Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coudrayra

Zostawił mnie samą w ciąży. Co mam teraz zrobić

Polecane posty

ROR - możesz nie wierzyć, ale ja "wziąłem" sobie kobietę z 3 letnią córą i pokochałem jak własną, która przyszła na świat później. Obie kochałem tak samo i obie są już dorosłymi kobietami, tak że nie uogólniaj, w końcu jest wiele małżeństw które nie mogą mieć dzieci i je adoptują a kochają jak własne.

Gość 234567890-09876543
ależ wszyscy mądrzy... dopóki to ich nie spotka;)

Gość uy8olpol/;'[
ROR sa tez porzadni faceci ktorzy wiaza sie z fajnymi laskami i z nimi wspolnie wychowuja dzieci - mysle, ze ta grupa jest nawet dominujaca 3 Tylko najpierw kobieta musi dać szansę porządnemu facetowi a jakoś mało, która dziś chce. Zresztą widać po rosnącej liczbie samotnych matek jak sporej liczbie narzekań kobiet na mężczyzn w tej kwestii.

"matuzalem0325 matuzalem0325@tlen.pl'; ROR - możesz nie wierzyć, ale ja "wziąłem" sobie kobietę z 3 letnią córą i pokochałem jak własną, która przyszła na świat później. Obie kochałem tak samo i obie są już dorosłymi kobietami, tak że nie uogólniaj, w końcu jest wiele małżeństw które nie mogą mieć dzieci i je adoptują a kochają jak własne." xxxx ok - masz racje - ja nigdy nie pisze o 100% populacji , pisze o jakiejs dominujacej grupie, nie do konca wierze ze mozna kochac nie swoje dziecko jak wlasne - ale duzy szacunek w strone takich ludzi mam, tak wiec sorry za byt duze ugolnienie;/

Gość 234567890-09876543
zastanówcie się.... dlaczego nie chcemy tych ''porządnych"?;) bo jesteście memejami i nie potraficie dać nam poczucia bezpieczeństwa, nie macie własnego zdania, wszystko jest na ''nie wiem''. Musimy być wtedy silniejsze od Was a chyba to nie tak powinno być? Wystarczy spojrzeć na kafeterii.. Siedzicie tylko i biadolicie jakie te kobiety złe bo nie chcą was ''porządnych''...:P ale tak to już jest, jak facet siedzi jak dupa wołowa i biadoli zamiast pokazać, że nie jest tylko ciepłą kluchą;) bo niestety taka jest prawda:) wg was kobieta powinna najpierw Was zdobyć a później najlepiej dziękować losowi za to, że zwróciliście na nią swoją uwagę bo (jak nie raz zauważyłam) macie zbyt wysokie mniemanie o sobie;)

Gość jestescie siebie warci
najpierw zadaje sie z byle gownem I z nim wspolzyje a potem ma pretensje ze ja zostawia w ciazy :o Trzeba bylo myslec przed z kim sie zadajesz.

Moim zdaniem jeśli ktoś jest na prawdę fajny i wartościowy to nie będzie miał problemów ze znalezieniem sobie drugiej połówki. To się oczywiście obu płci tyczy tak btw

najpierw nalezolyby zdefiniowac co oznacza tzw. "porzadny" - bo mam wrazenie ze tutaj to slowo jest utozsamiane z jakims niemialkiem niemajacym powodzenia u kobiet. Dla mnie porzadny facet to takie - ktory wie co robi, potrafi uwodzic i jest niezalezny. Swiadomie wybiera zwiazek lub zycie solo. xxx bo jesteście memejami i nie potraficie dać nam poczucia bezpieczeństwa, nie macie własnego zdania, wszystko jest na ''nie wiem''. Musimy być wtedy silniejsze od Was a chyba to nie tak powinno być? Wystarczy spojrzeć na kafeterii.. Siedzicie tylko i biadolicie jakie te kobiety złe bo nie chcą was ''porządnych''... " xxx to jest definicja kogos kto porzadny nie jest;/

"Jestę Inżynierę Moim zdaniem jeśli ktoś jest na prawdę fajny i wartościowy to nie będzie miał problemów ze znalezieniem sobie drugiej połówki. To się oczywiście obu płci tyczy tak btw" xxx racj - swieta racja;-) xxxx ROR - nie ma sprawy i uwierz że można pokochać tak na prawdę" xxxx nie ejstem facetem wiec nie uzurpuje sobie prawa aby mowic co czuja wszyscy faceci - ale sa pewne grupy w mniejszosci i wiekszosci xxx nie no oczywiście bo to wina jest zawsze kobiety boże co za średniowiecze.... perfekcyjce panie domu same tu siedzą" xxx nie wina - wspolodpowiedzialnosc - kobieta jest na rowni z facetem odpowiedzialna za potomstwo - jesli facet ja porzuca - to znaczy ze kiepsko wybrala ojca dziecka;/

Gość jestescie siebie warci
wina jest obu. Ale po co teraz biadolic?

Gość pogtrg9ejrg
Wspolczuje zwyczajnie po ludzku zostawionej, samotnej matce i jej dziecku - ale....(no wlasnie). Do zajscia w ciaze potrzeba pary, a wiec dwojki ludzi ktorzy nie zabezpieczywszy sie uprawiaja seks i w ten sposob licza sie zawsze z mozliwoscia ciazy. Czy przed pojsciem do lozka byliscie oboje zgodni, co w razie ewentualnej "wpadki" ?

Gość 234567890-09876543
oczywiście bo facet nie wie do czego służy siusiak i że mogę być z tego dzieci:) za to jest usprawiedliwiany tym, że to kobieta nie przewidziała jaki on jest:P brawo:P zaściankowe myślenie

Gość 234567890-09876543
ROR widać, że Ty kobieta sfrustrowana na dodatek:P nic o autorce nie wiesz no ale osąd chętnie wydałaś:P

Gość pogtrg9ejrg
Moge tez sobie wyobrazic taki "zwiazek" gdzie facet z gory zaklada i otwarcie o tym partnerke informuje, ze chce tylko zabawy i nie mysli o zadnej odpowiedzialnosci - partnerka godzi sie na to, ale zaniedbuje z jakis tam przyczyn antykoncepcje - i znajduje sie w tragicznej, ale przez siebie zawinionej sytuacji. Nie oceniam tu moralnie takiego postepowania, ale czasem zdarza sie, ze ustalenia pomiedzy dwojgiem partnerow sa potem jednostronnie nieakceptowane i zmieniane.

ROR widać, że Ty kobieta sfrustrowana na dodatek nic o autorce nie wiesz no ale osąd chętnie wydałaś" xxxx skoro uwazasz ze jestem sfrustrowana to pewnie tak jest;-) o autorce wiem sporo - jest w ciazy z kolesiem ktory sobie poszedl w sina dal , i masz racje - osad wydalam;-)

Gość wy za to wiecie kto jest
porządny i specjalnie takich omijacie

Gość gigi gigi
po co wy się tak ciśniecie? przecież autorka nawet sama nie wie czy jest w ciąży czy nie jest

"pogtrg9ejrg Moge tez sobie wyobrazic taki "zwiazek" gdzie facet z gory zaklada i otwarcie o tym partnerke informuje, ze chce tylko zabawy i nie mysli o zadnej odpowiedzialnosci - partnerka godzi sie na to, ale zaniedbuje z jakis tam przyczyn antykoncepcje - i znajduje sie w tragicznej, ale przez siebie zawinionej sytuacji." xxxx no skoro uwaza ze antykoncepcja to jej sprawa - to coz;-) xxx Nie oceniam tu moralnie takiego postepowania, ale czasem zdarza sie, ze ustalenia pomiedzy dwojgiem partnerow sa potem jednostronnie nieakceptowane i zmieniane. xxx dlatego nalezy bardzo ostroznie wybierac partnera - a w przypadku braku niezaleznosci wlasnej (i braku mozliowsci zostania rodzicem) najlpeij powstrzymac sie od figlowania;-) przeciez fakt ze ojciec dziecka postanowil nie byc ojcemnie rowna sie ze matka przestaje byc matka, czyz nie?;-)

"gigi gigi po co wy się tak ciśniecie? przecież autorka nawet sama nie wie czy jest w ciąży czy nie jest' xxx to jest internet tutaj kazdy moze byc nawet i zlota rybka;-) co nie zmienia faktu ze pewne kwestie istnieja

Gość 234567890-09876543
och i ach:p a faceci jeśli nie wiedzą czym się kończy seks bez zabezpieczeń niech się doinformują czy coś...obowiązek antykoncepcji też leży po obu stronach;)

Gość nifcdgvrd
nikt nie mówi, że facet zachował się w porządku ale zwykle tak na 99% jest tak, że po "takim" facecie można się było tego spodziewać. Niedojrzały, nieodpowiedzialny, hulaszczy tryb życia itp. ale wcześniej kobiecie to imponowało ale kobieta podczas ciąży sporo dojrzewa i nagle taki facet niedojrzały jej przeszkadza. gościu daje dyla a ona zostaje sama. facet źle się zachował ale to nie zmienia faktu, że to kobieta takiego faceta wybrała i zdecydowała się przednim rozłożyć nogi.

Jak ktoś jest fajny, to nie ma problemów z kontaktami międzyludzkimi, ludzie lubią z nim spędzać czas, bo jest ciekawy itd. Co za tym idzie interesuje się nim również płeć piękna ;) Jaki wniosek? PRAWDZIWIE fajny facet nie ma najmniejszych problemów z kobietami czy w ogóle z ludźmi :) Widocznie ktoś tu taki fajny nie jest jak sobie to wymyślił na usprawiedliwienie :)

z ta antykoncpecja - to sie nie zgodze - bo w ogole nie ma takie obowiazku (stosowania jej;-) - a to ktora strona z ato odpowiada to juz umowa miedzy ludzmi;-)

Gość 234567890-09876543
umowa między ludźmi? to dlaczego jak kobieta zajdzie w ciążę to nagle facet robi wielkie oczy i zwiewa?:P nie stać go było na gumę to będzie stać na alimenty:P a taki jeden z drugim bzyka sobie bez zabezpieczenia dając do zrozumienia i mówiąc że przecież jest odpowiedzialny:D? jeśli facet wie, że np kobieta nie bierze tabletek a mimo wszystko chce się bzykać to chyba ma świadomość co robi? a jeśli nie chce dziecka i alimetnów to gume na fiuta założyć i wtedy rumakować.

Gość 234567890-09876543
edfefregfer coś słabą masz wiedzę na ten temat i albo jesteś wymoczkiem (jak wcześniej pisałam) albo piszesz o dzisiejszych gimnazjalistkach (na dojrzałej wartościowej kobiecie nie robią wrażenia wulgaryzmy i chamstwo, wręcz przeciwnie;) ) albo jesteś kobietą i mało wiesz :) lub interesujesz się wyłącznie smarkatymi gówniarami:)