Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna...?

sex analny

Polecane posty

Gość niepewna...?

mojo chlopak chcialby sprubowac seku analnego. ja nie jestem do tego przekonana. chcialabym sie was spytac o wasze doswiadczenia i odczucia pod tym wzgledem bo nie wiem czy sie zgodzic i sprobowac. jest to przyjemne? moze kobieta w taki sposob dojsc? powoduje to potem jakies zdrowotne konsekwencje? lub np. ze tak okresle jak w niedlugim czasie po stosunku jest z pujscie do toalety?

sporo pytań na raz. Ale spokojnie. Bez paniki. Najważniejsze by był delikatny. Pospiech niewskazany. Przyda się wam jakiś żel nawilżający. Na pierwszy raz niech najpierw postymuluje Cie trochę palcem. Niech pupa się przyzwyczai. Ty pamiętaj o higienie by nie było jakiegoś ..wypadku.. Mozna z tego czerpać przyjemność, nawet dużą :) najważniejsze abyście oboje tego chcieli. Pamiętaj, nic na siłę. Nie wyjdzie za pierwszym razem, to nie znaczy że masz się poddać. Mi podobało się dopiero za 3 podejściem. :) pozdrawiam

Gość hemoroidy
nie są z sexu to raz a wypadanie odbytu to tez science fiction 🖐️ moja żona sama mnie kiedys namówiła i od tamtej pory nie wyobrażamy sobie sexu bez analu. Dojrzej troszke:]

Gość tytyyryi
Zgadza się z hemoroidami sama mam a mam 24 !lata dopiero lekarz powiedział ze to od analnego mam guzy wokół odbytu a teraz dodatkowo i wewnętrznych się nabawilam bol przy sraniu gorszy od porodu albo rwania zeba bez znieczulenia na papierze krew a często nie uprawiałam ja tylko przestrzegam dbaj o zdrowie bo masz tylko jedno ja nie uprawiam nawet normalnego sexu przez to jak tam wyglądam wstydzę się poszukaj zdjęć w necie to zobaczysz czy warto dla jakiegoś gnoja ryzykować zdrowie i wstyd gdy pi lekarzach i aptekach będziesz ganiać a orgazmu żadnego nie będzie tylko uczucie jskbys miaka zatwardzenie

Gość Poważnie i szczerze :
Nie daj się namawiać na głupotę.💤 Facet ci kazdy kit wciśnie, bo to nie jego tyłek i on nie ma się czego bać.

Gość hkhfkjfjghjdf
dodam jeszcze bakterie kalowe,ktore moga doprowadzic do zakazenia pochwy, cewki moczowej, a u mezczyzny moga dojsc nawet do jader(przez cewke) mimo przestrzegania higieny i tak sie przenosza wszedzie wypadanie odbytu to zadna sciema, znam osobiscie taki przypadek, z tym,ze najczesciej wystarczy wepchnac tego "flaka" z powrotem..ale juz zawsze bedzie podatny na wysuwanie

Gość shogun25
anal jest jest preferowany wyłącznie przez osoby kalekie tzn. mające jakiegoś typu uszkodzenia, że nie są zdolne uzyskać normalnego orgazmu. No cóż choróbska( brodawczak, HIV, żylaki, wypadanie obytu, sranie po kostkach etc), smród, amoralność nie przestraszają, adlatego tacy/chorzy dla chwili wątpliwej przyjemności nawet brzytwy się łapią. Tylko współczuć odwagi i głupoty.

Gość chce npr
Nie no nie straszcie. Raz kiedys nic się nie stanie. Z meżem czasem pozwalamy sobie na taki stosunek. Bardzo ważne jest nawilżenie i delikatność. Jeśli chodzi o żele intymne to nam najbardziej odpowiada chyba pjur med natural glide

Gość kuźwa
żeby wsadzić do dupy chuja trzeba chyba zrobić najpierw znieczulenie miejscowe by nie bolało, następnie rozszerzyć odbyt rozwieraczem, dopiero wsadzić chuja. No nie, tyle zachodu i tyle bólu dlatego by jakiś chuj mógł się spuścić, a gdzie moja przyjemność, nie mówiąc o godności. Fuuuujjjj

Gość pupa 20
Przed analem pozycja 69 i wibrator chłopu w dupę on też poczuje jak to jest. a potem on tobie i dopiero niech włoży penisa. Aby ci było lepiej zrób sobie lewatywę przed analem.

Gość kuźwa
Metoda: zrobić dziurę w płocie, wysmarować dla poślizgu gównem tygodniowym, spędzić tam analzboczeńców i pod batem nakazać dupczenie. Buaaahhha , ale byłaby radocha dla dzieciaków, gdyby płot stał w rynku. Byłaby to jedyna metoda na wyleczenie ze śmierdzącego zboczenia, a może nie tak ostro, dewiacji.

Gość ... a ja myślę że...
Czytam i dochodzę do wniosku że większość tu piszących to albo małolaty albo debile. Często z żoną uprawiamy sex analny. Ona bardzo to lubi (pieszcząc przy tym łechtaczkę, zawsze ma orgazm), więc nie godzi się myśląc wyłącznie o mojej przyjemności. Jak dotąd ani nie wypada jej odbyt ani nie wypada niekontrolowana kupa. Oj dzieci...

Gość nikititaaae
Do debila powyżej Bo udaje żeby zrobić ci przyjemność w tyłku nigdy nie będzie orgazmu pewnie tego nienawidzi ale zaciska żeby zaciska o jak ci nie da to będziesz szukał takiej co da Sama to robiłam bo byłam głupia u jeszcze jeczalam jak nienormalna udawalam orgazm choć chciałam pkakac sam jesteś dzieckiem bez wyobraźni który myśli tylko o sobie i w dupie ma zdrowie i życie zony zobaczymy za jakiś czas oby tak dalej

Gość Wladimir T.
Ich mag von hinten...:)