Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfffff

jeden czy dwa?

Polecane posty

Gość dfffff

Wybrać faceta, z którym moja przyszość jest niepewna? Wiem, że mnie kocha, nie do konca tak jakbym tego chciała, jest dość zazdrosny( ale to z mojej winy) jednak wiem, że NAPRAWDE KOCHA mnie całym swoim sercem i duzo by dla mnie zrobił. Ktoś kto lubi dominować i dosyc honorowy. Nie wiem czy bedzie w stanie zapewnić mi wszystko i wiem ze zwiazek z nim może byc ciezki jednak kocham go z całych sił. Spedziłam z nim naprawde cudowne chwile w moim zyciu. Czy może facet numer dwa, jak go poznałam wydawał się taki mało wrazliwy, osoba kora zycie traktuje na zarty i osoba który nigdy nie płacze. Kobieta była to była, jak nie było to nie. Nnie tłumaczył sie nikomu. Z czasem po tym jak poznał mnie, zmienił sie batdzo, pokochał mnie całym serduszkiem. Jest mega wrazliwy i ta jego miłość do mnie po prostu bije na odległosc, Kazdy jego znajomy mówi ze faktycznie nigdy taki nie był. Chce ze mną być, jest w stanie zapewnic mi wszyztsko. Moja rodzina go lubi. Wydaje mi sie ze go kocham. Miałabym z nim baprawde dobre zycie. Z nikim tak dobrze sie nie dogadywałam. Tylko jest jakies ale... bo jest jeszzce ten pierwszy..moja przeszłość, która takze mnie chce. A ja nie wiem, odechciewa mi sie zyc.nie potrafie zdecydowac. Tak zupełnie obiektywnie, co zrobilybycie na moim miejscu?

Gość zielony knotek
żadnego nie kochasz poszukaj sobie pana nr 3

Gość dfffff
łatwo wam mówić. Problem w tym że kocham i jednego i drugiego

Gość CERT
w domu rodzinnym otrzymywałaś wszystko i patrzysz na świat materialistycznie , oczekujesz od pierwszego gostka aby zapewnił Tobie wszystko , o drugim piszesz, że 'Chce ze mną być, jest w stanie zapewnic mi wszyztsko' , A co od Ciebie, co zaproponujesz facetowi , gdy nagle się rozchoruje albo straci nogę w wypadku samochodowym, uciekniesz do kolejnego gostka, który zapewni Tobie wszystko ?