Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serefrer

jak to możliwe ze całe spoleczenstwo

Polecane posty

Gość serefrer

no prawie całe daje si ruchać w tyłek władzy?? Oni maja miliony a my wg opieki spolecznej moezmy egzystowac za 351 zł (ale to chyba sie tyci zwiększylo choiaż pomoc i tak przyznawana jest w tej samej kwocie). jak to moliwe, że inne kraje pomagają swoim obywatelom a u nas możesz zdechnąc bo Ci w niczym nie pomogą. Tu liczy sie kasa dla nich i nikogo wiecej. Dla nas kryzys u nich go nie ma! szlag mnie trafia widząc jak dajemy sie ruchać

Gość ssdsddsdfdf
nie wiem wlasnie, Polacy nie potrafią się jakoś zebrac w kupie i rozgonic to bydlo, w grecji jakos wyszli na ulice a u nas? jakies pierdoly to wyjdą, kilka dni temu wyszli jak byly jakies zawody sportowe w warszawie czy jakis tydzien mody, to przyszly tysiące, a zeby protestowac to sie nie umieja jakos zebrac razem. w sprawie ACTA tez jakos potrafili wyjsc. a jak podniesli wiek emerytalny... cisza.

Gość Trudno uwierzyć?
Polacy to tchórzliwy naród.Nie potrafią sprzeciwić się władzy.Politycy mają nas w dupie,ael gdy przyjdzie pora na wybory, znów zaczną wciskać kit i obiecywać jak to bedzie dobrze! Teraz to chyba najgorszy rząd! Brak słów na nich.Nie będę pisać więcej, bo mogą mnie zamknąć.Biedny w tym kraju ma najmniej do powiedzenia -niestety!

Gość serefrer
otoz to mamy najmneij do powiedzenia a taki amber gold zaraz wyjdzie z paki, kasy nie oda wyleci na drugi kraniec swiata i bedzie sie plawil w milionach skradzonych polakom

Gość niestety...
Mamy w Polsce zbyt wielu tumanow, ktorym mozna wcisnac kazdy kit... poza tym wielu ludziom wydaje sie ze to co robi rzad, ich nie dotyczy, inni nie maja na tyle ambicji zeby zainteresowac sie oolityka, a jeszcze inni glosuja na tuska bo sie ladnie ubiera.