Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trapionaa

Pokłóciłam się z facetem o psa.

Polecane posty

Gość trapionaa

Wiem to dziwny powód do kłótni ale po prostu dziś wyprowadziła mnie z równowagi jedna rzecz. Mamy wspólnego psa , tak właściwie niby jest jego ale opieką dzielimy się po pół bo oboje wiadomo pracujemy, studiujemy. Dziś wieczorem wyszliśmy razem wyprowadzić psa a potem pies miał zostać u mnie na noc. Na podwórku stał jakiś facet który wypuścił swojego psa luzem tylko w kagańcu (taki ala wilczur tylko mniejszy) Nasz pies jest wielkości spaniela. No i ten ala wilczur zaczął się rzucac na naszego psa więc ja za smycz i naszego odciągam bo nasz zaczął się bronic. No i na to mój facet krzykiem że mam tak nie robic niech nasz pies przegoni tamtego bo tamten się oduczy biegac luzem. Więc się wkurzyłam że na mnie krzyczy i oddałam mu smycz. Wtedy tamten pies dosłownie naskoczył na naszego i zaczął go maltretowac i potem mój facet sam zaczął wyciągac naszego z pod tamtego łap. Oczywiście właściciel tamtego stał obok i miał to w d...... Tak mnie to wyprowadziło z równowagi że bez słowa poszłam do domu. Jak się kłócimy tak o psa! (po prostu wolę aby spacer odbywał się bez problemów,) to co będzie jak będziemy mieli dzieci?

Gość trapionaa
Właśnie mnie to martwi że on tylko głośno przy nim komentował. A pies dostał za to aby on wielki pan mógł wykazac się jakiego ma dzielnego kundelka

Gość miś korabol1234
Powinnaś w ramach przeprosin zrobić mu loda...psu oczywiscie, temu spanielowi :D