Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia987

wirtualna zdrada

Polecane posty

Już parę razy odkryłam że mój chłopak od prawie 3 lat utrzymuje znajomości wirtualne, które niestety są erotyczne... Już nieraz znalazłam zdjęcia kobiet wysyłających mu zdjęcia miejsc intymnych, wiem że on się też rewanżuje. Kiedy go wprost pytam o to co znajdę to za każdym razem jest odpowiedź "ja tylko to wszystko pisze żeby z kimś utrzymywać kontakt, nie jest to prawdą co pisze"... Jest mi strasznie ciężko kiedy mi np odmówi seksu już któryś raz bo niby miał ciężki dzień w pracy a innej lasce pisze jednocześnie jak to pieściłby ją całą noc... Strasznie go kocham i naprawdę dużo poświęciliśmy dla siebie, ale nie chce być tą która jest robiona "w konia"... Czy ktoś może miał coś podobnego? Jak ktoś sobie z tym poradził? Dzięki z góry za odpowiedzi!

Gość Romeo i Julia Pitera
w jakiego konia? konia to on ci szczedzi jak widać :p, :P, :P

Gość ssdsddsdfdf
biedna zdesperowana agusia jest z kolesiem ktora wysyla obcym babom zdjecia swojego fiuta :D

Ja byłem w twojej sytuacji. Byłem i to 2 razy. Bardzo kochałem obie kobiety. Wiem że to trudne tak prosto z mostu, ale niemusisz iśc w cale w moje ślady. Ja poprostu przebolywałem takie rzeczy i zacząłem się dystansować. Potem zostałem zdradzony. Bardzo bolało. Piekło, ściskało mnie w sercu jeszcze z 2 miesiące. Potem jak sobie przypomniałem to coraz słabiej. Ale przez to doświadczenie stałem się kimś innym. Teraz się już niezakochuje, podchodze z dystansem. Nie ma takiej siły żebym za laską ganiał, cierpiał. Teraz to one cierpią jeśli taka jest ich wola. Wiem że chciałaś usłyszeć coś innego. Ale pomyślałem że może to też Cię zainteresuje.

To nie jest do końca tak że jest mi tak strasznie źle i się zmuszam być z nim, bo naprawdę jesteśmy szczęśliwi...

@Doktor Eros No to fakt, moze nie chcialam tego dokonca uslyszec... Ale naprawde jest mi ciezko sie z tym wszystkim poradzic, i napewno daje mi to cos do myslenia... Wlasnie boje sie ze to wszystko sie skonczy zdrada, i wtedy to bedzie mega bolalo...