antyka 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 próbowałam tyle razy ale tym razem mi się uda do 1 czerwca schudnę 10 kg nawet jakbym miała przez miesiąc nic nie jeść. Obecnie mam 60 kg. Zaczynam od jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nonka91 Napisano Kwiecień 24, 2013 10KG TO CHYBA TROCHE ZA DUZO..ja tez zaczynam od jutra;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczupla na lato Napisano Kwiecień 24, 2013 czesc a jak diete sobie wybralas? trzymam kciuki buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyka 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 myślę zacząć od amerykańskiej na początku tydz zobaczę jak będzie mi szło, potem kopenhaska lub norweska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamcia29 Napisano Kwiecień 24, 2013 Hej ją właśnie do 1 czerwca chciałabym tak z 7 kg zgubić. Obecnie 65kg. No to co?? Od jutra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyka 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 od dziś biorę się za siebie, aja już po jogurcie FRUVITA 0% - nie polecam sama chemia, do końca tygodnia będę wymiatać lodówkę a od poniedziałku zgodnie z rozpiską, do tego dodam ćwiczenia przynajmniej 1 godz orbitreka na dzień, przysiady na pupę i kijki tak żeby w ciągu dnia spalić 1000 kal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 hej . a ile masz wzrostu ? 10 kg w miesiac to bardzo duzo mi.gora udawalo sie schudnac w miesiac 6 kg... ale trzymam kciuki.:-) ja tez walcze z ostatnimi 6 kilogramami tez bym chciala do konca maja je zgubic no chociaz 5 zeby zlecialo.... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyka 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 mam 60 kg i 155 cm ale jestem strasznie masywna zwłaszcza mam dużą pupę i strasznie masywne uda i nie bardzo wiem co z nimi zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 znam ten problem...brzuch mi ladnie schudl a uda dalej cellulit :-\ najlepiej to aeroby zeby zrzucic tluszcz... a czemu tak szybko.chcesz schudnac ? radzilabym Ci rozlozyc te 10 kg na 2 miesiace bo chudniecie 2 kg na tydzien jest prawie nie mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 Hej mogę się przyłączyć?:) Ja też mam przed sobą 10 a nawet 15 kg do zrzucenia:(:(:( nazbierało się tego przez kilka lat...ale czas z tym skończyć. Jestem zdeterminowana, żeby wrócić do mojego ukochanego rozmiaru 38 i wierzę, że mi się uda! Od tygodnia jestem na diecie 1000 kcal + co drugi dzień jeżdżę na rowerze po 6-7 km. Zamierzam też zacząć chodzić na basen ale zobaczymy jak to wyjdzie czasowo. Dziewczyny trzymajmy się razem, zawsze będzie nam łatwiej znosić nasze słabostki i motywować się do działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaka1122 Napisano Kwiecień 25, 2013 hej! dolaczam sie do was moja waga to 70kg a wzrost 168 1,5 roku temu urodzilam synusia. A w to lato musze wygladac juz jak czlowiek moje marzenie to 55kg ale jak bedzie 60 to i tak bedzie dobrze. Moja dieta to hmm.... no wlasnie czekam na leki na odchudzanie i tym o to nie zdrowym sposobem mam zamiar schudnac moze dzisiaj juz dotra to zaczne od dzisiaj. Zjadlam rano 2 tosty z maslem i to wszystko... pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 Kakka a jakie leki będziesz stosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaka1122 Napisano Kwiecień 25, 2013 niedozwolone ehhh dla osob z duza nadwaga i moga miec one skutki uboczne... no ale naczytalam sie juz o nich i jesli dziewczyny sa zdrowe tzn. nie maja problemow z sercem z tarczyca itd ogolnie nie biora zadnych lekow to daja rade a ich skutki uboczne to takie ze ciagle chce im sie pic i czasami boli je glowe ale kurcze jak one chudnA!!! po 10 kg w 2 mies. bop to nie jest suplement diety tylko trabletka !!! zakazane w Polsce ale byly dostepne jeszcze jakies 4 lata temu oczywiscie na recepte ale teraz juz ich nie ma. Wiec zobacze jesli sie bede dobrze czula to biore ale jesli nie to odstawiam i ida w smieci.... kurde czekam az przyjda chyba dzisiaj maja byc" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 nie truj sie chemia ... ja schudlam 10 kg w 2 mies bez zadnych tabletek wiec da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 Popieram clarice0612 szkoda zdrowia...ale ostateczna decyzja należy do Ciebie:) Tylko pytanie dlaczego je wycofali z Polski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ukyfjk Napisano Kwiecień 25, 2013 wiem dziewczyny wiem ze zle robie no ale prosze nie biczujcie mnie.... No wiec ponoc robily wiecej zlego niz dobrego dziewczyny zalatwialy sobie recepty i kupowaly chudly a naprawde otyle osoby ktore braly to pod okiem lekarza no wlasnie chorowaly .... ale wiadomo jesli ktos wazy 130-150 kg no to jak moze miec on zdrowe serce? wiec poprostu bylo wiecej zlego niz dobrego... bo naprawde trzeba byc zdrowym. spotkalam moja znajoma z lat szkolnych i ledwo ja poznalam chyba ze 20 kg schudla . pytam jak a ona do mnie ze to brala. ja mowie a zdrowie serducho? a ona o.k nic mi sie nie dzialo. no ale i slyszalam o desperatkach ze po 2 dziennie braly no to wcale sie nie dziwie ze ich serce potem bolalo... no nic jak sprobuje to wam powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaka1122 Napisano Kwiecień 25, 2013 to wyzej to ja;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 mała91 a Ty ile wazysz i jaki wzrost ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamcia29 Napisano Kwiecień 25, 2013 No ja też bym tych leków nie lykala. Kiedyś też je brałam, bo oczywiście wszystkie koleżanki brały( pracowałam w farmacji) a potem się sama w głowę pukalam. Te tabletki bazują na pochodnych amfetaminy i działają na ośrodków układ nerwowy hamując głód. Jak kończysz brać i wraca normalny apetyt wraca również waga. Sama próbowałam i nie polecam. To samo można osiągnąć stosując dietę. A i jeszcze jedno. Nikt nie pisze o tym że te tabletki hamują głód ale zachcianki. pozostają. Tzn glodna nie będziesz ale nie ma cudów, jak lubisz lody z bita śmietana to i tak jak je zobaczysz to będziesz chciała je zjeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 75 kg przy 169 ten noszę rozmiar 42 :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyka 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 dla czego do czerwca bo juz jestem zmęczona ciągle się odchudzam i ciągle nie widać efektów na 2 dni diety tydzień jestem bez diety i waga rośnie to spada i tak przez 2 lata się bawię, i teraz postawiłam sobie zadanie skoro do niczego w życiu nie doszłaś to przynajmniej weź się za siebie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 antyka dasz radę:) we mnie też już nikt nie wierzy, że tym razem schudnę raz na zawsze...ale jeszcze im wszystkim pokażemy na co nas stać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antyka 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 tak właśnie będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamcia29 Napisano Kwiecień 25, 2013 Antyka ją mam tak samo. To 2 kg w dol to 3 w górę i cały czas się bujam między 69 a 65 kg. Ale tym razem koniec z tym. Muszę zobaczyć 59 kg do czerwca. Wzrost 173cm. Więc tak sobie myślę że przy 59 kg powinnam być smukla. Damy radę dziewczyny?? Ją jestem na innym wątku od jakiegoś czasu ale tam już po świętach dziewczyny jakoś opuściły i nie piszą. A ja potrzebuja dużej mobilizacji. Żeby ktoś mi powiedział rusz tyłek i zrób coś z sobą! Damy radę dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LejdiixD 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Hej. Ja teraz cwicze godzine dziennie, ale od 1 maja chce zaczac. 1 czerwca chcialabym minimum 5 kg do 8 kg schudnac. Dam rade jak myslicie? Troche przeraza mnie biust, bo teraz jest spoko, ale u mnie pierwsze to leca cyce w dol. Najbardziej interesuje mnie partia brzucha, uda i posladkow. Myslicie, ze to mozliwe? Z dieta wystartuje od 1 maja. Zakupie produkty odpowiednie do jedzenia tykko fajnie by bylo, gdyby ktos mi powiedzial co jesc przez ten czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LejdiixD 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Jest tu ktos??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 LejdiixD wieczorkiem wrzucę na chomika bardzo fajną dietkę :) Ja też teraz jestem na niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 i spokojnie na niej tyle schudniesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Kwiecień 25, 2013 Dziewczyny dietkę do pobrania znajdzie tutaj: http://chomikuj.pl/ziuto19/dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 u mnie dzis jogurt activia na sniadanoe . talerz zupy pomidorowej. i jeszcze zjem na obiadokolacje piers z indyka i jakies warzywa . calosc ok 500kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach