Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilu775

Czy wierzycie,ze satanisci....

Polecane posty

Gość Lilu775

naprawde istnieja,nie mam na mysli pseudo satanistow,ktorzy tylko sie na talkich kreuja,ale takich,ktorzy naprawde sprzedaja dusze diablu a on im w zamian np zapewnia slawe czy daje sile, aby niszczyc innych ludzi....wierzycie?

Gość ja czytałem kupiłem jak
oczywiscie ze istnieja halloween to najwieksze swieto szatana wtedy składaja ofiary z ludzi było nawet w brazyli porwanie dziecka kture nie było ochszczone a wiedzieli od samego szatana i chcieli je złozyc w ofierze a matka zeczywiscie potwierdziła ze nie ochzciła dziecka bo powiedziała ze sam sobie wybierze jak dorosnie

ja slyszalam o takich ktorzy naprawde wierza w boga;-) al nie kreuja sie - tylko naprawde w niego wierza ;-) ;-)

Mój znajomy kreował się kiedyś jako satanista i mówił, że nie je kotów, nie pije krwi. Że sam jest panem samego siebie i nikt nie może mu niczego nakazać. A twierdził, że to właśnie ci, którzy składają ofiary itp. to pseudosataniści...

ja mialam koleznake ktora wcinala oplatek i twierdzila ze zjada cialo swojego boga;-) to dopiero odjazd;-)

Gość teraz a piekło
a widzieliscie cyda eucharystyczne opłatek zamienia sie serce w agoni i krew ktury z bogów dał sie ludziom zeby mieli go blisko

mnie najbardziej bawi swieto biezgo ciala;-) strasznie to osceniczne;-) tak ostentacyjnie sie tym podniecac - czyims cialem;-)