Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaKoChAnA na zaś

Która dołączy do 17 letniej przyszłej mamy

Polecane posty

Gość ZaKoChAnA na zaś

Jestem w 3 m-cu ciązy i właśnie planujemy szybki ślub z moim narzeczonym. Są na forum młodziutkie przyszłe mamy ? Porozmawiajmy o smutkach i radościach .Pozdrawiam

Gość a niech to noooo
ja moge dolaczyc tylko ja juz mamusia cora ma 5 miesiecy

Gość crocodileeee
nie zazdroszczę Ci rówieśniczko, ale mając u boku kochającego faceta napewno sobie poradzisz:)

Gość quwelkinka
witam, ja w wieku 16 lat urodzilam blizniaki i dalam sobie rade, teraz maja juz 5 lat i niedlugo beda mieli siostrzyczke :) zycze powodzenia i duzo wytrwalosci

Gość a niech to noooo
peiadomo ze latwo nie jest ale my mamy chyba szczescie bo wiekszoac chlopakow by ucieklo hihi ja slubu na razie nie planuje jest nam dobrze tak jak jest zobaczymy co czas pokaze moze kiedus wezniemy

Gość 35 latek ;-))
Wow, gdybym był tak szybki jak Ty... byłbym już dziadkiem :D 🖐️

Gość heloiza999
wstyd :o

Gość kropeczka Niebieska
A ja mam 16 lat i jestem w ciąży - na dodatek - bliźniaczej :) Jestem bardzo zadowolona i nie mogę się doczekać kiedy urodzę. Myślę, że wszystko będzie dobrze. Z moim chłopakiem chcemy mieć 5 dzieci, do maksymalnie 23 roku życia więc jak trochę odchowam dzieciaczki to będziemy się starać o kolejnego bobaska. Kocham dzieci !

Gość utasza
CzerwonaTruskaweczka " Inne cudują latami żeby mieć dzieci bo jak były młode myślały o karierze." xxxxx No....ale to wlasnie prawidlowo :O Najpierw mysli sie o karierze, stabilizacji, po to aby zapewnic swojemu dziecku jak najlepsze warunki. Jezeli problem z zajsciem w ciaze ma kobieta 30 letnia to nie z racji wieku :D tylko ogolnego stanu zdrowia :D

Gość Wiktoria 17
kropeczka poczekaj az się bliznięta urodzę to pogadamy wtedy ile chcesz dzieci do 23 rż :P

Gość mamuśśśśka bliźniąt
kropeczna niebieska jesteś śmieszna, dziecko ty nie wiesz co piszesz, napisz na forum około roku po porodzie bliźniąt :P wiem co pisze bo sama urodziłam bliźniaki, nie jest źle chłopcy są prze kochani ale ja jednak już podziękuje :P

Gość Wiktoria 17
jak mozna w wieku 16 lat mówić, że się chce 5 dzieci :-O Dla mnie to patologia ! Rozumiem wpadkę w tym wieku ale żeby pisać o tylu dzieciach do 23rz to trzeba miec niezle nasrane .Przecież nawet nie zaznałaś uroków macierzyństwa .I albo to prowokacja albo szurnięta jesteś :-O Już bo uwierzę, że twój facet taki chętny na tyle dzieci

Gość ojojojojojjoj
Po co zakładacie kolejny temat z tej samej serii. Jest juz temat "macierzyństwo przed 20rokiem życia" czy jakoś tak.,trzeba zakładać osobny?! Przecież 17 jest przed 20!

Gość takie zadowolone jesteście
ale to wasi rodzice będa utrzymywac was i dzieci.

Gość wspolczuje:(
zeby tak sobie spieprzyc zycie:(

Gość nie mam ochoty
kropeczka niebieska, ciekawe tylko kto was wszystkich będzie utrzymywał - mamusia z tatusiem? Kasa na drzewach nie rośnie, a dzieciakom coś do żarcia trzeba dać.

Gość a niech to noooo
ja mam troche inna sytuacje mam 19 lat i 5 moesieczne dzoecko troche to zabawne ale do 17 roku zycoa bylam dziewica wpadka z pierwszym partnerem .. my mieszkamy sami on pracuje a jq siedzie w domu z dzieckiem w weekendy chodze do szkoly... ale jak na ta chwile wiecej dzieci nie plqnujemy

Gość a niech to noooo
ja mam troche inna sytuacje mam 19 lat i 5 moesieczne dzoecko troche to zabawne ale do 17 roku zycoa bylam dziewica wpadka z pierwszym partnerem .. my mieszkamy sami on pracuje a jq siedzie w domu z dzieckiem w weekendy chodze do szkoly... ale jak na ta chwile wiecej dzieci nie plqnujemy

Gość nie wiem już co mam robić
hej mam 18 lat i mam 8miesięcznego synka:) ale niestety wzięłam ślub i bardzo tego żałuję;( jest mój wątek na rozwodnicy ex itd.. Mąż woli swoją matkę i ojca.. zastanów się czy chcesz ślubu bo w moim przypadku przed ślubem było wspaniale tylko po wszystko legło w gruzach..;(

Gość nie wiem już co mam robić
hej mam 18 lat i mam 8miesięcznego synka:) ale niestety wzięłam ślub i bardzo tego żałuję;( jest mój wątek na rozwodnicy ex itd.. Mąż woli swoją matkę i ojca.. zastanów się czy chcesz ślubu bo w moim przypadku przed ślubem było wspaniale tylko po wszystko legło w gruzach..;(

Gość urodzilam 17l mając
Hej :) Mam wspaniałą córkę,męża. Oboje pracujemy,więc rodzice nas nie utrzymują ;P Ale fajnie,że inni znają lepiej nasze życie od nas ;)

Gość urodzilam 17l mając
Ja już 5l po slubie i nic nie legnie w gruzach,więc nie ma co wszystko stawiać na nie od razu :)

Gość a niech to noooo
ja o slubie nie mysle nam jest dobrze tak jak jest czas pokaze moze za rok albo dwa pomyslimy :-):-)

Gość adrian2@tlen.pl
urodzilam jak mialam 17 lat i nie zaluje dziecko ma wszystko ja sie nim ciagle zajmuje raz na miesiac dwa dziecko jest u dziadkow a ja jade na dyskoteke np gdybym mogla cofnac czas zrobila bym to samo.

Gość tasia 600
Wiadomo wiek 17 lat na maciezynstwo troche wczas ,bo mozna poszalec jeszcze,imprezy,pozmieniac chlopakow :) Ale wiem jedno,ze nie jedna nastolatka ma lepiej w glowie poukladane niz dojrzala osoba.Ja np w 17 lat mialam zawsze starsze kolezanki,starszego chlopaka, i powazne podejscie do zycia.Moze dlatego,ze duzo przeszlam i lepiej rozumialam pewne sprawy.I ktos kto uwaza ,ze to patologia rodzic tak wczesnie jest glupi :) Patologie mozna miec i w 30 lat,jak matka klnie, nie dba o dzieci ,pije.Ja wyszlam zamaz w wiieku 20lat(dla wielu to za wczas) i nie bylo wpadki.Bylam gotowa i od samego poczatku mieszkalismy sami a nie z rodzicami.Pierwsze dziecko w 22 l ,tez za wczas dla nie ktorych ,ale ja bylam gotowa i dziecko bylo zaplanowane :) Wiec nie zawsze wiek jest wazny .Dzis mam 28l i nic sie nie zmienilo.Dziewczyny kochane duzy plus dla was bo pomimo tak mlodego wieku bierzecie na siebie odpowiedzialnosc i macie zamiar urodzic i wychowac.A inne mamuski w wieku 30l usuwaja ciaze i nie nazywaja tego patologia :)

Gość tasia 600
Dodam jeszcze ze mam 2 kolezanki ,ktore urodzily w wieku 19lat i obie mamuski sa szczesliwe maja juz po dwojke dzieci ,mezow i normalne rodziny :)

Gość a niech to noooo
ja mam w nosie co mysla inni ja jestem mloda i szczesliwa mama