Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta35latt

jestem w 7 miesiacu ciazy i ludzie mnie wnerwiaja

Polecane posty

Gość marta35latt

Nie wiem czy to jest normalne ale nie cierpie jak co chwile ktos dotyka mego brzucha,chce go ogladac albo pytania w sylu 1 kiedy dzidzi, bobasek przyjdzie na swiat? 2 oo jaki duzy brzuszek , pewnie niunia duza 3 a czujesz jak dzidzius kopie? wszyscy jacys wydaja mi sie byc infantylni:((

Gość mam to samo!
Krew mnie zalewa jak mnie ktos probuje obmacywac! Kurwa mój brzuch to mój brzuch!!!

Gość pora odwiedzic psychiatre
bo jesteście psycholkami i jak widać macie małe problemy ! głupie krowy rozplodowe

Gość mam to samo!
No tak my musimy odwiedzic psychiatre dlatego że obcy ludzie glaszcza nam jelita :?

Gość nie przejmuj sie.....
mnie denerwuja te wszystkie namolne , natretne i roszczeniowe ciezarne :O wpychajace sie w kolejki, zadajace ustepowania miejsca i przepuszczania w kolejkach. Wydaja mi sie takie skretyniale :O

Gość a mnie wnerwiają takie jak ty
tez jestem w ciąży i to w 9 m-cu i jakoś nikt mi brzucha przez całą ciąże nie dotykał co najwyżej pytają się na kiedy termin porodu mam. Jak ktoś napisał naprawdę masz coś z główką i chyba sobie uroiłaś pewne sytuacje albo na wsi zabitej dechami mieszkasz haha No i wiesz to że jesteś roztytym babsztylem z wielkim brzuchem to faktycznie nie dziwie się ze tekst "ooo duży brzuszek Cie wkurza hahah ja nie mam takiego problemu i pewnie też z tym jest powiązane to pytanie o to czy czujesz ruchy - grubasy mają z tym problem haha

Gość okaoka
ojej,ja jestem z tych upierdliwych,które chętnie pomacaja brzuch.po prostu muszę.cierpię chyba na nadmiar uczuć.mam 2 dzieci i jeszcze mi się marzy ciążą.bo to cudowny stan.

Gość droga okaoka
och a ja jestem z tych ktore lubia lapac inne za cycki, po prostu nie moge se powstrzmac, cycuszki sa takie fajne i miecutkie... mam nadzieje, ze trafi na ciebie :D i co? milusio? uzyj mozgu - nie kazdy sobie zyczy byc dotykanym a twoje "musze" to twoj problem