Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co mam robić...

Straszny wysyp pryszczy - czy to moze być skutek kuracji drożdżowej?

Polecane posty

Przez 2 m-ce piłam drożdże, dziewczynom pryszcze zdarzały się na początku,a potem cera się oczyszczała. Mnie zaczęły masowo wyskakiwać może na tydzień przed końcem. Od tego czasu minął miesiąc, a ja wyglądam jakbym miała trądzik, w parę godzin pojawiaja mi się małe pryszcze z białymi czubkami albo wielkie, bolesne gule, które rosną kilka dni :O nie wiem, czy to ma zwiazek z tymi drożdżami, czy cera się oczyszcza (tak długo?) czy przeciwnie, przyzwyczaiła się do picia drożdży i powinnam do nich wrócić?A może to nie ma związku, ale nigdy tak nie miałam i nic nie pomaga. Dodam, że na dekolcie, a zwłaszcza ramionach i plecach też jest masakra

3 m-ce miało być na początku

Gość pączkowanie ET
odstaw drożdże na poczatek skoro widzisz ze sie dzieje cos złego

No przecież napisałam że od zakończenia kuracji minął miesiac

Gość Sylwia Krukiewicz
Sama przez to przechodziła, pryszcze, wągry, okropne ślady, tłusta skóra ;( Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) Ciesze się że to już za mną bo to okropne mieć problemy z cerą dla kobiety, a u facetów też mi się to nie podoba ;/