Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjhgj

Który fascynator dla gościa?

Polecane posty

Gość dsjhgj

Sukienkę mam taką: http://britstyle.pl/index.php/action,product,nr,141,id,103.html I chcę dokupić fascynator taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=3137989439&msg=Obserwujesz+t%C4%99+transakcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2115c2a3abfe1d62338ee15a0f666a574a80fea88dffff9b62fb8b71e1e483bb I teraz pytanie: czy lepiej żeby fascynatr miał białą woalkę i czarny kwiat czy czarną woalkę i kwiat biały. Obie wersje są dostępne. Jak sądzicie?

Gość tisentionfor889
Ja jako panna młoda miałam woalkę. Szczerze to będziesz wyglądac jak ostatnia debilka:D

Gość zbulwersowanaa
czarny to jak na pogrzeb :O Zdecydowanie biały, lub taki, jak ma kobieta na zdjęciu sukienki - woalka biała, a kwiat czarny. Cały czarny odpada, to znak żałoby.

Gość dsjhgj
tisentionfor889 leczysz frustracje? Moja Panna Młoda będzie miła welon. Wiem,że Twój świat jest ograniczony do Twojego toczka na głowie ale jakbyś poszerzyła swoje wąskie horyzonty to zbaczyłabyś, że fascynatory są ozdobą nie tylko dla panien młodych. zbulwersowana chyba właśnie tak zrobię. Podoba mi się ten zestaw.

Gość tisentionfor889
haha frustrację z jakiego powodu? przecież to nie na moim weselu wpadnie wypłosz w woalka na głowie:D i to nie ze mnie będą się śmiac po kątach że przyszłam na cudze wesele w woalce, więc z jakego powodu miałabym byc sfrustrowana odpowiedz mi:D swoje wąskie horyzonty to ty poszerz i nie rob wstydu laska bo się smiac z ciebie będą swoją drogą sukienka też do bani

Gość kaśka kasieńka kacha
dsjhgj- tylko, że "tisentionfor889" ma rację!!!! Nie wypada iśc w woalce na czyjeś wesele, bo to akurat atrybut Panny Młodej. Po prostu pewnych rzeczy nie wypada zakładac. Będziesz dziwnie wyglądała, ale to twoja sprawa.

Gość dsjhgj
Człowiek pewny siebie nie ma ciśnienia na wyzywanie na forum ludzi od debili bo im się ich kreacja nie podoba. Ale spoko, spływa to po mnie totalnie :D A Twoje wąskie horyzonty są właśnie tak wąskie, że nawet nie jesteś w stanie pojąć żałości Twojej wypowiedzi.

Gość dsjhgj
http://www.google.pl/search?q=fascynatory&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=KrJ3UYfRMoq1PdaFgPAM&sqi=2&ved=0CDAQsAQ&biw=1280&bih=633#hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=fascynatory+do+w%C5%82os%C3%B3w&oq=fascynatory+d&gs_l=img.3.0.0.9892.10519.0.12419.2.2.0.0.0.0.84.157.2.2.0...0.0...1c.1.11.img.qvAAsb0EWaA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45580626,d.ZWU&fp=40bac69be9c9d8f0&biw=1280&bih=633 Weźcie się dowiedzcie czegoś dziewczyny zanim zczniecie krytykować. Atrybut panny młodej? Słyszała ktraś o Ascot? Wątpię, można sobie w google wpisać.

Gość tak_tak
Tyle, że kobietki mają rację, nie wypada pewnych rzeczy nosić. Woalka jest zarezerwowana dla panny młodej, a czerń na pogrzeb, a nie wesele.

Gość ona z kimona
jakby welon ubrała to było by dziwne ale toczek to nie jest atrybut slubny. mim zdaniem bedziesz super wygladala.

Gość ona z kimona
tym bardziej ze to taki kapelusik jest. swietna rzecz.

to ty sie dowiedz i wtedy pomyśl sobie, czy wypada zakladac woalkę na czyjś ślub. Tak jak już pisałam są rzeczy których nie wypada, ale to zalezy od człowieka albo się ma klasę albo nie.

Gość Raz na jakiś czas cbnwuev
Toczek jest atrybutem ślubnym, coraz częsciej panny młode rezygnują z welonu na rzecz właśnie woalki lub toczka. Mieszkam koło kościoła bardzo czesto PM mają woalki. Autorko sukienka może byc, ale ten toczek to sobie daruj szczerze ci radzę.

Gość dsjhgj
wpiszcie sobie w google "fascynatory" i sobie zobaczcie czy to jest atrybut wyłącznie zarezerwowany dla panien młodych ignorantki. Oczywiście o Ascot żadna nawet się nie pofatygowała dowiedzieć. Żeganam, "damy z klasą".

Gość kisielowa
dsjhgj ma rację. Ale macie ograniczone horyzonty, kobiety z kafe. Polecam odejść czasami od komputera i łyknąć trochę świata, żeby potem nie pleść farmazonów w stylu " fascynator to atrybut panny młodej". Od kiedy niby, ja się pytam?

no klasy to ty raczej nie masz ,skoro chcesz założyc woalkę na cudzy ślub. Swój będziesz miała to wtedy zakładaj ale w dniu czyjegoś slubu dac czuc się pannie młodej wyjątkowo a nie pchasz się na swiecznik, jeszcze te rękawiczki załóz i rób z siebie cudaka. Jesli chcesz wiedziec to na weselach śmieją się z takich wielkich dam ktore przyjdą albo w długiej białej sukience albo w toczku bo same z siebie robią pośmiewisko. wpisz sobie w google słowa woalka i zobaczysz co ci wyskoczy to wtedy będziesz wiedziała czy to atrybut ślubny czy nie. Ale to trzeba miec troche wychowana i pokory a nie robic za wielką damę czyims kosztem

Ja również jestem zdania, że jako gosc nie wypada zakładac takiego nakrycia głowy.

Gość dsjhgj
kaśka kasieńka dziecko głupiutkie, swój ślub miałam, a Ty widzę nie odróżnisz fascynatora od woalki. Panna młoda ze mną wybiera moją kreację i jest nią zachwycona ale ty wiesz lepiej.

Gość dsjhgj
kisielowa no właśnie:) Raczej to fascynatory zostały przeniesione na śluby a nie odwrotnie. Ale im nie wytłumaczysz:)

Gość evrbgerbvsvwfwgtreqgh
Jeśli już to ładniejszy biały (tylko że to na ślub), czarny to na pogrzeb

Gość Aurellka24
Autorko daj se siana z tym toczkem. Nie będziesz się glupio czuła jako jedyna tak na weselu? dziwaczny strój, dlatego jest tyle słów krytyki:O To publiczne forum i każdy ma prawo wyrazic swoją opinię i skrytykowac. Mi się twój pomysł absolutnie nie podoba.

Gość dsjhgj
Aurelka mi się Twoja sukienka też pewnie by nie podobała ale w życiu bym nie powiedziała,że wyglądasz jak debilka jak to jedna z "kobiet z klasą" uczyniła. Ja się będę w tym czuła zajebiście i tak też będę wyglądała. A jak komuś się nie będzie podobało to co? A decyzję już podjęłam. Będzie czarna woalka z białym kwiatem.Teraz możecie użyć swoich wąskich głów i rzecz, że na pogrzeb :D

Gość dsjhgj
Aurelia i jesczze jedno. Pytałam która wersja lepsza. Nie obchodziło mnie czy komuś się podob fascyntor czy nie. Ale jk ktoś chce wylać jad to proszę bardzo.

Gość Aurellka24
to po co pytasz ,skoro sama wiesz co chcesz załozyc. mnie to szczerze mówic nie interesuje absolutnie bo cię nawet nie znam dlatego też zwisa mi i powiewa jak będziesz w tym wygladac.

Skoro Pannie młodej pasuje to o czym mowa? Dla mnie to ty mozesz miec nawet pawie piórko w dupsku:D:D:D:D nie mój cyrk nie moje małpy:D

Gość klik klik 111111
Autorko ogarnij się bo głupoty piszesz. Twierdzisz, że ten gadżet na głowę nie jest atrybutem ślubnym? - więc czemu sama strona allegro, którą tutaj wkleiłaś właśnie z tą woalką to strona z akcesoriami dla panien młodych? Cytuje nazwę z podanej strony: "Toczek woalka ślubna stroik do włosów welon".Taaaa.... a Ty polemizuj dalej... Zrobisz szał na wsi :) ale przecież o to Ci chodzi...

Gość tisentionfor889
haha widzisz, wszyscy się zjechali od gory do dołu a ty dalej swoje:D:D:D:DD:D:D:D:D::D:D:D:D welon jeszcze dołóż do tej woalki zrobisz furore :D

Gość dsjhgj
Buehehehe, ależ z was idiotki:) Idę po już dostosowuję się do poziomu.

Gość klik klik 111111
Eh... szkoda, że ludzie mądrze Ci radzą, nie masz już nawet co odpowiedzieć bo argumentów brak, to tylko zaczynasz obrażać inne forumowiczki zamiast się jednak zastanowić. Ale jak ktoś tu napisał - Twój cyrk, Twoje małpy. A cyrk będzie nie lada. Miłego dnia życzę.

Gość ekscesy
klik klik argumentacja z doopy wzięta...jakbys przeczytala aukcje to napisne jest "rzedstawiamy Państwu ofertę kupna woalki-stroika na głowę w kolorze białym, ecru lub czarnym , doskonale ozdabiającego włosy Panny Młodej lub gości weselnych. " i już po twoim argumencie idiotko.