Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest tutaj???

Dlaczego dziewice z kafe nie potrafią znaleźć sobie faceta ?

Polecane posty

Co w tym trudnego? Gdybym chciala to bym miała chętnych do związku codziennie. Poznałam kilkudziesieciu normalnych facetow PRZEZ INTERNET, takich ktorzy szukają kogos na powaznie, nie seksu, nie oszusci, zwyczajni faceci. Ze mną jest inny problem bo mialam scisle okreslone wymagania dotyczace wygladu (na szczescie znalazlam takiego jakiego chcialam ;) ) ... wiec jest to mozliwe...to z Wami jest cos nie tak...

podbijam ;-) znalezienie kogos na seks jest bardzo proste

Gość taboret bez oparcia
płacą mi za tworzenie fikcyjnych profili na randkach internetowych i biezacą korespondencję...

Gość prawiczek Mateusz
bo te dziewice mimo, że są przeciętne to myślą, że są ładne, inteligentne i szukają księcia.

ROR - nie tylko na seks, ale po prostu człowieka na randke, wspolne spędzenie czasu, zwiazek (?) ... naprawde są tysiące wolnych ,fajnych facetów ktorzy nie szukają modelki... Smieszy mnie tlumaczenie ludzi z kafe - ''dziewic i prawików'' ze kazdy/a leci na super wygląd, kase, cholera wie co jeszcze. Dziewczyny księzniczki a faceci ruchacze...Wy chyba chcecie tylko takich widziec, a zwyczajni ludzie są niewidoczni.

Gość skarga paulinki
zwyczajnie bzykam se dziewice i inne panny bo mój przyjaciel z mafii zawsze mnie wyciagnie z każdego bagna

masz racje;-) z reszta w realu tez nie trudno sie umowic ;-)