Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wysiadam i mówię pa

Pół roczny związek a ja mam tego dość

Polecane posty

Gość elala23
i chce człowiek pogadac, to sie zawsze jakas durne coś włączy

Gość anulkaaaaa878977
ROR lapiesz za slowka,rozdrabniasz na elementy...a liczy sie ogolem calosc.Mam odwage powiedziec glosno to o czym sie nie mowi ,aled kazdy to wie,ze jak sie facet nie bedzie staral o kobiete to nic z tego nie bedzie.Moze i przeliczam,napewno n ie za rybe...to glupie sushi to byl tylko drobny przyklad...inny facet podlapalby temat i wymyslil wspolne wyjscie ...ale nie on .Jako ze nie zyjemy w Polsce,nikt tutaj nie handluje d..pa za zywnosc i kazdego na nia stac,mnie chodzi raczej o gesty,o forme i dobre maniery a nie przeliczanie na euro i centy ile za co dam. Poprostu mi sie nie chce jak widze ze facet rowniez poza tym ze poprostu przyjezdza nie daje z siebie nic.Jestem typem kmobiety ktora przywykla do tego zaby byc adorowana i kropka.To daje mi checi do dawania czegokolwiek z siebie

"anulkaaaaa878977 ROR lapiesz za slowka,rozdrabniasz na elementy...a liczy sie ogolem calosc.Mam odwage powiedziec glosno to o czym sie nie mowi ,aled kazdy to wie,ze jak sie facet nie bedzie staral o kobiete to nic z tego nie bedzie.Moze i przeliczam,napewno n ie za rybe..." xxxx o i sushi-specjalistka wrocila;-) naprawde puszczasz sie za rybke? ;-) ;-) ;-) ;-) i jaka jestes odwazna - no klaniam sie po pas;-) nie dosc - ze cos takiego robisz - to jeszcze opowidasz o tym - no szczyt odwagi cywilnej;-) ;-) ;-) xxxx to glupie sushi to byl tylko drobny przyklad...inny facet podlapalby temat i wymyslil wspolne wyjscie ...ale nie on ." xxxxx wspanialy przyklad i bardzo trafnie podsumowujacy top myslenia takiej panny jak ty;-) xxxx Jako ze nie zyjemy w Polsce,nikt tutaj nie handluje d..pa za zywnosc i kazdego na nia stac,mnie chodzi raczej o gesty,o forme i dobre maniery a nie przeliczanie na euro i centy ile za co dam." xxxx szerokosc geograficzna nie ma tutaj nic do rzeczy - i oczywsicie nie hadnlujesz i nie puszczasz sie z arybke;-) widocznie cie z kims pomylilam;-) ;-) ;-) xxxx Poprostu mi sie nie chce jak widze ze facet rowniez poza tym ze poprostu przyjezdza nie daje z siebie nic." xxxxx a moglby chociaz sushi dac. co nie?;-)))) ;-))) ;-)) xxxx Jestem typem kmobiety ktora przywykla do tego zaby byc adorowana i kropka." xxxx no na pewno - tyle ze lubisz psecyficzny sposod adoracji i dopieszczania;-)

Gość anulkaaaaa878977
ROR...podsumowanie,na miare zenujacej i malo wyszukanej lozy szydercow,ale skoro taka epopeja wyssana z ...pewnej czesci ciala daje ci satysfakcje,to tworz dalej,hahaha:))

sama podajesz material;-) ja tylko lopatologicznie sklejam;-)

Gość anulkaaaaa878977
od kiedy chec wspolnego spedzenia czasu z kims na kim ci zalezy np w restauracji,nazywane jest prostytucja za kolacje,badz wyjscie do klubu puszczaniem sie za drinka???? nie bazdz babo zalosna,na sile chcesz mnie zgnoic ale ci to nie wychodzi . Kazdy kulturalny facet ,ktoremu zalezy na kobiecie sie stara,wymysla wyjscia,drobiazgi takie jak np.kwiaty ,adoruje i pielegnuje znajomosc,na miare swoich mozliwosci i kazdy dobrze wie o czym mowie:)))))

"anulkaaaaa878977 od kiedy chec wspolnego spedzenia czasu z kims na kim ci zalezy np w restauracji,nazywane jest prostytucja za kolacje,badz wyjscie do klubu puszczaniem sie za drinka????" xxxx od momentu w kt napisalas ze od zraania dziejow facet sypiajacy z kobieta, poza malzenstwem, na nia/za nia placi. Dokladnie od tego momentu - potem swoim przykladem z rybka juz tylko potwierdzilas moja wczesniejsza teze;-) xxx nie bazdz babo zalosna,na sile chcesz mnie zgnoic ale ci to nie wychodzi ." xxxx widze ze nerw ponosi - moze....sushi cie przekupie, hm?;-) ;-) xxx Kazdy kulturalny facet ,ktoremu zalezy na kobiecie sie stara,wymysla wyjscia,drobiazgi takie jak np.kwiaty ,adoruje i pielegnuje znajomosc,na miare swoich mozliwosci i kazdy dobrze wie o czym mowie" xxxx nie kazdy, a adorowac mozna i bez pieniedzy - czego ktos taki jak ty - matorka sushi za seks - zapewne nie zrozumie;-) ale tez tego nie oczeukuje od ciebie;-) poza tym robisz sie niegrzeczna i zaczynasz wyzywac - widac rybka ci musiala oscia w gardelku stanac;-)

Gość elala23
dobra dziewuchy, przestancie..........

Gość anulkaaaaa878977
Ja wczoraj zakonczylam ta znajomosc,napisalam mu ze nie pozwole sie traktowac jak zabawke,ze nie szanuje i nie uwzglednia w tym wszystkim moich potrzeb (mialam na mysli spedzanie wspolnie czasu,jakies wyjscia,cholera cokolwiek,galaz z drzewa by zerwal jak sepi na bukiecik kwiatkow z Tesco za 3,99,ale cokolwiek zeby pokazac ze mu zalezy,ze sie stara)....no wlasnie tylko ze jak nie zalezy,to sie nie stara...i tutaj trzeba bylo wreszcie spojrzec prawdzie w oczy.) Odpisal mi ze przeciez mowilam mu ze jest mi zajebiscie ,wiec nie rozumie skad takie teksty ,dlaczego i o co mam pretensje??????? Poprostu opadaja rece,czy on jest tak glupi czy tak bezczelny???

ROR tak napisałam, to była moja sugestia aby nie psuć mu humoru w rpacy. Jednak ja pomimo takiego smsa i takiej sugestii odrazu bym dzowniła do niego. xxx ale faceci sa prosci! i jak piszesz po pracy to po pracy! nie czytaja miedzy wierszami! ani naszych mysli tez nie znaja!

Gość Chaos Uczuć
Powiem tak, że ja porównując Kobiece spojrzenie, a także te męskie nie wiem o co w ogole wam Kobietom chodzi... Jak facet się nie stara, nie dzwoni, nie adoruje, nie pisze smsów TO JEST ŹLE!... Jeżeli facet dzwoni, pisze smsy, kupuje kwiaty, zrobi śniadanie do lozka, kocha, przytula, przyjedzie odebrać was po pracy obdarza uczuciami... To też, źle bo wam sie to predzej czy poźniej znudzi taki facet bo jest przewidywalny staje sie tak zwana CIEPŁĄ KLUCHĄ czyli nie męski... co prowadzi w konsekwencji do tego, że jest nudny i zaczynacie szukać wrażeń gdzie indziej (Tak zwany syndrom małpki trzymamy się jednej gałęzi do póki nie złapiemy drugiej) Czyli suma sumarum też ŹLE. CZYLI O CO WAM W OGOLE KOBIETOM CHODZI >? Czego wy oczekujecie od mężczyzn te co nie dostaja uczuc i gdzie sie facet nie angazuje tego pragną ... a tam gdzie kobieta ma uczucia i facet jej nieba przychyla i serce by oddał to takiego faceta predzej czy pozniej kopniecie w dupę... NIEOGARNIAM!

Gość hankaskaka
czego chceny? po prostu zainteresowania, tego by czuc sie ciagle wazna dla faceta, tego by nie stac sie po jakims czasie niewidzialną, tego by czasami powiedział ze kocha i czynami pokazywał ze tak faktycznie jest, by był taki sam jak na początku znajmosci- bo co to za gadanie ze z czasem uczucia gasna, - mysle ze po prostu trzeba to pielegnowac, tego by usmiechał sie jak dawniej, bym widziała w jego oczach ze jestem dla niego naj.Nigdy nie pomyslałabym ze facet który mi daje to co napisałam powyzej, jest kluchą.Tyle wymagam- a to chyba nie tak wiele. Nie chce by trzymał mnie za raczke 24/dobe, nie chyce z nim spedzac kazdej minuty razem, bo mam swoje zycie rowniez, nie chce by mowił mi co 5 minut ze jestem piekna, sliczna zgrabna i powabna- wystarczy raz na jakis czas to powie/ za to nie rozumiem komplementowania obcych lasek i zachwytu nad nimi, choc niejednorotnie uwazam ze np nogi mam zdecydowanie lepsze.../szkoda pisac zreszta- bo faceci i tak pewnych rzeczy nie sa w stanie zrozumiec, scenariusz ciagle jest taki sam- poznaje, zauroczony, zakochany, kocha, jest, przyzwyzaja sie, nudzi...i w rezultacie zdradza- Zycie

Gość gdzie są autorki?
co u nich teraz słychać??

Gość dokLadnie...
czasem chcesz zwyczajnie, sensownie pogadac to zawsze znajdzie sie ktos nie normalny, kto bedzie robil na zlosc i bedzie sprawial przykrosc.. czemu polacy sa tak przepelnieni nienawiscia, zawiscia, zazdroscia itd... przykte to , zamiast pomagac szkodzimy sobie

"Chaos Uczuć Jak facet się nie stara, nie dzwoni, nie adoruje, nie pisze smsów TO JEST ŹLE!... Jeżeli facet dzwoni, pisze smsy, kupuje kwiaty, zrobi śniadanie do lozka, kocha, przytula, przyjedzie odebrać was po pracy obdarza uczuciami... To też, źle bo wam sie to predzej czy poźniej znudzi taki facet bo jest przewidywalny staje sie tak zwana CIEPŁĄ KLUCHĄ czyli nie męski" xxxxx po pierwsze to rzadko kiedy takich skrajnosci chce jedna kobieta - zbierasz cechy kilku i wsadzasz w jedna, to jak bym powiedziala - nie wiem czego faceci chca - jak kobieta jest szczupla wysoka blondynka, to marzy im sie brunetka o bujnych ksztaltach itd. - po prostu sa rozni faceci, oraz rozne kobiety, poza tym , kobietom chodzi o gre na emocjach i ich dostarczanie,( z reguly)