Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że...

czy łatwo o tani nocleg nad morzem ?

Polecane posty

Gość a ja myślę, że...

do 30 zł na os.

Nie uda Ci się raczej. No chyba, że jedziesz poza sezonem do jednej z mniej znanych miejscowości, śpisz w pokoju wieloosobowym. Albo na polu namiotowym. Ale osobiście uważam, że takie wakacje to nie odpoczynek.

Gość a ja myślę, że...
chciałabym jechać do Kołobrzegu lub w pobliże na 4 dni pod koniec maja, chodzi tylko o pokój żeby się wyspać i łazienkę może być wspólna. czy trudno znaleźć tanie noclegi ?trzeba wcześniej rezerwować ? bo np. w górach nie ma problemu, ludzie sami się pytają czy potrzeba pokoju

Gość nad morzem
latem mozna się przespać w akademikach dosyć tanio, ale nie podam ceny

Poszukaj w internecie "Renata Nehring Ustronie Morskie " my jedziemy w lipcu za 30 zl od osoby.zadzwon i Zapytaj o cene . Rewelacji nie ma ale cos za cos.

Gość a ja myślę, że...
dzięki

Gość Ganbowa
Ja dopiero wróciłam z nad morza, byłam w Jantarze na samym końcu ul. Rybackiej u pani Szymańskiej. Są domki po 25 złotych od osoby, wtedy jest pokój do 5 osób i kuchnia, woda przy domku i łazienka jest dość blisko, tylko ciasna. Domki za 40 lub 45 chyba bo nie pamiętam mają łazienkę i są takie jakby pakowniejsze. A i w tych są dwa pokoje lub więcej. Woda oczywiście też. Ja byłam w tym roku pierwszy raz i wzięłam ten domek za 25 złotych, nie ma szału, ale jest bardzo czysto, cieplutko, miła właścicielka. Jeśli chodzi o dzieci to jest huśtawka, obok domków są ławki, miejsce do grania w piłkę i duże podwórko. Jest fajnie, do morza przez las to z kilometr, ale ja tam poszłam raz i się ciężko idzie najlepiej zamówić melex i on przyjedzie.