Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiczki to współcześni Żołnierze Wyklęci

Polecane posty

Gość prawik wielki
Żyli prawem wilka więc historia o nich głucho milczy.

Gość odkryta prawda
Otusz wedłóg mnie som raczej doskonałom alegorjom Ronina ...:classic_cool:

Żołnierze wyklęci może nie. Ale czasem wartościowe jednostki bywają docenione po kilku pokoleniach...

Przecież napisałem w swoim temacie, nic z tego nie będzie. Zadzwoniłem wczoraj celem umówienia drugiego spotkania, to powiedziała, że ma dużo pracy w tym tygodniu. :D

Ajajaj. Czy uważasz, że wszyscy czytają tu Twoje tematy. Po secundo, nie wiem czy wiesz, ale normalni ludzie, którzy pracują, naprawdę bywają zajęci i nie mają czasu. :D Życie to nie spanie do 11 :)

Trochę nas jest. To jest klasyczna wymówka, czytałbyś trenerów podrywu, to byś wiedział. Zresztą ta dziewczyna właśnie siedziała na piwie w Rynku, jak dzwoniłem.

Ja się zastanawiam, czy się nie spotkać podczas majówki, z tą, z którą teraz piszę na gg. Ale mam poważne opory... Co prawda dziwne to, bo czuję zainteresowanie z jej strony (to ona mnie zagaja na gg, a nie na odwrót). Ale boję się, że nie dam rady. Gadamy, wymieniliśmy się fotami, ale trudno jest mi sobie wyobrazić, żeby mogło pójść dalej...

looooser myślisz ze w końcu jakaś sie zainteresuje wiesz może nie spodobało jej sie to że nie pracujesz nie wiem

Ot właśnie kłania się nauka hochsztaplerów. Prawda jest taka, że kto pracuje i ma zajęcia naprawdę nie ma czasu. W robocie spędza się po 8 godzin. Ja czasem spędzałem 16. Poza tym ludzie się realizują, pod względem edukacyjnym, ale co wy możecie o tym wiedzieć...

Pewnie zaliczysz kosza, jak ja. No chyba, że to też jakaś outsiderka, to może się rozwinie. Na jakąś brzydką, czy outsiderke itd. to bym pewnie miał szanse. A jeśli chodzi o takie towarzyskie, zaradne, to wiadomo że ciężko w mojej sytuacji.

"Zresztą ta dziewczyna właśnie siedziała na piwie w Rynku, jak dzwoniłem." Sorry nie doczytałem. :D A może nie siedziała na piwie, tylko miała spotkanie służbowe. A może jest was kilku, a ona testuje, który lepszy...

Sama powiedziała, że jest na piwie w Rynku. Nie kombinuj, to dają rady trenerów, że widzisz później jakie coś jest proste.

Aha, czyli czyli nie kręciła, cię z piwem, czyli nie kręciła cię z pracą. Jakby praca była tylko wymówką, to tym bardziej do piwa by się spławić to by zrobiła de A jeśliby chciała się nie przyznała. A jakby chciała cię spławić, to zrobiłaby to definitywnie.

A po co miała kręcić z piwem? Jak dla mnie to była klasyczna wymówka, że jest zajęta pracą.

A co za różnica czym? Mówię Wam, że wymówka. Zresztą już nie będę się do niej odzywał.

Gość jkjskjSkjadkk
looser przynajmniej jesteś realistą sam widzisz ,że uroda niewiele znaczy , aprzynajmniej nie jest decydująca , laskę trzeba czymś zainteresować , a najleppiej sobą a czym intersować jak ty ani me ani be ani kukuryku

Jak robi w biurze na umowę o pracę to naprawdę nie ma czasu. Jak pracuje, gdzieś przez agencję na śmieciówce, to ma elastyczne godziny i może cię kręci. A może zrobiła aluzję do twojego bezrobocia.:p Pomyśl...:p

Gość jkjskjSkjadkk
Jakby praca była tylko wymówką, to tym bardziej do piwa by się spławić to by zrobiła de A jeśliby chciała się nie przyznała. możesz to przetłumaczyć ?

Za dużo kombinujesz. Zapewne nie spodobał się jej stan mojego konta itd. A może i ja sam nie pokazałem doświadczenia z kobietami itd. Chociaż jak na swoje doświadczenie to jestem z siebie zadowolony. Nie od razu Kraków zbudowano.

Materialistyczna pewnie jest, wiec od razu skreśla gości bez auta, mieszkania a bez pracy to już wogóle. Nie warto z taką nawet w necie pisać, zresztą pewnie i tak dziewica nie jest, bo pewnie ruchana przez swojego szefa, aby ten dał jej dobrą posadę i wypłatę.

Athelgast- Po co się interesujesz kobietami, skoro jesteś aseksualistą i uważasz że seks jest obrzydliwy, po cholerę ci dziewczyna? Ona ma swoje potrzeby, chce seksu, potem pewnie dzieci, a ty nie jesteś wstanie uprawiać seksu a co dopiero zaspokajać kobietę, dla ciebie seks to pewnie mordęga, więc daj sobie spokój z kobietami, idź do lekarza.

93% kobiet teraz tak żyje jak w głupich serialach, więc ciężko tu czegoś oczekiwać. Zakładałem konta na portalach i widzę co one mają w zainteresowaniach itd. Tylko imprezy, sklepy, ciuchy, perfumy, praca, albo studia a tam różne szkolenia, wyjazdy integracyjne. Seks w wielkim mieście im się marzy.

No dziewicę powyżej dwudziestki to ze świecą szukać. Ogólnie skromnej, uczuciowej kobiety. Żeby do tego jeszcze była ładna i fajna, to już w ogóle jak wygrać 6 w totolotka. Teraz same cwaniary. A tamta to nawet nie przeczytała dokładnie mojego profilu, bo miałem tam średnie wykształcenie, a ona się pyta jakie studia skończyłem na spotkaniu. Po co komuś czas marnuje?