Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rita1234567890

Moj eks frajer nad frajerami!!!!!!!

Polecane posty

Gość rita1234567890

wiecie co ten frajer zrobił??????????????????????????????? puscil sie ze swoja byla a pozniej zarazil mnie chlamydia. Odebralam wyniki i mu to powiedzialam, bo lekarz mi piowiedzial ze moge sie tym zarazic droga plciowa a sypialam tylko ze swoim facetem!!! Ja jestem w ciazy i musze sie leczyc teraz jakimis swinstwami. 4 mies. temu mialam robione wszystkie badania i bylam zdrowa!!!!! a ten frajer mi wmawia, ze to ja JEGO zarazilam!!! jak mu powiedzialam zeby ona zrobila badania to mi powiedzial, ze teraz to pewnie ona jest zarazona przez niego i ja jestem temu winna:o co za palant!!! nie dociera do niego, ze jego byla sie z kims puscila bo ona mu powiedziala ze z nikim nie spala i dla niego to wystarczy!!!! wierzy jej na slowo!! a ja mam wyniki badan i dobrze wie, ze go nigdy nie zdradzilam bo go kochalam!! pokazalam mu wyniki moje sprzed 4 miesiecy i bylam zdrowa!!! ale on mysli, ze ja sie puszczam z kazdym a jego byla to swieta krowa bo byl z nia 5 lat!! ja z nim 2 lata!! palant!!! frajer!! zdradzil, zarazil i jeszcze zwalil na mnie wine bo on mi nie wierzy a badania moga byc sfalszowane!! no chory frajer!! nie potrzebuje go wiecej, niech idzie i sie puszcza. I zalapie w koncu hiva.

Gość rita1234567890
oczywiście na dodatek powiedzial, ze nie wie czy to jego dziecko bo jego byla mu tak powiedziala!!!! ze skoro JA GO ZARAZILAM to napewno dziecko jest kogos innego!! co za dzieciuch palant glupi!!!

Gość gigi gigi
gratulujemy trafnego wyboru ojca dla twojego dziecka - czapki z głów!

Gość rita1234567890
a jej powinien los odplacic za to, ze zniszczyla mojemu dziecku szanse na normalna rodzine. Lepiej zebym jej nigdy w zyciu nie spotkala bo zle sie to dla niej skonczy:o francowate nasienie jak mozna niszczyc komus zycie w taki sposob?? jak mozna sie wpierdzielac tam gdzie jest dziecko ?????????????????? nie pojete:o to nie jest kobieta. To szmata:o

Gość rita1234567890
tak termin slubu mielismy na 29 czerwca tego roku!! nigdy nie robil mi zadnych wybrykow! dlatego jestem w szoku!! zawsze byl kochany i pomagal itp no wiecie jak to w zwiazku!!! az tu nagle szok! gdybym nie zrobila badan to bym nie wiedziala, ze mnie zdradzil....a teraz on sie broni w taki denny sposob ehh:O Ale oczywiscie to MOJA WINA!!!!!!!!!! tk tak piszcie sobie te bzdury:o bo on jest niczemu nie winny, to ja powinnam byc jasnowidzem i wiedziec, ze 2 mies. przed slubem mi wyjdzie takie gowno:o jestescie normalnie super:o

Gość gigi gigi
no tak! gach jak zwykle niewinny!!!

Gość rita1234567890
dobra ide stad bo tu same superkobiety co patrza na czlowieka i widza ze za 2 lata im wywinie numer to sie nie wiaza. Boskiejasnowidzki kafeterianki :o co maja super bogate udane zycie ale jecza tu o tym ze dziecko w autobusie mialo czapke na lewa strone:o spadówa:o zero zrozumienia!!!! na moim miejscu tez bys byla taka madra??? nie sadze. No ale przeciez jestecie takie super:o

Gość jestescie siebie warci
I tyle :o Masz pretensje do idioty sama bedac idiotka

Gość niecierpliwy
Rita nie przejmuj się opinia społeczna jest gówno warta! Zawsze wiedziałem żeby się nie zwierzać na forum ale coś mnie tknęło i to zrobiłem dziś...i się dowiedziałem różnych bredni o mnie mimo że nikt mnie nie zna...

Gość rita1234567890
niecierpliwy no jak widać tu wszyscy wiedzą lepiej:o

Gość rita1234567890
nie wiem tylko dlaczego jestem idiotką:o to nie ja go zdradziłam no ale spoko:o

Gość van kuffel
Skoro gówniarz nie wie co to dziewictwo. więc wierzy w słowa puszczalskich panienek. Przecież on nie rozprawiczył żadnej. Bo to wstyd mieć wianek panieński. Trzeba dać dupska żeby nie odstawać od innych.:P

niech się bzzzzzz z chlamydiodawczynią a Ty daj sobie czas ( broń boże nie jemu!) i powolutku się pozbierasz.

Gość elzbietka101
Święty Józef, Święty Antoni, Wszyscy Święci ....

Gość kfef
rita1234567890 no to niezły z niego dupek oj powinien płacic alimenty i to wysokie

Gość elzbietka101
powinien zastrzelić idiotkę i siebie również, nic dobrego z Waszych dzieci nie będzie, siano w głowach i tyle, włosy rosną do srodka czaszki bo taka pusta i w ogóle