Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna-bezsilna

kocham go , mimo ze brak mi sil .

Polecane posty

Gość bezradna-bezsilna

Nie wiem co robic , jestem z chlopakiem ponad 1,5 roku (21 miesiecy) Kocham go bynajmniej tak mi się wydaje , problem w tym ze od dłuższego czasu nie dogadujemy się , często się klocimy , bardzo często oboje uznaliśmy ze nie jesteśmy tak szczeze szczesliwi , Od jakiegos czsu on probuje się zbliżyć a mianowicie liczy na cos wiecej , ale ja nawet już nie mam na niego takiej ochoty jak kiedys , już pare rozstan przetrwaliśmy , kocham go , chciałabym aby nam się udalo , ale już nie mam do tego wszystkiego sil co radzicie , co robic? Co może pomoc naszemu związkowi a kolejne pytanie jaki wg was powinien być facet wobec swojej dziewczyny a jaka dziewczyna wobec faceta? , pytam bo wydaje mi się ze nie jestem za dobrze traktowana w tym związku ,( co nie zmienia faktu ze mój chłopak nigdy mnie nie zdradzil , i wiem ze mnie tez kocha)

Gość anonimka99999999999999
bynajmniej to nie to samo co przynajmniej!!!! Weź słownik do ręki!!!

Gość bezradna-bezsilna
tu nie chodzi o pisownie a o doradzanie , wiec jesli nie pomagasz to moze sie nie wypowiadaj .

Gość Marlęka
I znowu ten słownik ;) nawet pod tym nickiem :D

Gość bezradna-bezsilna
powiem tak , poprostu jestem mloda , mam 18 lat. strasznie mi na nim zalezy , mimo ze nie jestem w tym zwiazku szczesliwa , ale juz nie wiem co robic zeby bylo lepiej ...

Gość Marlęka
Lepiej tobie już ? Jak ciebie pomóc ?