Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja kowalska

Tabletki anty - 3tydzien pominiecie

Polecane posty

Gość anastazja kowalska

Mam taki problem. Od 7 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne. Zawsze wieczorem tylko ze te godziny nie sa do konca stale. Staram sie przyjmowac mniej wiecej o podobnej godzinie natomiast czasem wzielam o 22 a innym razem o 18 itp. Ostatnio w sobote zapomnialam wziac tabletke. Rano w nd jak obudzilam sie o 8.30 nagle mnie olsnilo i szybko polknelam (tabletka z 3 tygodnia). Ostatnia mam wziac dzisiaj. Problem jest w tym ze nie pamietam o ktorej dokladnie wzielam tabletke w pt. Takze jestesm jakby na granicy tych 12h moze byc mniej a moze byc wiecej. Na pewno to bylo po godzinie 18. W poprzednim miesiacu polaczylam 2 opakowania (przy jednym krwawienie dostawalam w sb a przy 2 opakowaniach w nd) natomiast nie chcialbym laczyc znowu 2 opakowan (mialam silne krwawienie). Lacznie 2 razy nie robilam przerwy. Wczoraj kochalam sie z chlopakiem do konca (2razy rano i w poludnie). Czy jesli nie wezme kolejnego opakowania(nie robiac przerwy) tylko dopiero po 7 dniach to w ogole jest szansa na to ze moglabym zajsc w ciaze (wiem ze 3 i 1 tydzien jest taki niepewny). Czy ktos mial taka sytuacje ze w 3 tyg zapomnial taletki na granicy 12h i zaszedl w ciaze?

Gość przyznaj że chcesz ciąży
Oczywiście, że takie branie może doprowadzić do ciąży...

Gość anastazja kowalska
Nie nie chce ciazy bo nie jestem w dobrej sytuacji (nie chodzi tu o ekonomiczna ale m.in tez). Staram sie brac o jednej godzinie ale nieraz zdarzy sie taka sytuacja w zyciu ze wezme pare godz pozniej. Nigdy nie przekroczylam 6h raz tylko z powodu naglej wizyty na izbie przyjec.

Gość anastazja kowalska
Nie wiem czy to ma znaczenie ale w pon przed zapomniana tabletka rowniez doszlo do stosunku (rano).

Gość upupupupupuppppppp
upupupupupupupupppppppppp