Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Księżyc12

Pytanie do mamuś i ciężarnych

Polecane posty

Gość Księżyc12

Hej okres spoznia mi się 5 dzień.. Ból piersi jak i brzucha odczuwam normalny jak na okres. Pochwę mam mięciutka nawet rozpulchnioną, szyjkę raczej wysoko ( ledwo mogę ja dotknąć) śluz wodnisty raczej przeźroczysty czasami z kawałeczkami tkanki albo skory. Czy to objawy zblizającej się miesiaczki czy może mogę zacząć sobie robić nadzieje na ciąże? Test zamierzam zrobić w sobotę o ile nie dostanę okresu. Pozdrawiam

Skoro okres się spóźnia, to zrób test. Tak będzie najprościej i najszybciej. Jak wyjdzie ujemny,to powtórzysz za kilka dni.

Gość księzyc 12
zrobilam dzisiaj ngatywny a okrsu nadal brak

Gość księzyc 12
czy mozliwe jest ze test sie pomylil po 6 dniach od dnia w którm powinnam wystapic miesiaczka?

Cykl u kobiet może się wydłużyć albo skrócić, więc i okres może się spóźnić albo wystąpić szybciej niż zwykle. Zrób sobie test jeszcze raz, za kilka dni. Najlepiej kup test inny niż poprzednim razem stosowałaś - być może jakaś wadliwa seria, czy cuś ;) Jeśli test będzie negatywny, a okresu też nie będzie to wybierz się do ginekologa. Powodzenia :)

Cykl u kobiet może się wydłużyć albo skrócić, więc i okres może się spóźnić albo wystąpić szybciej niż zwykle. Zrób sobie test jeszcze raz, za kilka dni. Najlepiej kup test inny niż poprzednim razem stosowałaś - być może jakaś wadliwa seria, czy cuś ;) Jeśli test będzie negatywny, a okresu też nie będzie to wybierz się do ginekologa. Powodzenia :)

Gość księżyc 12
Dzięki Dorcia . Juz tydzien okresu nadal nie ma za to bol piersi i brzucha nie ustapil :/