Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kihja

Jak długo wasze dzieci korzystały z wózka?

Polecane posty

Gość gryczka
Mój syn gdzieś między 18 a 20 miesiącem życia całkowicie przestał korzystać z wózka. Nie chciał po prostu, niezły z niego piechur, więc chodzimy wszędzie pieszo, ewentualnie z rowerkiem biegowym :-) Teraz ma 2,5 roku i spacerówka już od dawna w piwnicy :-)

my uzywalismy 2.5 roku , pozniej jeszcze przez pol ale tylko na jakies dluzsze wypady ale w miedzyczasie dostal taki rowerek co ma podnozek i co mozna pchac i to nam zastapilo wozek .

Gość bbvbvasdddfdfdd
a

Gość będę rekordzistką :D
Jak mały miał 2 miesiące. Kupiłam chustę i praktycznie przestałam korzystać z wózka. Brałam go tylk o jak chciałam iść bez męża na większe zakupy. Syn zaczął chodzic mając 8 miesięcy. od tego czasu prawie wszędzie chodziliśmy,a jak się zmęczył to wsiadaliśmy do autobusu i nim podjeżdżaliśmy pod blok. Mając 15 miesięcy syn bez problemu przechodził 3km. Dziś ma 7 lat i nadal uwielbia spacerować :)

Gość nie rekordzistką bo
targałaś się w chuście. a tu chodzi o samodzielne chodzenie- więc jeden grzyb czy to wózek czy chusta

Gość a ja się nic zgodzę
U nas koło roku. do tłumoka wyżej-Temat jest jak długo dzieci korzystały z wózka,a nie kiedy zaczęły chodzic :O no chyba,że zakładasz,że 2.5 letnie dziecko jeszcze nie chodzi :O dziewczyna poza tym napisała że dziecko zaczęło chodzic w wieku 8 miesięcy i chodziło na spacery.