Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coudrayra

Zostawił mnie samą w ciąży. Co mam teraz zrobić

Polecane posty

"nifcdgvrd nikt nie mówi, że facet zachował się w porządku ale zwykle tak na 99% jest tak, że po "takim" facecie można się było tego spodziewać. Niedojrzały, nieodpowiedzialny, hulaszczy tryb życia itp. ale wcześniej kobiecie to imponowało ale kobieta podczas ciąży sporo dojrzewa i nagle taki facet niedojrzały jej przeszkadza. gościu daje dyla a ona zostaje sama. facet źle się zachował ale to nie zmienia faktu, że to kobieta takiego faceta wybrała i zdecydowała się przednim rozłożyć nogi." xxxx pelna zgoda;-) dlatego mi takich kobiet nie zal - raczej smiac mi sie chce z ich rozpaczy;-) ;-) :-) xxxx ak ktoś jest fajny, to nie ma problemów z kontaktami międzyludzkimi, ludzie lubią z nim spędzać czas, bo jest ciekawy itd. Co za tym idzie interesuje się nim również płeć piękna Jaki wniosek? PRAWDZIWIE fajny facet nie ma najmniejszych problemów z kobietami czy w ogóle z ludźmi Widocznie ktoś tu taki fajny nie jest jak sobie to wymyślił na usprawiedliwienie " xxx co racja to raccja;-)

"Tylko zapomniałeś, że to nie te czasy dziadku Dziś byciem fajnym czy ciekawym nie zaimponuje się dziewczynie. "głośny" wulgarny, chamski, "zaj**isty" - dziś kobiety są inne niż kiedyś i na co innego zwracają uwagę." xxx ojej;/ moze zmien srodowisko, hm?;-) bo wynika ze zadajesz sie z jakims rynsztokowym i na tym opierasz swoje wyobrazenia o wspolczesnych kobietach;/

"umowa między ludźmi? to dlaczego jak kobieta zajdzie w ciążę to nagle facet robi wielkie oczy i zwiewa?" xxx oczywiscie, ze tak - tpo jest umowa. A dlaczego facet zwiewa - nie wiem nie ejstem facetem porzucajcym wlasne dziecko ani takich nie znam osobiscie;-) natomaist znam panie ktore postanowily z takimi panami sie rozmnozyc, a przynajmniej pojsc pofiglowac;-) czemu? - nie mam pojecia;/ xxx jeśli facet wie, że np kobieta nie bierze tabletek a mimo wszystko chce się bzykać to chyba ma świadomość co robi?" xxx facet nigdy nie wie co robi kobieta - moze jej tylko ufac;-) xxx a jeśli nie chce dziecka i alimetnów to gume na fiuta założyć i wtedy rumakować. xxx dokladnie ;-) przezorny (podwojnie) zabezpieczony;-)

Gość 1234567890-09876543
edfefregfer może problem tkwi w Tobie jednak? ;) ile masz lat? bo z tego co piszesz wynika, że jesteś jeszcze nastolatkiem lub interesują Cię wyłącznie nastolatki ;) i oświecę Cię ''dzisiejszym KOBIETOM'' jednak nie zaimponuje się przekleństwami i chamstwem, no ale się powtarzam ;)

Gość edfefregfer
234567890-09876543 edfefregfer coś słabą masz wiedzę na ten temat i albo jesteś wymoczkiem (jak wcześniej pisałam) albo piszesz o dzisiejszych gimnazjalistkach (na dojrzałej wartościowej kobiecie nie robią wrażenia wulgaryzmy i chamstwo, wręcz przeciwnie ) albo jesteś kobietą i mało wiesz lub interesujesz się wyłącznie smarkatymi gówniarami 4 Jestem facetem mam 22 lata i zdziwiła byś się bo właśnie moje rówieśniczki uważają mnie za dziwnego bo nie przeklinam :P Wydaje mi się, że kobiety 22 lata to nie są smarkate gówniary.

Jestem facetem mam 22 lata i zdziwiła byś się bo właśnie moje rówieśniczki uważają mnie za dziwnego bo nie przeklinam Wydaje mi się, że kobiety 22 lata to nie są smarkate gówniary." xxxx zmien towarzystwo z rynsztokowego na normalne;/

Gość edfefregfer
ROR "Tylko zapomniałeś, że to nie te czasy dziadku Dziś byciem fajnym czy ciekawym nie zaimponuje się dziewczynie. "głośny" wulgarny, chamski, "zaj**isty" - dziś kobiety są inne niż kiedyś i na co innego zwracają uwagę." xxx ojej;/ moze zmien srodowisko, hm? bo wynika ze zadajesz sie z jakims rynsztokowym i na tym opierasz swoje wyobrazenia o wspolczesnych kobietach;/ 4 Musiałbym wyjechać z Polski i może w przyszłym roku wyjadę na parę miesięcy w ramach wymiany studentów:P

Gość edfefregfer
1234567890-09876543 edfefregfer może problem tkwi w Tobie jednak? ile masz lat? bo z tego co piszesz wynika, że jesteś jeszcze nastolatkiem lub interesują Cię wyłącznie nastolatki i oświecę Cię ''dzisiejszym KOBIETOM'' jednak nie zaimponuje się przekleństwami i chamstwem, no ale się powtarzam 3 Tylko zauważ, że kobiety dziś sporo same przeklinają i facet, który nie przeklina będzie wyglądał przy takich jak ciota bo społecznie jesteśmy przyzwyczajeni, że kobiety są bardziej kulturalne a, że jak wcześniej pisałem kobiety dziś równie często co mężczyźni przeklinają to kobieta nie będzie się czuła jak kobieta przy kulturalnym mężczyźnie a on nie będzie widziany przez nią jako mężczyzna.

Gość edfefregfer
gdy jest para dziewczyna przeklina a facet nie to mało kto pomyśli o ale kulturalny mężczyzna jak on mógł taką wulgarną kobietę wybrać? Raczej pomyślą ale twarda babka dlaczego ona taką ciotę i mięczaka sobie wzięła?

Gość 234567890-09876543
edfefregfer nie mam pojęcia w jakim towarzystwie się obracasz;) mam 23 lata i nie czuję potrzeby żeby ''kurwować'' co drugie słowo:) nie masz już jak zatuszować swojej nijakości to zrzucasz na to, co jest najmniej ważne akurat :o

4 Musiałbym wyjechać z Polski i może w przyszłym roku wyjadę na parę miesięcy w ramach wymiany studentów" xxx nie, nie musialbys;/ uwazaj bo tez swoj do swego ciagnie;//

"Tylko zauważ, że kobiety dziś sporo same przeklinają i facet, który nie przeklina będzie wyglądał przy takich jak ciota bo społecznie jesteśmy przyzwyczajeni, że kobiety są bardziej kulturalne a," xxxxx propnuje zebys od tej chwili mowil tylko o osbie - bo spoelcznie to "my" nieiwle mamy wspolnego;-) xxx że jak wcześniej pisałem kobiety dziś równie często co mężczyźni przeklinają to kobieta nie będzie się czuła jak kobieta przy kulturalnym mężczyźnie a on nie będzie widziany przez nią jako mężczyzna." xxx zmien srodowisko;/ xxx Raczej pomyślą ale twarda babka dlaczego ona taką ciotę i mięczaka sobie wzięła?" xxxx nparwde gdybym byla twoja mama to bym ci nie pozwolila miec takich kolezanek;/

Gość edfefregfer
Jestę Inżynierę nie ma nic gorszego niż zrzucanie winy z siebie na innych 4 Ok to moja wina jestem zbyt dobrze wychowany. Nie zaraz to wina moich rodziców za bardzo się przyłożyli do wychowania mnie i siostry.

Gość edfefregfer
ROR Najciekawsze jest, że to nie kwestia towarzystwa a raczej zmian społecznych. Bo koleżanki siostry- rówieśniczki jej 7 lat starsze to akurat cenią sobie kulturalnego faceta a im młodsze tym sytuacja jest odwrotna. Im młodsze kobiety tym sytuacja bardziej staje na głowie.

"edfefregfer ROR Najciekawsze jest, że to nie kwestia towarzystwa a raczej zmian społecznych." xxxx mowie ci - odejdz z rynsztoka a nie bedziesz prawil o zmianach spolecznych;-)

Gość elzbietka101
bardzo dobrze zrobił że cię zostawił, zadecydowałaś o dziecku za niego, był z toba tylko dlatego że mógł ciupcać kiedy chciał, to tylko twoja wina jeśli mu dawałaś bez żadnych deklaracji z jego strony że chce się z tobą ożenić i mieć dzieci

Gość 234567890-09876543
edfefregfer jeśli to samo mówią Ci więcej niż 2 osoby to coś jednak jest na rzeczy;)

[zgłoś do usunięcia]elzbietka101 bardzo dobrze zrobił że cię zostawił, zadecydowałaś o dziecku za niego, był z toba tylko dlatego że mógł ciupcać kiedy chciał, to tylko twoja wina jeśli mu dawałaś bez żadnych deklaracji z jego strony że chce się z tobą ożenić i mieć dzieci" xxxx a ta jak sobie dospiewala historie zycia na swoja modle;-) ;-)

Gość elzbietka101
to historia z mojego życia właśnie niestety

no cos - kazdy ma takie zycie na jakie zasluguje/jakie sobie wybierze;-)

Gość elzbietka101
ROR - tobie też na pewno włosy rosna do środka czaszki taka pusta, a na wewnętrznej stronie dłoni w ogóle nie, od tego ciągłego uprawiania seksu "ręcznego", nawet tutaj to słyszę jak walisz konika

Gość Babcia Zofija
Do ksiazek lebiody spoleczne....a nie rozprawiac o sprawach dla doroslych!!!

"elzbietka101 ROR - tobie też na pewno włosy rosna do środka czaszki taka pusta, a na wewnętrznej stronie dłoni w ogóle nie, od tego ciągłego uprawiania seksu "ręcznego", nawet tutaj to słyszę jak walisz koni" xxxx a czy do tego , jak to nazywasz (btw - do dziecka tez mowisz tak wulgarnie? fuj;/) "walenia konia' to chyba trzeba miec penisa co nie?:-) a ja go nie posiadam;-) z tymi wlosami i czaszka to zgdalas oczywiscie;-) a i nie moja wina ze ktos uznal ze jestes dobra na chiwle, a potem od ciebie nawial - z reszta trudno sie dziwic;-) xxxx 19:12 [zgłoś do usunięcia]Babcia Zofija Do ksiazek lebiody spoleczne....a nie rozprawiac o sprawach dla doroslych!!! xxx ja juz dzisiaj przeczytalam jedna czytanke z elementarza;-)

Gość Babcia Zofija
Dobra ROR....zasluzyla na szklanke mleka z ciechem :)