Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonkilkowa pani

CZY WARTO???

Polecane posty

Poznałam jakis czas temu faceta. On bardzo chciał sie spotykac itp. ale ja byłam jeszcze "w pozostałościach" starego związku i trudno mi było go oszukiwac ze wszystko jest ok itp. wiec byłam raczej niedostepna. Cały czas utrzymywalismy nasza znajomość, po pewnym czasie ja zaczełam robic pewne kroki w jego kierunku. Zapraszałam na kawe, organizowałam spotkania, pierwsza wysyłałam smsmy, zagadywałam itp. wszystko zawsze pierwsza ja!! Nawet kiedys mi powiedział ze chciałby aby cos miedzy nami było i wyszło....ok....ale co dalej?? zadnej inicjatywy z jego strony...:( sama nie wiem co myslec:( Ile mogę ja pierwsza robic za kazdym razem pierwszy krok:( juz jestem tym zmęczona. Dodam ze facet jest bardzo niesmiały, przynajmniej takie pozory zawsze stwarzał, co jest tez bardzo męczące. Jest policjantem więc czasami az trudno mi uwierzyc ze osoba z takim zawodem moze sie tak zachowywac..:( Ta niesmiałośc robi sie mecząca...bo to on jest facetem i to on powinien walczyc i zabiegac o kobiete a nie ja o niego...sama nie wiem co mam dalje robic...probowac czy odpuścic. Kiedy ja czegos nie napisze do niego to on sie nie odezwie...zenada:(

Gość PATO Loggia
żaden facet nie jest na tyle nieśmiały zeby nie kontaktować sie z kobietą na której mu naprawdę zależy on cie ma po prostu w pompie

Najwyrazniej ten jest. wiele razy mi mówil ze on sobie kobiety nie znajdzie itp. pare tygodni temu zaprosił mnie na wyjazd w góry...ale o wyjezdzie teraz cisza...masakra jakas:( jesli on jest taki w zyciu....

Gość PATO Loggia
najwyraźniej tego chcesz takim widzieć :classic_cool:

byc moze jest niestabilny...ta sytuacja juz mnie meczy...:( zrobiłam taki test, chciałąm sprawdzic czy sie odezwie pierwszy..i wiecie co...nie odzywa sie juz dwa tygodnie:)