Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teenszukającytejjedynej

Jak trafić na dziewczynę z zasadami ?

Polecane posty

Gość ewfrehtr
Nie odwracaj to na facetów bo to co pisze jest prawda zresztą sam pewnie zauważasz. Najpierw kobieta jak jest młoda i bezdzietna chce tylko tych "zajebistych" często niedojrzałych, nieodpowiedzialnych a dopiero jak jest w ciąży to często zmienia jej się pogląd na różne rzeczy. I jest później gadanie, że wcześniej był taki wspaniały tylko jak dziecko się urodziło to nagle jest ten zły i później jak zostaje taka laska sama to zaczyna zauważać porządnych facetów z innej strony.

"Nie odwracaj to na facetów bo to co pisze jest prawda zresztą sam pewnie zauważasz. Najpierw kobieta jak jest młoda i bezdzietna chce tylko tych "zaj**istych" często niedojrzałych, nieodpowiedzialnych a dopiero jak jest w ciąży to często zmienia jej się pogląd na różne rzeczy." xxxx to co ja zauwazam to juz zostalo opisane w moim poscie - widac twoje obserwacje sa inne, ale nie oznacza ze ktos je podziela. moim zdaniem nie rozumiesz kobiet - bo nie probujesz zalapac peotego mechanizmu (albo nie ejstes w stanie;-) xxx I jest później gadanie, że wcześniej był taki wspaniały tylko jak dziecko się urodziło to nagle jest ten zły i później jak zostaje taka laska sama to zaczyna zauważać porządnych facetów z innej strony. xxxx tak pisza faceci ktorzy nie potrafia zdobywac kobiet, jedynie moga je "pocieszac" - trafny przyklad z tym po ciazy - i ci faceci sie frustruja czesto z tego wlasnie powodu;-)

Gość ja chetnie :)
przekonalam sie do prawdziwosci stwierdzenia : poznasz po owocach. Chcenie to jeszcze nie wszystko. Po owocach, bo to jest pewnik. A reszta? Reszta jest milczeniem :)

Gość Pac
Ja mam jedną zasadę: mój facet musi znać zasady języka polskiego....bo ty chyba mimo 28 lat nie bardzo je znasz