

Gość szczotka pasta...
"Mowiłam mu nie raz, ze jak bedziesz chciał odejsc,to przeciez na siłę cie nie zatrzymam. Zawsze masz drogę wolną.On sie wtedy denerwuje i twierdzi ze mi nie zalezy." oraz " ja mam to samo,krotka pilka,nie chcesz wychodzic,nie chcesz deklarowac,nie chcesz zwiazku....to do wuja zrob miejsce komus kto tego chce i bedzie potrafil uszanowac i docenic to ze ma kogos kto kocha i jest naprawde ok" zzzzz Dziewczyny, czy wy sie czytacie??? To wy macie zrobic miejsce komus, komu bedzie na was zalezalo. Robicie z siebie memły bez wlasnej woli: "no przeciez mu mowilam, ze jak chce to moze odejsc i nie odchodzi no! i ja teraz biedna musze tkwic w tej toksycznej relacji, bo on nie chce odejsc" :D Po co oni maja was zostawiac? Maja seks, jak im sie nudzi to sie z wami spotykaja i maja jakos zajety czas. A jak spotkaja taka, na ktorej im bedzie zalezalo to z miejsca kopna was w cztery litery :) Wezcie w koncu sie ogarnijcie i nie udawajcie, ze nie macie kontroli nad tym z kim sie spotykacie. Traktuja was tak jak im na to pozwalacie.

"anulkaaaaa878977 Od zarania dziejow jak sie ma kobiete z ktora sie sypia to sie o nia dba,lub placi w innym miejscu ..." xxxxx jeju - ty masz mentalnosc prostytutki;// postrezgasz seks jako karte przetargowa =czylitylko w malzenstwie "za darmo" , rzadze szczerze wizyte u seksuologa;/

Gość elala23
do ROR.- pytam co Ty byś z taką sytuacja zrobiła?....jemu juz to pytanie zadałam

" Mowiłam mu nie raz, ze jak bedziesz chciał odejsc,to przeciez na siłę cie nie zatrzymam. Zawsze masz drogę wolną.On sie wtedy denerwuje i twierdzi ze mi nie zalezy.Ja pierdziele, co za gosc." xxx jelsi z nim sypiasz - a on nie ma koljenej na horyzoncie - i zgarozisz mu realnie ze koniec z seksem - to zazwyczaj powie co tylko sobie zazycysz - tak to dziala i powinnas o tym juz wiedziec , o ile ma wiecej niz 20 lat;/ to ze pwoei wszystko co chcesz uslyszec nie znaczy ze tak zrobi - jedynie powie

"a mam to samo,krotka pilka,nie chcesz wychodzic,nie chcesz deklarowac,nie chcesz zwiazku...." xxxx a co tu jest do deklarowania?;/ xxx napisalam mu ze chce mi sie sushi...bo widzialam reklame ....odpisal ,to sobie zrob...napisalam dzieki za rade ,to samo powiem jak wspomnisz ze cos innego ci sie chce....A na sushi wyskocze w weekend z D o ktorym pisalam wczesniej bo juz mam dosc tych ciuciubabek" xxxx matko - co za handlara z ciebie - chcialas zaplacic mu "d***a" za sushi?;-) ;-) ;-)

"elala23 no i tak wygladaja niektore zwiazki. A szkoda, bo mogłoby byc fajnie- ale jesli tylko ja sie bede starac, to nic z tego nie bedzie/ dzis po wczorajszej gadce, tez dostaje słodkie smsmy, ale coz z tego, skoro ja czuje ze to taka forma- "przepraszam, uwierz, staram sie"....." xxxx wybacz ale z takimi paniami jak ta od sushi - to raczej fajnego zwiazku byc nie moze;/

"elala23 do ROR.- pytam co Ty byś z taką sytuacja zrobiła?....jemu juz to pytanie zadałam" xxxx co bym z czym zrobila? sorry - ja nie miewam takich problemow pt mam ochote na sushi to dzownie po jakiegos frajera - i za byle sushi z nikim nie sypiam;-)

co za laska;/ zeby sypiac z kims w zamian za zarcie (i to jeszcze zwykla surowa rybke;-)

Gość elala23
przepraszam,ale ja nie jestem tą od sushi, takze...heheh

nie mowie przeciez ze to ty;-) ale sytaucja mnie rozbawila - my tutaj o zwiazkach - a tutaj jakas dzieczyna o psychice z ostrym znamieniem prostytucji i jeszcze z dookresleniem ze ona za rybe;-) ;-) ;-)

Gość elala23
:)do ROR- no ale powiedz mi, co zrobiłabys w takiej sytuacji, jak moja- niby pierdoła a drazni- ja juz z niego nie raz szydziłam, ze zalezy mu by wszystkie laski go lubiły/a nie jestesmy juz od dawna nastolatkami/ i nawet jak dziewczyna mu sie nie podoba, to jest słodki jak miód...

Gość elzbietka101
tylko nie daj Boże dzieci takiej idiotce jak Ty, następne beznadziejne pokolenie, a od tych błędów to nawet żal dupę sciska,

jelsi koles jest zianteresowany wieloma laskami - a ty chcesz zwiazku jeden na jeden - to odpusc go sobie, bo nic z tego nie bedzie;/

Gość elzbietka101
on pewnie totalne zero, ale ty to już zero do sześcianu !!

elzbietka - chcesz powiedziec cos na temat czt tak tylko belkoczesz, hm?:-)

"elzbietka101 on pewnie totalne zero, ale ty to już zero do sześcianu !!" xxxx jelsi chcesz sie dolaczyc do dyskusji to smialutko - jak mawial "klasyk" - nie lakajcie sie;-)