Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjawkrainieczarów

Żołnierz zawodowy

Polecane posty

Witam, Jeśli ten temat był już poruszony to z góry przepraszam. Bardzo chciałabym poznać mężczyznę (wolnego), który służyłby jako zawodowy żołnierz. Przeczesałam już portale randkowe, ale niestety bez rezultatu. Wiem, że Amerykanie mają taki portal, ale w Polsce nic takiego nie istniej:( Powód dla którego upatrzyłam sobie akurat żołnierza jest prosty i jasny .... Niektóre kobiety lubią mężczyzn delikatnych, którzy będą zabierać je do teatru prowadzić inteligenckie życie, inne wolą szalonych towarzyszy, a ja cenię mężczyzn wybierających ten zawód, bo wiąze się to z cechami, które mi odpowiadają. Nie ! nie chodzi o kase, mundur etc ...Czy ktoś pomoże, podpowie? :)

mam znajomego który jest żołnierzem i jest w czasie rozwodu ze swoja zona...moze cie zainteresuje....:P

Gość CERT
w misjach ' pokojowych ' służy do cholery samotnych ale uważaj, po powrocie z misji nie wracają jako ' normalni ' !

Miła...No właśnie wiem, że wolnych żołnierzy jest już mało :( Przemku gdybym chciala uprawiać tylko sex nie czekalabym na żolnierza:) Wiem, że zołnierze po powrocie zawsze są odmeinieni, ale to mnie nie zniechęca!! Nie będe przecież wystawac pod jednostkami w krakowie jak malolata

No;p Krakowianki juz takie są samotne... no to co ma ktos z was jakis pomysl?

Gość CERT
koniecznie chcesz żołnierza aby jego stawiać na ' baczność ' gdy jest grany hejnał mariacki ?

Albo on mnie :) lubie wojskową dyscyplinę..

zamias t stac pod jednostkami zostaw tam kartkę. "Żołnierzu jeśli jesteś samotny to czekam na ciebie o 20:00 w JAZZ ROCK CAFE na Slawkowskiej 12. Będę miała z sobą róże" :P" róża tak dla atmosfery:p

Ha ha :) dobry pomysł!!! tylko żeby się żonaty nie przyplątal bo te z sie zdarzalo....

Gość CERT
i tego się właśnie obawiałem, że lubisz być bita i poniżana i tego potrzebujesz i nad ranem na ' baczność ' , powiem wprost , szkoda dla Ciebie każdego wojskowego i mundurowego !

Cert dlaczego uwazasz ze lubie być ponizana i bita? Sadzisz ze kazdy wojskowy znęca się nad kobietami? Wojsko to dla mnie dyscyplina, ale w dobrym tego slowa znaczeniu.

pytam bo moze przez to lubisz dyscyplinę...a znalazłam to po twoim adresie mailowym...

Było minelo:) szkoda łez...niech mu sie dobrze wiedzie.

Miła ...nie :) Cert źle mnie zrozumiał. Chodzilo mi o to, że żołnierz kieruje się w zyciu scisle okreslonymi zasadami, kodeksem honorwym. A niekotrym meżczyznom tego honoru brakuje

oj nie jest tak. Znam kilku takich panów i wierz mi ze na początku może tak jest ale później to juz przechodzi w paranoje.....Jedni zaczynają pić bo nie dają sobie z tym rady a inni trwają w tym az do przesady....Choc czasem sa normalni ale tych jest niewielu i pewnie traktuje ich jak normalnych bo do konca ich nie znam....

Znam kilku żołnierzy w rożnych stopniach nawet w tych wysokich.Znam też policjantów i powiem ci ze tylko znajomi strażacy maja w sobie to coś.... i to jeszcze ci ochotnicy a nie zawodowi.

Gość katarina1155
W jednostce w Stargardzie szczecińskim jest dużo wolnych

Gość CERT
Alicja, żołnierz się kieruje przede wszystkim rozkazem i tak ma wpojone do głowy, żołnierz który pojechał na misję tak zwaną ' pokojową ' nigdy w życiu nie przyzna się swojej dziewczynie lub żonie ilu trafił śmiertelnie rebeliantów albo terrorystów lub talibów , to jest jego tajemnica i wiedza jego przełożonych , mój ojciec był oficerem WP i wiem jak bywało, wielu kolegów ojca opowiadało różne historie , co to jest honor żołnierza ? to jest przysięga względem Państwa polskiego i dowódców oraz kolegów , w przysiędze nie ma słowa o dziewczynach , kochankach , żonach , czyli tak, gdy poznasz powiedzmy zwykłego murarza albo tynkarza na budowie albo hutnika z Nowej Huty to będzie Ciebie bardziej szanował od wojskowego , który ma krew na rękach , budzi się w nocy i sika na łóżko ze strachu , przemyśl sobie

Dzieki, na prawde bardzo szanuje wasze opinie. Moze warto rzeczywiscie cos przemyslec.