Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Na ulicy badboye śmiali się ze mnie, bo jadłem loda frugo...

Polecane posty

Jadłem loda, a oni zaczęli się śmiać s jeden powiedział, że trudno mu uwierzyć w coś tak przykrego...

Cała rzecz miała miejsce około roku temu na ulicy nowowiejskiej we Wrocławiu. Wyszedłem z żabki z lodem i tek jakoś...:p

Gość cekoladaaaa
Athelgast z wrocka jestes?:P

G.A.K ich było z pięciu to po primo. Po secundo twojego kozactwa nikt tu nie jest w stanie zweryfikować. A chodzą słuchy, że przez swoją "umiejętność" walki wręcz straciłeś uzębienie...

Athelgast- No i co z tego że straciłem parę zębów? Jakoś żyję, a przynajmniej pokazałem swój honor, dostałem z łańcucha i zęby się posypały, takie życie, ale chociaż nie jestem ciota, co walki unika. Człowiek musi walczyć, aby mieć szacunek sam do siebie, nawet jak przewaga jest liczna, to Aryjczyk nie ma prawa tchórzyć, musi iść naprzód, takie jest życie żydzie!!!

Gość cekoladaaaa
a jaki rocznik? wzrost,kolor wlosow ?hahaha wiesz sprawdzam czy Cie kiedys nie widzialam:P

Athelgast-Skoro jesteś z Wrocławia, to jesteś Kresowiak a nie żaden Sas.

cekoladaaaa- Breslau ma tyle mieszkańców, że każdy opis pasował by do jakiś twoich znajomych. Pewnie szukasz sensacji i byś rozgadała wszystkim, że ten a ten to prawik, pewnie suka z ciebie i dupodajka.

Gość cekoladaaaa
oh,tak mi przykro,ze nie robia na mnie wrazenia Twoje teksty:) wybacz.pewnie masz jakies problemy z kobietami ze tak ich nienawidzisz...wiem wiem wszystkie to suki heheh i wiesz co Ci powiem ze w wiekszosci tak,dlatego juz nie mam zadnej pseudo przyjacióleczki:) mnie nie znasz wiec cokolwiek o mnie napiszesz to mnie nie rusza.a to czy ktoś jest prawiczkiem czy nie to jego prywatna sprawa.

cekoladaaaa- To po co wypytujesz ludzi? My nie kolegujemy się z kobietami w realu.

Gość cekoladaaaa
po co wypytuje to moja sprawa:P...a jak bys nie zauwazyl to Ciebie nie pytałam

Gość cekoladaaaa
eee dobra juz sie wystraszyliscie:P

Gość cekoladaaaa
to zmykam:)...tak tylko szukałam towarzysza do biegania:P jak by co to moze jeszcze tu wpadne;)

cekoladaaaa- Naprawdę chciała byś aby ludzie ci się ujawniali, bo ty tak chcesz. Czemu ty nie napiszesz jak wyglądasz, ile masz lat a najlpiej swoje foto daj, będzie prościej.

Gość cekoladaaaa
no wlasnie nie wiem czego:P moze mnie:P

Gość cekoladaaaa
jasne moge sie opisac ale co Ci to da? a foty nie wrzucam do netu.ale widze ze sie odczepic nie mozesz ode mnie:P nie łatwo mnie wyprowadzic z rownowagi :P

cekoladaaaa- Twój nick mi się nie podoba, kojarzy mi się z murzynkami albo z brunetkami(żydówki). Od kiedy biega się w towarzystwie?