Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teenszukającytejjedynej

Jak trafić na dziewczynę z zasadami ?

Polecane posty

Gość teenszukającytejjedynej

Dobija u mnie 28 wiosen, troszkę tych związków było w moim życiu, jedne krótkie w tym dwa dość długie niestety nie wyszło. Najbardziej żałuję tych krótkich bo zakochałem się w tych dziewczynach po same uszy a one okazały się być nie warte zachodu, kłamały mnie i zdradzały robiąc dobrą minę do złej gry. Troszkę się zraziłem i zacząłem zastanawiać że jak to jest że dajesz kobiecie wszystko a ona i tak ci odwala taką przykrość. Nie ufam obecnie dziewczyną, boję się jakoś bo mam niemiłe wspomnienia które bolały mocno i czasem jak pomyślę o nich to dalej to boli ale z drugiej strony wiadomo brakuje mi partnerki, uczucia, seks, rozmowy, wspólne oglądanie filmów, bez tego da się żyć. I tu pojawia się pytanie jak i gdzie trafić fajną partię, dziewczynę która posiada wartości moralne, jest szczera, wierna, wesoła, kocha zwierzęta, jest dobrą dziewczyną a nie jakąś zrytą emocjonalnie zagubioną idiotką która robi same przykrości a później głupio przeprasza. Nie wiem już czy jeszcze w ogóle kogoś takiego poznam.

Gość uwierzyć nie mogę uszczypnijci
wiesz typowa zołza na kwązdym kroku robi przykrości ,,ale niekiedy dobrej zdarzy sie kogos urazić, opr' ;P ;(..wtedy sumienie gryzie

Gość nigdy nie przepraszac najlpeie
aa to sie głupio przeprasza :D? może jesli nie przeprosi będzie normalna :))

racja każdej dziewczynie zdarza się urazić drugą osobę i wzajemnie ....co do facetów mężczyźni zazwyczaj jak słyszą " mam swoje zasady" ...to się trzęsą hmmm ale znajdziesz kogoś ...nic na siłę

Gość nie można z nikim tu porozmawi
.

zasady obowiazują kazdego czowieka , inaczej tego sobie nie wyobrażam

Gość szpileczkaaaaa
a ja mam swoje zasady moralne, jestem wierna, wesola, dobra, mila, madra, ladna itp. a ajestem z kims kto ciagle ma o cos pretensje do mnie, wiec pytam gdzie sa ci fajni faceci, ktorzy docenia taka dziewczyne???

niekiedy musimy zwracać uwage na niestosowne zachowanie, wobec innych, narażanie sie na powyższe jest niewątpliwie bardziej nie fair niż samego winowajcy? Nie :) to błędne myslenie :) które doprowadza , własnie do takich błędnych wniosków, autorze :P)

Gość sprawdzcie czy nikt nie pisze
Trafić można na taka dziewczynę z zzasadami , gorzej pewnie z tą drugą męska ;) stroną :)nie?

A ja własnie taka jestem, mam zasady, twardo się ich trzymam i to nawet facetow kreci niekiedy, mowią że to szanują i uwaga!! owszem szanują- ale do czasu... a mnie z kolei takie cos nie interesuje, bo im sie wydaje ze ja te zasady zlamie dla nich predzej czy pozniej, wiec sie zastanow dobrze czy naprawde szukasz takiej ktora twardo sie trzyma jakichs wartosci, bo na tyle na ile udalo mi sie poznac męską nature to wnioskuje ze zasady Wam czesto przeszkadzaja

Gość sprawdzcie czy nikt nie pisze
hm kobieta bez zasad ? To nierealne

Gość uparta z zasadami
tak

Gość uparta z zasadami
dobranoc kochani !!!!

Gość ggffdf
Raczej niema juz kobiet/dziewczyn z zasadami. nie te czasy.

Gość hghhbsjx
Mezczyzna z zasadami to jeszcze tak ale kobiety ich nie maja!

Gość gdyby glupota miala skrzydla..
takie jak opisujesz robi sie w lewo z pierwszo dupo jaka sie nawinie po slubie...ani to to sie nie msci ani nie bierze pod uwage ze szanowny malzonek leci wlasnie na randke a nie do pracy

" Troszkę się zraziłem i zacząłem zastanawiać że jak to jest że dajesz kobiecie wszystko a ona i tak ci odwala taką przykrość." robisz blad w zalozeniu;/ przede wszystkim to tak nie dziala - kobiety same nie wiedza dlaczego nie lubia "dobrych chlopcow" - ale odp jets prosta kobiety dzialaja na podstawie emocji - potrzebuja wiec ciaglej stymulacji wtedy czuja sie dobrze (choc ze wzgledu na standardy spoelczne - otwarcie tego nie przyznaja a nawet sie zapieraja). To jest troche taka gra, interakcja damsko-meska - ksiazki daja falszywy obraz milosci romatycznej jako tej najpiekniejszej a tak naprawde ludzie w realu tego nie lubia i sami sie szybka tym nudza. Poza tym jesli sie wystawiasz na tacy "dajesz wszystko" - to mniej zostaniesz doceniony, czy sam chcialbym miec kobiete wyjatkowa i niezdobyta nigdy wczesniej czy taka kt mieli wszyscy (nie chodzi o seks) - tylko o dostepnosc, kobiety tez bardziej cenia to co mniej dostepne - czlowiek dziala na podstawie stymulacji satysfakcja, taka prawda;/ xxx "I tu pojawia się pytanie jak i gdzie trafić fajną partię, dziewczynę która posiada wartości moralne, jest szczera, wierna, wesoła, kocha zwierzęta, jest dobrą dziewczyną a nie jakąś zrytą emocjonalnie zagubioną idiotką która robi same przykrości a później głupio przeprasza" xxxx popleniasz kolejny blad w zalozeniu - piszac o wartosciach - kazdy ma jakies wartosci, powinienes raczej skupic sie na zestawie wartosci ktore sa atrakcyjne dla ciebie. Czyli np szukasz dzieczyny szczerej , wiernej i wesolej - zapewne tez samotnej - szukales wsrod dziewczyn np. mniej atrakcyjnych fizycznie - bo jesli te wartosci kt wspomniales sa dla ciebie priorytetem ( a nie jak u wiekszosci mezczyzn atrakcyjnosc fizyczna) to nie widze problemu - zeby poszukac np. wsrod kobiet z nadwaga - wiekszosc z nich (nie kazda oczywiscie) ma cechy o ktore ci chodzi. No najgorzej by bylo gdybys nie byl szczery wobec nas i siebie samego - i myslal np o kobiecie pieknej a do tego DODATKOWO: szczerej, wiernej i wesolej;-) ale zkladam ze nie jestes hipokryta;-)

Gość kobiety chcą złych facetów
takich ruchaczy co porzucają z dzieckiem lub takich co zdradzają. Przecież nie byłyby takiego gadania, że każdy facet zdradza, facet to świnia i nie byłoby tyle samotnych matek

"kobiety chcą złych facetów takich ruchaczy co porzucają z dzieckiem lub takich co zdradzają. Przecież nie byłyby takiego gadania, że każdy facet zdradza, facet to świnia i nie byłoby tyle samotnych matek" xxxx to jest nieprawda ze akurat tego chca - bo to juz sytuacja w ktorej zaczynaja cierpiec a nie o to przeciez chodzi - kobiety chca kogos o kim mysla ze moglby im to zrobic - czyli poniekad trzyma ich w szachu - a w iec generuje emocje oczywiscie nie mowie o 100% kobiet i nie na kazdym etapie zycia

Gość gosc84
ROR możesz mieć racje, tylko że coś takiego przeczy poniekąd stałym związkom - no bo ile można być tajemniczym, niedokońca dostępnym i ciągle zaskakiwać tę druga stronę, skoro Ona poznaje Cię coraz bardziej każdego dnia ?

"gosc84 ROR możesz mieć racje, tylko że coś takiego przeczy poniekąd stałym związkom - no bo ile można być tajemniczym, niedokońca dostępnym i ciągle zaskakiwać tę druga stronę, skoro Ona poznaje Cię coraz bardziej każdego dnia ?" xxxx masz racje ze to przeczy stalym zwiazkom i dlatego m.in. kobiety zaczynaja sie nudzic, nawet na najfajniejszego faceta u boku po 5 latach patrza jka na "kapcia" (nie wszystkie kobiety) zeby nie bylo nudno musi sie cos dziac - najprosciej to sa dzieci - zjamuja czas i pochlaniaja energie;-) ale i tak po jakims czasie gdy kobieta ochlonie to zaczyna wracaca do faceta .....i zwuykle przejawia znudzenie to ciezka sprawa bo gfacet musi caly czsa lekko panowac nad jej rozderganiem emocjonalnym, a z kolei faceci potzrebuja sw, spokoju 9nie wszyscy rzecz jasna) w domu i najmniej maja ochote na uzerani sie z emocjami kobiety - dlatego jets malo szczesliwych zwiazkow... a dostepnosc kolejnej partnerki/partnera bardzo wysoka...

Gość gosc84
no to co radzisz ?

Gość już samo to:
A jak trafić na mężczyznę z zasadami ? Też trudne...

"gosc84 no to co radzisz ?" xxxx sorry - nie zjamuje sie doradztwem;-) Moim zdaniem to wina kultury /pop-kultury, ksiazek, wyobrazen o zyciu - w tym o milosci - zwykle jedenj wspanialej i na cale zycie - polaczona z wizja judeochrezscijanska zakorzeniona w spoelczenstwie - stad pociag do gloryfikowania rodziny w zyciu;/

Francusik - miejsce nie ma zadnego znaczenia, absolutnie zdanego - to jakis takie wiejsko-remizowy stereotyp;-) Jasne zle dzieczynki chodza na dyskoteki, a porzadne do kosciola, co nie?;-)

A jakie panuja zasady na dyskotece?Nie dawac po 1 tylko drugim drinku? tam nie ma zadnych zasad a to z biegiem czasu wchodzi w krew.stad tyle kurestwa...

[zgłoś do usunięcia]Xfrancuzik35 A jakie panuja zasady na dyskotece?Nie dawac po 1 tylko drugim drinku? tam nie ma zadnych zasad a to z biegiem czasu wchodzi w krew.stad tyle kurestwa..." xxxx musisz miec chyba bardzo zle doswiadczenia;/ Z mojego - a mlodosc spedzilam na imprezach w klubach (lata studenckie) - nie bylo tam tylu chetnych panow i pan na seks co potem spotkalam w pracy (w korporacji). Tak wiec to nparwde nie miejce o tym decyzuje.

Gość ewfrehtr
ROR "kobiety chcą złych facetów takich ruchaczy co porzucają z dzieckiem lub takich co zdradzają. Przecież nie byłyby takiego gadania, że każdy facet zdradza, facet to świnia i nie byłoby tyle samotnych matek" xxxx to jest nieprawda ze akurat tego chca - bo to juz sytuacja w ktorej zaczynaja cierpiec a nie o to przeciez chodzi - kobiety chca kogos o kim mysla ze moglby im to zrobic - czyli poniekad trzyma ich w szachu - a w iec generuje emocje oczywiscie nie mowie o 100% kobiet i nie na kazdym etapie zycia 3456 Młode kobiety bezdzietne takich właśnie chcą ruchaczy dopiero jak dostaną po dupie od życia np. samotne macierzyństwo, to zaczynają chcieć porządnego faceta.

"Młode kobiety bezdzietne takich właśnie chcą ruchaczy dopiero jak dostaną po dupie od życia np. samotne macierzyństwo, to zaczynają chcieć porządnego faceta." xxxx wiesz z mojego doswiadczenia wynika ze tak najczesciej postrzegaja kobiety...faceci ktorym nie udalo sie tych kobiet (tych ktore im sie podobaly) zdobyc, a nie udalo sie bo nie wiedza czego kobiety chca, a nie wiedza bo nie sluchaja jak im inne kobiety probuja powiedziec;-) zmiast tego powtarzaja jakas mantre kt pomaga im lagodzic wlasne cierpienia;-/