Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiereczka 24

Spojrzałam w lustro i się załamałam.

Polecane posty

Mam 24 lata i niestety mimo iż wszyscy mówią, że jestem młoda, to niestety, cera już nie ta co kiedyś. Już od roku dowodu mi nie sprawdzają jak kupuję alkohol, więc coś jest nie tak. Jak się odmłodzić? Jeżeli ktoś chce wylewać swoje żale i szydzić, to proszę darować sobie odpowiedzi.

A tak gadasz.. Założe się że chciałbym zostać twoim lustrem :) Pokaż fotke to ocenie. Zazwyczaj jest tak że sami siebie krytycznie oceniami. W rzeczywistości jest lepiej niz myślimy.

Gość jestem marysia
zrob sobie gin z tonikiem

Gość rozowy odmladza
Może nakładaj dziecięce ciuchy, załóż pampersa i zapakuj do buzi smoczka :-D

Gość hahahhhah
dobra ta ostatnia rada

Gość versace1
tak to juz jest ze w pewnym wieku nie wyglada sie juz na nastolatke. na ciebie padlo w wieku 24lat. co mozesz zrobic- naturalnymi sposobami niewiele- jesli sie malujesz to zrezygnowac z makijazu, makijaz postarza. zawsze mozesz slkorzystac z pomocy hirurga plastyka i naciagnac skore jesli zwiodczala, zlikwidowac opadajace powieki itp.

Gość kris kros
No niestety, stara doopa z ciebie :-O

Gość 2500
wiesz co mam kolezanki w twoim wieku 24-25lat. i powiem ci ze kazda wyglada inaczej. tzn zadna nie wyglada juz na nastolatke ale jedne wygladaja na 24 a inne na 30. takze jesli wygladasz na swoj wiek to po co placzesz? jesli wygladasz starzej to moze zadbaj troche o siebie- jakies maseczki itp. wiadomo maseczki nastolatki z ciebie nie zrobia ale zawsze skora troche ozyje. co do znajomych ktorzy daja ci 21lat to traktuj z przymrozeniem oka;). taka juz nasza mentalnosc ze odejmujemy innym lat aby im poprawic humor. mi tez kazdy daje mniej ale lustro mam. podobnie ja- tez kazdemu odejmuje lat bo wiem ze taka sciema sprawia przyjemnosc:)

Gość już samo to:
jesteś próżna ty i ten twój chłopak... :o