Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azizi

Czy warto wracać do byłych?

Polecane posty

Cześć! Byłem z dziewczyną od czerwca 2011 do kwietnia 2012. Zerwałem z nią ponieważ próbowała mną wielokrotnie manipulować a tego nie lubię. Kochałem ją i chyba nadał coś do niej czuję (chociaż nigdy jej tego nie powiedziałem) . Spotykałem się po niej z dwoma dziewczynami ale to nie było to, nie było tej całej magii i chemii. Ona też miała jednego chłopaka odkąd się rozstaliśmy ale nie są już razem. Nie miałem z ex kontaktu, aż tu nagle ostatnio zaczęła do mnie wydzwaniać i mówić że chce do mnie wrócić itp itd. Nie wiem co robić, bo z jednej strony dalej coś do niej czuję a z drugiej poukładałem już sobie pewne sprawy i nie wiem czy jest sens do tego wracać. Nie wiem czy takie powroty mają w ogóle sens? Znacie przypadki że np. po roku od rozstania jakaś para się zeszła i są ze sobą szczęśliwi?

Gość szcxzsc
Przecież wy nawet roku nie byliście razem więc nie wiem nad czym tu się zastanawiać. Krótka znajomość, pewnie oboje jesteście młodzi, daj sobie szansę na kogoś innego, z pewnością niejedna jeszcze zawróci Ci w głowie, a skoro sam piszesz, że nie podobała się Tobie manipulacja, to zapewne prędzej czy później to by się powtórzyło. Nie marnuj swojego czasu

Sam już nie wiem, mam konkretny mętlik w głowie. Serce mówi spróbuj jednak rozum - daj sobie spokój.

Gość Ubipap
Muahahah wafeluniu słodki, do byłych się nie wraca. Miesiąc będzie fajnie a później wszystko się spierdoli i wrócą stare problemy. Zainwestuj teraz w siebie, to jest właśnie twój czas. Jesteś wolny, doceń to. Gwarantuje ci, że jeszcze kiedyś się zakochasz a narazie korzystaj z życia. Bo na pewne sprawy nie można sobie pozwolić gdy jest się w związku.

Gość hermionaona
wróciłam do byłego, jesteśmy po powrocie już rok i nic nie zapowiada tego, żeby coś się miało zmienić

Po jakim czasie od rozstania wróciłaś? Ile ze sobą byliście przed rozstaniem? Mieliście jakiś kontakt od zerwania do powrotu? I jak to się stało że się zeszliście? Miałaś kogoś po rozstaniu?

Gość hermionaona
po paru miesiącach. Wcześniej byliśmy ze sobą 3 lata. Zaczęłam się z kimś spotykać, on też, ale to nie było TO. Spotkaliśmy się kiedyś przypadkiem na ulicy, on zadzwonił po kilku dniach i umówiliśmy się na randkę. Spróbować możesz przecież, nic nie tracisz, możesz zyskać.

No właśnie - byliście ze sobą 3 lata a my ledwie 10 miesięcy i tu jest pies pogrzebany.

to zalezy od indywidualnego przypadku, mysle ze w Twoim nie warto, skoro panna ma tendencje do manipulacji to zawsze bedzie to robić. Skoro juz poukładałeś sobie sprawy to najwazniejsze, z najgorszego wyszedłeś a "uczucie" to sentyment, nic innego... Miałam podobną sytuację ponad rok temu, jakoś w okolicach stycznia. Też koleś mną manipulował, odchorowałam to, przez długi okres gadałam z innymi po to, by zapomnieć. Niby przeszło, ale czasami wraca... Wiem, ze napewno bym nie wpakowała sie w takie bagno po raz drugi, bo nic dobrego z tego nie bedzie. Powodzenia :)

Gość hermionaona
ale co Ci szkodzi? Jak stwierdzisz, że już nie ma tej chemi albo że dziewczyna się nie zmieniła, to nie będziesz w to wchodził. A spotkać się na kawie możecie

idę oglądać borussię, piszcie śmiało w tym wątku. za wszystkie rady dziękuję.