Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowaaa

sluz przed okresem

Polecane posty

Gość problemowaaa

Dziewczyny jaki macie sluz przed okresem ? Ja mam bialy taki cos jak krem a od dzisiaj mam caly czas mokro czy to mozliwe zeby miec tak mokro przed okresem ?

Gość sdsdsfsf
tez taki mam na jakies 2 dni przed okresem ;) a wczesniej mam wlasnie taki bialy jak krem :) bardziej martwi mnie ze zamiast sluzu plodnego mam taki kremowy ,czy to normalne ? :/

Gość problemowaaa
Ja tez mam sluz plodny raz mialy kremowy,jak zaschnie to jest zoltawy,czasami mam przezroczysty ciagnacy sie... to zalezy takze mysle ze nie masz sie czym martwic :) Tez tak masz ze latasz do toalety bo myslisz ze dostalas okresu a to nie okres tylko po prostu mokro ?

Gość sdsdsfsf
dokładnie mam to samo :P i rano, gdy się budze, co już czuję że dostałam okresu, lece do łazineki a tu dalej nic. Nie wiedziałam że podczas płodnych dni może tak śluz wyglądać... zawsze miałam przezroczysty, ciągnący się, a teraz mam biały i kremowy, jakaś nowość :D

Gość problemowaaa
Mam nadzieje ze to przed okresem tak a nie na ciaze,bo ogolnie spoznia mi sie juz jeden dzien okres ale boli mnie brzuch juz od 5 dni. To dlatego ze wzielam 2 tabletki 'po' podczas jednego cyklu,mam nadzieje ze to tylko efekt tych tabletek jeszcze nie czas na bycie mamusia ale czasami nas ponosi :D

Gość sdsdsfsf
a zwróciłaś uwage na rozciągliwość śluzu? z tego co wiem w ciąży nie występuje śluz rozciągliwy, a ja zawsze taki mam tuż przed miesiączką :)

Gość gość
I co tam dostalas okres?

Gość gość
Tak dostałam , właśnie teraz nad ranem,już wieczorem wiedziałam że nadchodzi bo zmienił mi się kolor śluzu na bardziej brązowy i rozbolał mnie brzuch ale i tak jest u mnie coś nie w porządku bo mam dość obfite krwawienie.

Gość kwietniowa8
Wydzielina z pochwy to normalne zjawisko i jeśli nie przybiera ona niepokojącej barwy, zapachu i konsystencji, to nie powinna być powodem do niepokoju. Warto wiedzieć, że prawidłowa wydzielina z pochwy powinna być przezroczysta i bezwonna. Śluz z pochwy podlega zmianom podczas cyklu menstruacyjnego i jest to rzecz jak najbardziej normalna. Swoją drogą, jeśli macie chwilę czasu, to przeczytajcie ten artykuł https://wylecz.to/pl/choroby/ginekologia/sluz-przed-okresem-jak-wyglada-wydzielina-z-pochwy-przed-miesiaczka.html - znajdziecie w nim odpowiedź na wszystkie nurtujące was pytania.