Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pępkowe

Jak odciąć pępowinę?

Polecane posty

Gość pępkowe

Jak odciąć pępowinę? Zacznę od początku. Mam 4 super kumpelki (one sa siostrami) lubię z nimi przebywać wygłupiać się szaleć sa naprawde super sa dla mnie jak siostry jak straciłam pracę one mnie wspierały dodawały otuchy w momencie gdy moja rodzina mnie olała... Jak czegos potrzebuje zawsze im pomagam chcialabym z nimi przebywać niemal że codziennie... Mieszkają kilka domów ode mnie... I nieraz często niby spacerkiem przechodzę koło ich domu żeby sprawdzic czy naszej drugiej kolezanki tam nie ma... Takie spacery codziennie wieczorem robie. Jestem ciekawa co robia gdzie jeżdżą jak ich auta nie ma w domu...itp itd... No i w końcu oberwałam po twarzy... Zażartowałam w sms z jedna z nich że ma dwuch chłopaków dla mnie to był żart a ona mi odpisala że czuje się kontrolowana przez mnie że nie ma prywatności... Napisała zebym się nie obraza bo bardzo mnie lubi ale wkurzylo ja to... Zabolalalo mnie to... Bo to jedyna moja rodzina na ktorej mi bardzo zależy i zawsze mogę na nich liczyć... Dodam że podczas tych spacerów nie odwiedzam ich poprostu przechodzę koło ich domu a mieszkają przy głównej drodze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować