Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuksja91

Czy mozna kogos przestac kochac?

Polecane posty

Gość Fuksja91

Bylam ze swoim chlopakiem 6 lat. Zaczelismy byc ze soba w wieku 16 lat. 3 lata na odleglosc (ja za granicaon w Polsce - ale widywalismy sie co 3 miesiace, codziennie skype, smsy, telefony) Po 3 latach on przyjechal do mnie , zaczelismy razem mieszkac. Ja zawsze wiedzialam ze to ten jeden jedyny, ze to z nim chce slub, dzieci, dom. I mi sie wydawalo ze on tez tak sadzil - inaczej chyba by do mnie nie przyjezdzal. Jednak ostatnio stwierdzil ze mnie nie kocha. i to juz od dluzszego czasu - od jakiegos roku (wiec jakby od momentu kiedy wyprowadzilismy sie na swoje mieszkanie, chlopak znalazl dobra prace, zaczal imprezowac_ i ze nie mogl mi wczesniej tego p[owiedziec bo bylo mu bardzo trudno, bo mial nadzieje ze sie ulozy i w ogole. I stad moje pytanie: czy bedac razem tyle lat, planujac przyszlosc i wszystko mozna kogos przestac kochac?

Gość nie, nie można
nie łudź się..

Gość Fuksja91
czyli co?

to zalzy o jakiej milosci mowa - jelsi miedzy facetem i kobieta - to zwykle uczucie sie kiedys konczy

Gość Fuksja91
no ja wlasnie wiem ze wieku 16 lat to jednak milosc nie byla. ale skoro mieszkalismy razem i chcielismy razem byc mimo wszystko to przez te wszystkie lata chyba milosc sie zrodzila?

Gość Fuksja91
no ja wiem, ze po wielu latach juz nie ma takiego pozadania i namietnosci jak na poczatku, ale to chyba normalne? tylko czy te wszystkie wspolne lata warto tak po prostu skreslic przez to?

Fuksja - pytasz czy skerslic wspolne lata (ile lat - 5,6??) - a co i imie tych 5 czy 6 lat - meczyc sie kolejne 30?!

Gość Bubble Shooter
Fuksja-nie wiem, czy normalne. znam kilka malzenstw, ktore sa ze soba 20+ i nadal swiata poza soba nie widza, wspieraja sie, kochaja, po wyjsciu dzieci z domu przezywaja w swojej milosci druga mlodosc :D Autorko, widac koles w sumie Cie nie kochal, skad wiesz, co robil zagranica? Widywaliscie sie rzadko, a po zamieszkaniu razem moze stwierdzil, ze to nie to, ze chce sie jeszcze wyszumiec, a nie bawic w dom. Zwykle wspolne zycie i problemy weryfikuja wszystkie pseudo-milostki.

Gość elzbietka101
NIE< NIE< NIE MOŻNA !!!