Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzulqa

Roztanie

Polecane posty

Gość zuzulqa

witam wszystkich , niedawno moj byly powiedzil mi ze musimy zrobic sobie przerwe w zwiazku bo on chce sobie pare spraw przemyslec . Jestesmy a bardziej bylismy w zwiazku 4 lata , wiec musialam sie wyprowadzic z domu wynajmownego razem . Powiedzial mi ze chce miesiac na przemyslenie tego wszystkiego . To byl dla mnie szok! na poczatku jeszcze poki mieszkalam z nim choc juz niebylismy razem bylo fajnie i czasami sie pytalam go na ile procent chce byc zemna to mi odpowiadal na poczatku ze 70 potem 90% . Na poczatku prosilam go zeby byl ze mna , upewnialam go ze go kocham , wiem ze on tez mnie kocha . kiedy znlazlam mieszkanie nawet pomagal mi je malowac , pomagal w przewozce rzeczy ale w ostatni dzien mieszkania razem strasznie sie poklocilismy z mojej winy i to tez byl powod naszego roztania ( tak mi powiedzial ) (nasze awantury) . Teraz minelo zledwie 3 dni od przeprowadzenia sie ale ciezko mi zyc , strasznie tesknie za nim , strasznie mnie to boli i przez to nie moge funkcjonalnie zyc , teraz zyje ndziejo ze ten miesiac szybko zleci i wrocimy do siebie . ale dowiedzialam sie ze pisze z inna i wysylaja sobie zdjecia na wzajem i niewiem co mam robic moje kolezanki doradzajo mi ze mam do niego wcale nie pisac to on zateskni za mna ale ja sie boje ze wlasnie przez to bedzie bardziej o mnie zapominac , niewiem czy mam mu napisac zeby wiedzial ze go nadal kocham i ze to on jest tym jedynym . Prosze doradzcie mi co mam dalej robic, jak go odzyskac

Gość zuzulqa
prosze was o jakies rady bo naprawde niewiem co dalej robic

Gość Rika84
Koleżanki mają rację, nie pisz do niego. Myślisz, że on zapomni o Tobie ?! WRĘCZ PRZECIWNIE. Faceci uświadamiają sobie jak kochają kobietę właśnie wtedy, gdy jej przy nim nie ma. Nie pisz, nie kontaktuj się z nim, a już na pewno nie wyznawaj mu miłości, musisz zrobić tak, żeby on myślał że może Cię stracić a nie że ma Cię na każde zawołanie. Musisz się postarać, możesz płakać u siebie w pokoju, możesz być smutna, ale przy nim masz być uśmiechnięta i spokojna, pewna siebie i pogodna. Zajmij się sobą, wiem że to cholernie trudne ale rób cokolwiek tylko nie myśl o tym, pozwól się wyciagnac znajomym na impreze, odswiez znajomosci,a on sam do Ciebie przyjdzie. A jesli bedziesz go blagac, plakac itp. to onw Ciebie zwatpi.

Gość kukurukurukukuku
""musisz zrobić tak, żeby on myślał że może Cię stracić a nie że ma Cię na każde zawołanie"" na zawołanie??? na jakie zawołanie - sama się pcha do niego, az ją wyrzucił i dla pewności, zeby nie wróciła zainstalował w innym mieszkaniu - zresztą już ma inną więc daj mu autorko spokój - zajmij się swoim życiem

Gość zuzulqa
dzieki z rade , tak to cholernie boli , cale dnie mysle o nim , co robi co minute zagladam w telefon czy mi napisal wiem ze to smieszne ze zachowuje sie jak jakac nastolatka ale sama niewiem co sie ze mna dzieje

Gość już samo to:
"Na poczatku prosilam go zeby byl ze mna " mówi za siebie - bez komentarza... Czyje to mieszkanie? Pomagał Ci w przeprowadzce, malował - a teraz Ty się z niego wynosisz? Nic na siłę się nie da. Nie chce - trudno. Tym bardziej, że pisze z inną, widocznie słabo mu zależy na Tobie. Wiem, że to trudno ale musisz zrozumieć że nic z tego nie będzie nawet jeśli kiedyś wrócicie do siebie... Szanuj się i miej swoją godność.

Pomyslisz sobie latwo pisac...Sama piszesz ze z kims on pisze,wysyla zdjecia.Moze juz wczesniej to robili i zeby Cie nie zdradzic to odchodzi.jesli mu wyjdzie z tamta to zapomni o Tobie a Jesli nie to napisze ze przemyslal i chce byc z Toba.Skoro raz odszedl odejdzie i kiedys.I zobaczysz jesli mu z nia nie wyjdzie napisze do Ciebie.Wtedy Ty powinnas chocby udac twarda i napisac ze musisz to przemyslec.W glowie mu poprostu w tej chwili jakas nowa przygoda,nowa kobieta.

I zgadzam sie z opinia innych z wlasnego doswiadczenia(teraz to mnie nauczylo) facet zrozumie jesli odczuje ze Cie stracil.Musi zrozumiec ze zrobil blad.Jesli pekniesz bedzie wiedzial ze tak bardzo Zalezy Tobie ze i nastepnym razem wybaczysz.